Idzie Gwiazdka! 🌟 Znakomicie! 🤩 w brzuszku noszę nowe życie! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Tedka wrote:Witaj ponownie. Dobrze, że jesteś.
Nie stresuj się, podejdź do tego na zasadzie - wiem o Tobie chorobo wstrętna, teraz musimy się dobrze poznać, żeby móc Cię pokonać
Zaproponują Ci leczenie i trzeba się będzie za to cholerstwo wziąć, ale... to bardzo dobrze! Oto w tym wszystkim chodzi. Internetów nie czytaj, chyba nie muszę Ci tego mówić. Mocno trzymam kciuki za Twój szybki powrót do zdrowia!
Dziewczyny, a czy któraś z Was mierzyła się może z wiecznym trądzikiem? Ja znowu mam jakieś wykwity. Nigdy nie miałam pięknej cery, odkąd pamiętam mierzyłam się z jakimiś krostkami, ale ogólnie nie wyglądałam na osobę zaatakowaną przez trądzik. A od jakiegoś czasu, na brodzie, policzkach, skroniach, ciągle w tych samych miejscach pojawiają mi się grudki, krostki... Już mam dość. Nic nie działa, żadne maści, kremy, kwasy... Dermatolog przepisał maść leczniczą, jest ok póki stosuję, odstawiam i znowu to samo. Już nie wiem co robić. Przeczytałam, że może to trądzik hormonalny... Ale z moich badań - a jak wiadomo staraczka robi ich mnóstwo - wynika, że hormony są ok ( testosterony, DHEA, FSH, LH itd.), wszystko można o mnie powiedzieć, ale te hormony były w normie.
Pomóżcie już nie wiem u kogo szukać pomocy. Każdy dermatolog, nawet ze wspaniałymi opiniami, zawsze proponuje to samo leczenie. Ten sam krem.
PS. Brałam kiedyś, dawno temu, leki z inzotretynoiną (chyba tak to się nazywa), mocne, ale nic nie dały. Wszystko wróciło. Teraz nie chcę ich brać, bo nie można zajść w ciążę w trakcie kuracji, a jak wiadomo... ja chcę zajść
Chętnie się podepnę, też nie mogę wygrać walki z trądzikiem. Ostatnio dopadł mnie także trądzik różowaty. Nic nie pomaga i się rozprzestrzenia
Ja dzisiaj 36 dc, ogólnie bez wspomagania duphastonem mam bardzo długie cykle, nawet poza 40 dni. Na razie nic nie wskazuje na @, wręcz przeciwnie. Objawów zero prócz tego, że brzuch zaboli od czasu do czasu. Robiłam facelle w piątek, ale cień cienia wyszedł (u mnie standard na tych testach). Czekam dalej na rozwój sytuacji
Tedka lubi tę wiadomość
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
Przedwczesne wygaszanie czynności jajników
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Wa123 wrote:Chętnie się podepnę, też nie mogę wygrać walki z trądzikiem. Ostatnio dopadł mnie także trądzik różowaty. Nic nie pomaga i się rozprzestrzenia
Ja dzisiaj 36 dc, ogólnie bez wspomagania duphastonem mam bardzo długie cykle, nawet poza 40 dni. Na razie nic nie wskazuje na @, wręcz przeciwnie. Objawów zero prócz tego, że brzuch zaboli od czasu do czasu. Robiłam facelle w piątek, ale cień cienia wyszedł (u mnie standard na tych testach). Czekam dalej na rozwój sytuacji
A co stosowałaś do tej pory na swój trądzik? Coś pomagało choć na chwilę?
