Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
maleństwo123 wrote:Witajcie ! Dziś jest w 20 dpo , po południu robiłam test , oczywiście po chwili ukazała się 1 krecha . Jakiś czas później chciałam go wyrzucić i zobaczyłam na teście bladziocha . Link wstawiam poniżej. Myślicie że mogę się zaczynać cieszyć ? Czy nie nastawiać się ? Dodam że bladzioch jest różowy . Nie szary ani żółty .
https://zapodaj.net/57bcb27876b8e.jpg.htmlGośka29, No.reasons lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nitta32 wrote:czy ktoras z Was robila test ciazowy PINK i wychodzil delikatny cien cienia a w ciazy nie bylyscie jednak? Ja widze taki delikatniusienki cien ale jak nigdy wiem ze mi sie nie wydaje;-)
Hej, ja robiłam Pinkiem dwa testy, na czułości 25 wyszedł mi jakiś cień cienia, potem zrobiłam o czułości 10 i druga kreska jakby się rozmyła, kupiłam 2 testy z innej firmy - jest druga kreska więc ten pink mógł nie kłamać ale zrób inny dla porównaniaOleczka ur. 10.06.2017
-
Ja dopiero 6dpo ale obiecałam sobie że nie zatestuję szybciej niż 14dpo (hahaha sama w to nie wierzę...). W pierwszej ciąży cień cienia miałam 13dpo. Test wyrzuciłam bo nie wierzyłam że takie szare coś mogło wskazywać ciążę. Testy z 14 i 16 dpo ciążę potwierdziły, dziś mam prawie 15 miesięcznego syna:-)
Foto_Anna lubi tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Hej dziewczyny,
Dzisiaj mija 34dc czyli cykl trwa 4dni za dużo..zrobiłam test z samego rana (wczoraj praktycznie nic nie pilam)
Test wyszedl z dość widoczną drugą kreską, czekam żeby potwierdzić ciąże do 22.11.16:) miejmy nadzieje że to to ! z wyliczeń wynika że to 5 tydzień ciąży a 2 płodu hmmm :pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 12:52
kaha, Mania25 lubią tę wiadomość
-
maleństwo123 wrote:Witajcie ! Dziś jest w 20 dpo , po południu robiłam test , oczywiście po chwili ukazała się 1 krecha . Jakiś czas później chciałam go wyrzucić i zobaczyłam na teście bladziocha . Link wstawiam poniżej. Myślicie że mogę się zaczynać cieszyć ? Czy nie nastawiać się ? Dodam że bladzioch jest różowy . Nie szary ani żółty .
https://zapodaj.net/57bcb27876b8e.jpg.html
ja dziś 10-11dpo i biel na pink-test
nie wiem czy jutro zdecyduję się na hcg bo coś mnie za mocno kłuło ok. 8dpo no i temp mi spadła na 1dzień więc jakby... ale póki co negatyw widzę - po prawda popołudniowy, czułość 10, ale jednak negatyw