grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyehh dziś znowu testowałam owu i negatyw --- już mi się nie podoba to testowanie chociaż może w tym coś jest, że mam później niż mi się wydawało owu bo pierwsza ciąża była dla mnie zaskoczeniem bo zaszliśmy w czasie gdy już stwierdziłam że są zerowe szanse no nic trzeba narazie testować owu dalej no i byle do grudnia dziewczyny!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak poważnie- nie szkoda Wam kasy na te testy?
Ja testów już nie kupuję. Co miesiąc to samo- małpa przychodzi.
Po tylu cyklach byłby fajny ciuch za te testy.
Przecież jak jesteście w ciąży, to test zrobiony w dniu @, przed czy po niej nic nie zmienia. Rozumiem jak ktoś musi wiedzieć jak najwcześniej, bo np bierze jakieś leki itd. A tak- co ma być to będzie.
Chyba, że to jakoś ułatwia pogodzenie się z kolejną porażką, sama nie wiem, dlatego pytam.
Ja na podstawie tempki wiem, że dany cykl jest na straty. Po co mi jeszcze tracić 10zł.
No ale ja się staram 17-18 cykli więc może dlatego mam takie podejście. Bo w sumie przez kilka pierwszych miesięcy starań robiłam testy. Później otrzeźwiałam
Ja mam postanowienie, że testów nie kupuję. Jak tempka będzie piękna a termin @ minie- wówczas polecę jak na skrzydłach po test Póki co mierzenie temperatury jest moim wyznacznikiem i zawsze się sprawdza- tempka spada i okres przychodzi, niestety.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
klara_bella wrote:Mała Myszka- a może pęknie, czujesz w kościach owulke? Ból jajcora itd? Pęka podobno przy 22-24mm. Bierz małżona do łóżka
PrezesGąska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odczuwacie coś po owulacji? mnie od wczoraj boli podbrzusze, troche jak na okres, troche jak przy owu. No i mam niemilosierne wzdecia i gaziory sorki za dosadnosc tempki nie mierze, to moj pierwszy cykl staran, zobaczymy co z tego bedzie, czy bedzie piekny prezent na mikolaja w postaci II kresek
-
nick nieaktualny
-
goska9789 wrote:U mnie delikatne pobolewanie podbrzusza, czasami kłucie. Wzdęcia rzadko, gaziory są i momentami jest mi niedobrze Życzę Ci II kresek!
Nie dziękuję by nie zapeszyć! Pewnie przez to, że się staram o dzidzię tak w sobie wyszukuje różnych rzeczy...no ale zobaczymy, mam test, który wykrywa ciążę już od 48-72h od zagniezdzenia się zarodka, tylko kiedy to następuje po owulacji hehe ciężko stwierdzić -
nick nieaktualny