Noooo, to co się nie chwalisz, może byś jeszcze raz zrobiła test i wrzuciła fotkę jeśli w piątek był cień, no to dziś powinno być coś więcej
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Hej dziewczyny witam się ponownie 😊
Mam 32 lata
Mamy już prawie 2,5 letnie bliźniaki chłopca i dziewczynke 😊
Ogólnie to już nie myśleliśmy o tym by mieć jeszcze dzieci tym bardziej że pierwsze dwa lata bliźniaki dały nam czasami nieźle popalić 🙈 ale nie wyobrażamy sobie już by było inaczej ❤️
W tym cyklu myślałam że nie mam w ogóle dni płodnych bo śluzu było jak na lekarstwo prawie wcale a bóli owulacyjnych zbytnio też nie odczuwałam tak jak zawsze. Serduszkowalismy sobie w 15dc więc myślałam że nie ma szans na ciążę tym bardziej że nie wyglądało na to bym te dni płodne miała. Według aplikacji owu była 19dc wiev teoretycznie 4 dni przed jest szansa na ciążę ale mniejsza.
Jakie moje zdziwienie było jak dzisiaj siknęłam na test i zobaczyłam cień
https://zapodaj.net/plik-tkS0cYxfXY
Jestem 3 dni przed terminem 🐵
Ogólnie cieszę się że coś przebija na teście i faktycznie mogę być w ciąży a z drugiej strony boję się reakcji męża 😔
kleopatr4 lubi tę wiadomość
-
Tedka wrote:A co stosowałaś do tej pory na swój trądzik? Coś pomagało choć na chwilę?
Noooo, to co się nie chwalisz, może byś jeszcze raz zrobiła test i wrzuciła fotkę jeśli w piątek był cień, no to dziś powinno być coś więcej
Jadłam antybiotyk, ale wróciło. Mam jeszcze taką maść od dermatolog, ale mam wrażenie, że ona mi pogarsza te zmiany. Teraz stosuję na twarz żel do mycia z apteki taki delikatny specjalnie pod zmiany i tylko ziołowe kosmetyki maść i olej z jaskółczego ziela. Wydaje mi się, że troszkę po tych kosmetykach mi przygasa ten trądzik- nie jest taki czerwony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2023, 11:07
Granita lubi tę wiadomość
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Anetka1610 wrote:Hej dziewczyny witam się ponownie 😊
Mam 32 lata
Mamy już prawie 2,5 letnie bliźniaki chłopca i dziewczynke 😊
Ogólnie to już nie myśleliśmy o tym by mieć jeszcze dzieci tym bardziej że pierwsze dwa lata bliźniaki dały nam czasami nieźle popalić 🙈 ale nie wyobrażamy sobie już by było inaczej ❤️
W tym cyklu myślałam że nie mam w ogóle dni płodnych bo śluzu było jak na lekarstwo prawie wcale a bóli owulacyjnych zbytnio też nie odczuwałam tak jak zawsze. Serduszkowalismy sobie w 15dc więc myślałam że nie ma szans na ciążę tym bardziej że nie wyglądało na to bym te dni płodne miała. Według aplikacji owu była 19dc wiev teoretycznie 4 dni przed jest szansa na ciążę ale mniejsza.
Jakie moje zdziwienie było jak dzisiaj siknęłam na test i zobaczyłam cień
https://zapodaj.net/plik-tkS0cYxfXY
Jestem 3 dni przed terminem 🐵
Ogólnie cieszę się że coś przebija na teście i faktycznie mogę być w ciąży a z drugiej strony boję się reakcji męża 😔
Fajnie! Jeśli jakimś cudem wejdziesz tu jeszcze raz to przeczytaj pierwszą stronę 😒kleopatr4, Myszaa91 lubią tę wiadomość
-
Nina_02 wrote:Fajnie! Jeśli jakimś cudem wejdziesz tu jeszcze raz to przeczytaj pierwszą stronę 😒
Olaćkleopatr4 lubi tę wiadomość
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka ja nigdy nie miałam tego problemu więc nie pomogę.
Ja mam ogromny problem z AZS, tak źle jak teraz jeszcze nigdy nie było, kompletnie sobie z tym nie radzę, w czwartek wizyta u dermatologa..
