grudniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoglybyscie mi piwiedziec jak jest ze sluzem plodnym? Czy on zawsze jest jak surowe bialko? Bo ja sie obserwuje jakies 5 cykli i u mnie wyglada to tak ze mam okres od 29/31dni zawsze w polowie cyklu bola mnie jajniki,podbrzusze a nawet promieniuje do nerki i mam tak 3 dni. W tym cyklu robilam testy owulacyjne i wyszly dwie grube kreski ale moj dluz w dni plodne jest jak woda tylko ze biala czy to jest dobry sluz czy jednak jest cos nie tak? Jesli ktoras z was sie orietuje w tym temacie to bardzo prosze o odp. Dziekuje
-
nick nieaktualny
-
Kaś!! wrote:Hej dziewczyny Zaczynamy starania od grudnia. Czy mogłabym sie do was dołączyć?
Kaś to dołącz też do nas: https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/listopad-nalezy-do-nas,4672,173.html
Bo tutaj czekamy już na testowanie, a tam, gdzie podałam link dziewczyny są na różnym etapie starań i co miesiąc zmieniamy wątek na nowy miesiąc (masło maślane:p) i też dużo ciekawych rzeczy można się od siebie nauczyć -
nick nieaktualny
-
PrezesGąska wrote:Witam sie dziewczyny:) tez mam takie marzenie:) a rodzince oznajmic przy Wigilii dlatego czuje ze nic z tego nie wyjdzie, bo to by za piekne bylo
moje też... i narzeczonemu wreczyć pozytywny test na Mikołaja:)kama005, goska9789 lubią tę wiadomość
-
Hej ja testuje 2 grudnia w dzien w krorym ma przyjsc @ ale oby nie
Fajny by byl prezent dla meza na Mikolajkigoska9789 lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ofka wrote:Kochane jak rozwinąć więcej objawów bo nie pokazują mi się tylko podstawowe a od jakiś dwóch godzin pieką mnie dziwnie piersi i chciałam to zaznaczyć a jest tylko wrażliwość i powiększyły mi sie obwódki sutków... może to w końcu TO:)
Masz opcję w prawym dolnym rogu "edytuj pola" -
Kas sluz plodny to nie tylko jak bialko jaja kurzego ale rowniez rozciagliwy, taki ktory daje uczucie 'naoliwienia' lub 'mokro'. Niekiedy kobiety mowia ze czuja jakby 'slizganie'Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
-
A ja wam powiem że zawsze obserwowałam śluz na zewnątrz i był w dniach płodnych zawsze wodnisty i już sie martwiłam ze coś ze mną nie tak, ale znalazłam artykuł o obserwacji śluzu w środku to znaczy zbierając go dwoma palcami z szyjki i odkąd tak właśnie robie to zauważyłam że w środku mam taki jak białko jaja a na zewnątrz wodnisty w tym samym czasie... wiec to kwestia indywidualna każdej dziewczyny