grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo Ty będziesz w nocy robić? :> Ja zmęczona, jakbym tonę węgla przerzuciła, a własciwie poza gotowaniem i wypadem do sklepu nic nie zrobiłam. Podbrzusze pobolewa, śluz kremowy, piersi powinny bolec od owu,ale jak na razie cisza wiec wkręcam sobie ,że cos moze sie zmienia.
-
goska9789 wrote:Co Ty będziesz w nocy robić? :> Ja zmęczona, jakbym tonę węgla przerzuciła, a własciwie poza gotowaniem i wypadem do sklepu nic nie zrobiłam. Podbrzusze pobolewa, śluz kremowy, piersi powinny bolec od owu,ale jak na razie cisza wiec wkręcam sobie ,że cos moze sie zmienia.
no ja w nocy krotko spie bo od 1 w nocy do 6 rano wiec dlatego drzemke strzelam w dzien
no wlasnie ja mam caly czas wilgotne majteczki ale nic na nich nie widze, podbrzusze boli bez przerwy. jak jestes po owu to kremowy sluz moze oznaczac ciaze ja wlasnie go wypatruje ale nic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze co do objawów po owu to mam wrażenie ciągnięcia w podbrzuszu i uczucie napuchnięcia właśnie w tych okolicach- podobne objawy miałam przy pierwszej ciąży więc tak się zastanawiam czy sobie nie wmawiam tego wszystkiego ... ehh a na dodatek sprawdzałam sobie dzisiaj szyjkę i jest twarda jak kamień więc nici zapewne z testowania grudniowego to znaczy testować i tak zapewne będę ale w sumie znam już wynik
-
małaMyszka, zazdroszczę krótkich cykli
Cześć dziewczyny, już chyba mogę do Was dołączyć, myślałam, że będę testować ok 5 i 6 grudnia i dam mężowi sikańca pod poduszkę, albo w skarpecie, ale owulacja mi się przesunęła i chyba zatestuje parę dni później.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam 30, 31-dniowe wiec niestety po jednej @ w miesiacu wypada
co do objawow to melduje 4 dzien bóli podbrzusza i krzyża, no i pojawił się wczoraj biały lepki śluz... zobaczymy co bedzie dalej... 2 grudnia testuje po raz 1-wszy, pozniej 5-tego no i jak nie przyjdzie @ to jeszcze 10-tego i wtedy dopiero na bete jesli beda pozytywnegoska9789 lubi tę wiadomość