Kasiak ważne że jest diagnoza, teraz masz przeciwnika przed sobą i wiesz z czym walczyć! Moim zdaniem to dobra informacja! Nie czytaj internetu bo wszystkie dobrze wiemy że nic dobrego to nie przyniesie. Ściskam i mam nadzieję że uda Ci się pokonać przeszkodę 😘
Jak jeszcze jakaś dziewczyna tu wlezie i pochwali się pozytywem i wyjdzie i nie wróci to nie ręczę za siebie 🤣🤣🤣Wa123, kleopatr4, Myszaa91 lubią tę wiadomość
-
Wa123 wrote:Ale to jest taki cień cienia, który ja widzę a na zdjęciu nie wychodzi. Mi te facelki tak wychodzą za każdym razem jak zrobię, gdzieś ta kreska prześwituje testowa Nie wiążę nadziei żadnych, ale chyba podaję jutro zrobić betę żeby mieć pewność na 100000%
Jadłam antybiotyk, ale wróciło. Mam jeszcze taką maść od dermatolog, ale mam wrażenie, że ona mi pogarsza te zmiany. Teraz stosuję na twarz żel do mycia z apteki taki delikatny specjalnie pod zmiany i tylko ziołowe kosmetyki maść i olej z jaskółczego ziela. Wydaje mi się, że troszkę po tych kosmetykach mi przygasa ten trądzik- nie jest taki czerwony.
Ja kupiłam sobie krem acne derm, niby ma dobre opinie w necie i niewiele kosztuje. Zawiera kwas azalainowy? cuś takiego No i niestety... sypie mnie jak sypało, a może nawet gorzej. Myślałam, że może na święta sobie podleczę, żeby nie wstydzić się przy stole, ale niestety chyba się nie uda.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Nina_02 wrote:Nie umiem 🤣🙈
Ewidentnie jest tu jakiś zmasowany atak kilkupostowych staraczek, które ledwo się zalogowały, a już są w ciąży i koniecznie chcą o tym powiedzieć obcym babom, ale nie własnemu mężowi.
Jesteś adminem, musisz umić! Olewanie, banowanie, to Twój chleb powszedni!kleopatr4 lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Nina_02 wrote:Tedka ja nigdy nie miałam tego problemu więc nie pomogę.
Ja mam ogromny problem z AZS, tak źle jak teraz jeszcze nigdy nie było, kompletnie sobie z tym nie radzę, w czwartek wizyta u dermatologa..
Kasiak ważne że jest diagnoza, teraz masz przeciwnika przed sobą i wiesz z czym walczyć! Moim zdaniem to dobra informacja! Nie czytaj internetu bo wszystkie dobrze wiemy że nic dobrego to nie przyniesie. Ściskam i mam nadzieję że uda Ci się pokonać przeszkodę 😘
Jak jeszcze jakaś dziewczyna tu wlezie i pochwali się pozytywem i wyjdzie i nie wróci to nie ręczę za siebie 🤣🤣🤣
AZS też przekichane. Współczuję. Trzmam kciuki za dermatologa i jego oświecenieStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Co do problemów z trądzikiem: jestem i nie jestem w tym temacie ekspertem jednocześnie 😅.
Mam trądzik od okresu dojrzewania i nadal go mam mimo przejścia 30tego roku życia. Mnie dermatolog "pocieszyła", że po 30tce mi przejdzie, zmniejszyło się owszem, ale przejść nie przeszło.
W trądziku hormonalnym można mieć hormony ok, bo przecież nie badamy się codziennie, prawda? Ale podobno hormonalny jest wtedy, gdy trądzik jest głównie na brodzie i linii żuchwy.
Dlaczego "nie jestem" ekspertem? Bo leczę się mało i słabo, bo już mam dość. Najlepiej było jak brałam leki doustne, nie pamiętam już o jakim działaniu, ale jak odstawiłam to wszystko wróciło i stwierdziłam, że pierdzielę.
Najważniejsza w mojej opinii jest pielęgnacja, czyli - nawilżanie. Bo sucha cera ma nadprodukcję sebum. Od kiedy nawilżam cerę jest dużo lepiej. Do tego ja stosuję krem z niacynamidem.
Z opcji polecanych wszędzie i przetestowanych przez część mojej rodziny to ograniczenie: nabiału, czekolady i ostrych przypraw. Ja nie stosuję (poza przyprawami, bo nie lubię ostrego), bo czekolada i nabiał to dla mnie życie 😜.
