Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:W listopadzie testowałam i byl to 10dpo w dodatku z wieczornego moczu bo akurat mialam nocki. Na teście o czułości 25 wyszla mi bardzo blada druga kreska, nie widoczna na foto. Pół godziny później zrobilam test o czulosci 10 i wyszla juz widoczna druga kreska
Ja tez jak zrobiłam na teście strumieniowym z porannego moczu to słaba kreska, prawie niewidoczna, naprawdę trzeba się dopatrywać, a jak zrobiłam z kolejnego moczu na paskowym tej samej firmy (10mIU) to kreska była widoczna -
Hej dziewczyny gratuluje przyszłym mamusiom staramy sie z mężem drugi cykl jestem ok 3-4 dni po owu. Ile cykli wam zajęło za nim ujrzalyscie 2 kreseczki ? ja bym tak bardzo juz chciała. Zrobiłam wszystkie badania, wszystko w normie. I łudzę sie ze nie potrwa u mnie to długo, ale wiem ze musze sie liczyć z tym ze to nie takie hop siup..
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Hej dziewczyny gratuluje przyszłym mamusiom staramy sie z mężem drugi cykl jestem ok 3-4 dni po owu. Ile cykli wam zajęło za nim ujrzalyscie 2 kreseczki ? ja bym tak bardzo juz chciała. Zrobiłam wszystkie badania, wszystko w normie. I łudzę sie ze nie potrwa u mnie to długo, ale wiem ze musze sie liczyć z tym ze to nie takie hop siup..
W 1 ciąży udało się w 4 cyklu, ale poroniłam. Potem przez prawie rok się nie udawało. Potem była przerwa 3 lata, bo się rozwodziłam.
W 2 ciążę z obecnym narzeczonym zaszłam w 8 cyklu starań.Princesska lubi tę wiadomość
-
Princesska wrote:Hej dziewczyny gratuluje przyszłym mamusiom staramy sie z mężem drugi cykl jestem ok 3-4 dni po owu. Ile cykli wam zajęło za nim ujrzalyscie 2 kreseczki ? ja bym tak bardzo juz chciała. Zrobiłam wszystkie badania, wszystko w normie. I łudzę sie ze nie potrwa u mnie to długo, ale wiem ze musze sie liczyć z tym ze to nie takie hop siup..
U mnie w pierwszej ciąży za drugim razem, w drugiej za 9. Także średnia to 5,5Princesska lubi tę wiadomość
-
Ajajaj to chyba jeszcze troche przede mną. Ale reguły nie ma ja bardzo lubie czytać o objawach ciazy przed okresem. Wtedy sobie je wmawiam, niektóre z nich to poprostu psm i łudzę sie cudowną nadzieją ze sie udało (mimo ze jestem świeża w tym temacie ) i tak sobie żyje fantazją aż do okresu. A potem przychodzi @ i od nowa poki nie zaczęłam sie starać myslalam ze to bardzo proste zajść w ciąże. Ale pierwszy cykl nauczył mnie troche pokory, i w tym juz mniej myślę..
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MYŚLICIE ŻE 9DPO JEST SZANSA NA TEST DODAM ŻE PROGESTERON MAM 19.54 NG/ML ESTRADIOL 190,30 pg/ml
Estradiol faza lutealna 22,3-341 kobiety w ciąży I trymestr154-3243, progesteron faza lutealna 1,83-23,9ng/ml kobiety w ciąży I trymestr 11-44,3ng/ml
-
skorpionek82 wrote:MYŚLICIE ŻE 9DPO JEST SZANSA NA TEST DODAM ŻE PROGESTERON MAM 19.54 NG/ML ESTRADIOL 190,30 pg/ml
Estradiol faza lutealna 22,3-341 kobiety w ciąży I trymestr154-3243, progesteron faza lutealna 1,83-23,9ng/ml kobiety w ciąży I trymestr 11-44,3ng/ml
Agnes92 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa, to mój 2cs i mam nadzieję,że będzie szczęśliwy Jestem w 5dpo i ciągle myślę o dniu kiedy będę testować. Okropnie się nakręcam. W pierwszej ciąży pozytywny test miałam w 25dc i to był cień cienia (28 dniowe cykle), to był 6 cykl starań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 11:51
2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1
Synek czeka na rodzeństwo
-
Kwiatuszek32765 wrote:Cześć jestem tu Nowa.dzis robiłam test w 24 dniu cyklu (cykle 27-dniowe)niestety test wyszedł negatywny. Czy mogę mieć jeszcze nadzieję...
Dopóki piłka w grze (tj. brak @) zawsze trzeba mieć nadzieję. Ja też dzisiaj za wcześnie testowałam, a powinnam dopiero w niedzielę, i też mi test wyszedł negatywny.aoede lubi tę wiadomość