Generalnie teoria teorią, a syfy mam. Pogodziłam się z tym, bo co innego mi zostało. Nie będę w siebie ładować nie wiadomo czego, przez całe życie, tylko, żeby mieć gładką cerę. Czemu całe życie? Ano, moja mama mimo 60tki ma trądzik różowaty (pojawił się po 40tce), a moja ś.p. babcia miała wypryski nawet po 50tce. Ojciec miał ciężki trądzik młodzieńczy. Także geny mam świetne [sarkazm].
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia. -
Przepraszam ale nie rozumiem co takiego złego napisałam 😔 nie miałam na myśli absolutnie nikogo w jaki kolwiek sposób urazić
Nie miałam na celu pochwalić się cieniem na teście który nie wiadomo czy się potwierdzi w kolejnych dniach i wyjść z tego wątku.
-
lawendowePole wrote:Co do problemów z trądzikiem: jestem i nie jestem w tym temacie ekspertem jednocześnie 😅.
Mam trądzik od okresu dojrzewania i nadal go mam mimo przejścia 30tego roku życia. Mnie dermatolog "pocieszyła", że po 30tce mi przejdzie, zmniejszyło się owszem, ale przejść nie przeszło.
W trądziku hormonalnym można mieć hormony ok, bo przecież nie badamy się codziennie, prawda? Ale podobno hormonalny jest wtedy, gdy trądzik jest głównie na brodzie i linii żuchwy.
Dlaczego "nie jestem" ekspertem? Bo leczę się mało i słabo, bo już mam dość. Najlepiej było jak brałam leki doustne, nie pamiętam już o jakim działaniu, ale jak odstawiłam to wszystko wróciło i stwierdziłam, że pierdzielę.
Najważniejsza w mojej opinii jest pielęgnacja, czyli - nawilżanie. Bo sucha cera ma nadprodukcję sebum. Od kiedy nawilżam cerę jest dużo lepiej. Do tego ja stosuję krem z niacynamidem.
Z opcji polecanych wszędzie i przetestowanych przez część mojej rodziny to ograniczenie: nabiału, czekolady i ostrych przypraw. Ja nie stosuję (poza przyprawami, bo nie lubię ostrego), bo czekolada i nabiał to dla mnie życie 😜.
Generalnie teoria teorią, a syfy mam. Pogodziłam się z tym, bo co innego mi zostało. Nie będę w siebie ładować nie wiadomo czego, przez całe życie, tylko, żeby mieć gładką cerę. Czemu całe życie? Ano, moja mama mimo 60tki ma trądzik różowaty (pojawił się po 40tce), a moja ś.p. babcia miała wypryski nawet po 50tce. Ojciec miał ciężki trądzik młodzieńczy. Także geny mam świetne [sarkazm].
J ograniczyłam czekoladę i nabiał oraz ostre po poradzie dermatologa, ale nic wiele to nie dało Chyba też już się z tym pogodzęStarania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
Anetka1610 wrote:Przepraszam ale nie rozumiem co takiego złego napisałam 😔 nie miałam na myśli absolutnie nikogo w jaki kolwiek sposób urazić
Nie miałam na celu pochwalić się cieniem na teście który nie wiadomo czy się potwierdzi w kolejnych dniach i wyjść z tego wątku.
O ile nie jesteś tym 3 przypadkiem na całe forum co wysikuje kreski bez ciąży (i to jeszcze na sterydach) to jesteś w ciąży. GRATULACJE.
Na tych wątkach miesięcznych z regulaminem wyraźnie zaznaczamy, że pierwszy post z dwoma kreskami na teście nie jest mile widziany.
Jest tu wiele kobiet po stratach, po wieloletnich niepowodzeniach, które przez kilka lat (a może i więcej) nie widziały w ogóle drugiej kreski. A Ty wchodzisz i na dzieńdobry : ee, mam już dzieci, sobie seksowaliśmy na spontana i ojej mam pozytywny test. Ale możliwe, że nie jestem w ciąży 🤦♀️.
Jak sobie wyobrażasz swoje kolejne posty w takiej sytuacji? Bo, skoro się nie znamy, to codzienny raport z objawów ciążowych i intensywności kresek nas nie interesuje.jo_ana, Siri, kleopatr4, Myszaa91 lubią tę wiadomość
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia. -
Dobrze rozumiem Waszą bulwersację. Myślałam że jeśli wątek grudniowy to dla każdego on będzie przypisany tak samo dla nowych osób. Nie pisałam tego postu żeby się pochwalić ale by zostać tutaj ale widzę że jest to grono zamkniętych osób. Przepraszam.
Życzę Wam powodzenia 💚⏸️ -
Anetka1610 wrote:Dobrze rozumiem Waszą bulwersację. Myślałam że jeśli wątek grudniowy to dla każdego on będzie przypisany tak samo dla nowych osób. Nie pisałam tego postu żeby się pochwalić ale by zostać tutaj ale widzę że jest to grono zamkniętych osób. Przepraszam.
Życzę Wam powodzenia 💚⏸️Anetka1610, lawendowePole, Siri, kleopatr4 lubią tę wiadomość
start: 06.2021
05.2024 💔 cb
Niedrożny lewy jajowód
❌❌❌
08.2024🍀🍀🍀🍀
17.10 ⏸️
21.10 250,0
23.10 462,9 (84,4%)
25.10 1099,0 🎉
31.10 GS 15x7mm YS 3,8mm
08.11 CRL 0,64cm FHR+
15.11 CRL 1,43cm FHR 161/min❤️ -
Tedka i ja dołączę do teamu trądzikowego 🙄
Od 3 lat się z tym bujam, są lepsze i gorsze momenty, aktualnie miałam wznowę odkąd zaczęłam stymulację.
Na pewno podstawa to pielęgnacja i odbudowa bariery hydrolipidowej, bez tego jeśli skóra jest naruszona, podrażniona wszystko będzie ja jeszcze bardziej podrażniało i powodowało wysyp.
Rano delikatne mycie, następnie jakieś serum nawilżające/odbudowujace, krem nawilżający i spf.
Wieczorem 2x mycie, ponownie serum i krem nawilżający. I to stosować minimum miesiąc, jeśli widzisz że skóra nie jest podrażniona możesz dołożyć składniki aktywne np kwas azelainowy czyli acne derm. Wtedy stosujesz go w pielęgnacji po serum.
Ja po konsultacji dietetycznej i aktualnie mam dietę przeciwzapalną, bez pszenicy, bez nabiału krowiego i cukru. Widzę że po 2 tyg diety stany zapalne zaczęły się goić i skóra robi coraz bardziej jednolita.
U mnie pielęgnacja i leczenie dermatologiczne pomagało na chwilę, a jak z dietą było kiepsko to znowu były wysypy, także jeśli u Was nic nie pomaga to warto wprowadzić ograniczenia do diety i wyeliminować te najbardziej szkodzące produkty przy skłonności do trądziku.
Na instagramie może znaleźć dużo konto kosmetologów, którzy polecają dobre kosmetyki z dobrym składem, często można też wykupić plan pielęgnacji.
Zerknij tu jeśli szukasz dobrych kosmetyków
https://instagram.com/patrycjachrusciel.kosmetolog?igshid=MTNiYzNiMzkwZA==
Od siebie mogę polecić kosmetyki dr Niny, ph doctor
Emulsja do mycia i krem nawilżający.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2023, 12:43
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Krysia1411 wrote:Celina, jak u Was? Jak sobie radzisz z maluchami? 🥰
czasem mam wrażenie, że więcej sobie nie radzę 🙈👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
U mnie ten cykl chyba znów nieudany. Czuje się już typowo okresowo dziś powinna przyjść @, jeszcze jej nie ma co prawda ale już w pachwinach mnie ciągnie bardzo, od dwóch dni ciągle płacze o wszystko, wysyp pryszczy na twarzy, plecach i dekoldzie. Wczoraj śluz podbarwiony na różowo i ból miesiączkowy wieczorem. Trzymam kciuki za Was wszystkie ♡