Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja 10dpo miałam negatywny test z porannego moczu. Dopiero po kolejnych 5 dniach pozytywny. Boli mnie brzuch. Jakby kłuje, ale pierwsze co zauważyłam to wystające żyłki na piersiach
malinovapat lubi tę wiadomość
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Kwiatuszek32765 wrote:To oczekiwanie jest straszne.Mam nadzieję Ale.. .. bóle mam niby okresowe Ale pojawił się taki rwacy ból w piersiach.
To prawda, ale nic poza cierpliwością chyba nie pozostaje ja mam jutro 10dpo i zastanawiam się nad sikańcem. Choć czytam,że niektórym dziewczynom wychodzi- to pewnie jeszcze za wcześnie. Ale. Dawno nie robiłam jakoś się znów wkręciłam po tych świąteczno-noworocznych ' i życzymy wam .... dziecka', 'nie odkładajcie >>tych spraw<<' , ' to czekamy w tym roku na wnuki' .Hania2010 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć. To jest nasz 4 cykl starań. Test zrobiłam 10 dpo i był negatywny. Okres powinnam dostać w sobote, ale mam nadzieję że jednak nie przyjdzie. Najchętniej codziennie robiłabym testy i muszę się bardzo powstrzymywać, ale jutro lub w sobotę to już pewnie zrobię. A tak z objawów to mam okropny ból piersi, jak nigdy. Zazwyczaj lekko pobolewały przed samym okresem, a teraz to tak już z około tydzień bolą i to porządnie.
No ale okaże się w najbliższych dniach czy jest nas więcej. -
nick nieaktualny
-
Kwiatuszek32765 wrote:Melba długo sie staracie?
W zasadzie to dobry rok. A takich starań 'na poważnie' ( m.in. z walką o dobre nasienie to 8cs)
Oczywiście dzisiejszy test z cyklu 'bielsze nie będzie'
Trochę mnie otrzeźwił. Czekam dalej. Zobaczymy. Nie lubię tego czekania i robienia sobie nadziei. -
nick nieaktualny
-
Wiecie co, ostatnio w jednym ze sklepów podsłyszałam rozmowę 2 chłopaków, na oko z 20-22 lata. Jeden z nich powiedział coś w stylu 'k.... nie mogę się z nią dogadać. Siedzi i ryczy,bo zrobiła test i wyszedł jej pozytywny'. I wtedy pomyślałam o wszystkich babeczkach, które są rozczarowane lub nawet płaczą, gdy na teście pojawia się tylko jedna głupia krecha.
-
nick nieaktualnywichrowe_wzgórza wrote:U mnie owu jak była prawdopodobnie 13-14 dzień, tak test poranny 31 dnia pokazał wyraźne 2 krechy niemal od razu. Wieczorem ledwo ledwo, i następnego dnia może z 3 siusiania już mocniejszy niż wieczorny, a beta wyszła z tego dnia ponad 200.
dostałaś przed insemi pregnyl? Ja miałam IUI 05.01. czekam.. dzień wcześniej zastrzyk z pregnylu.
Kiedy można zrobić beta hcg żeby było wiarygodne, a nie skutkiem pregnylu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 20:17
-
Dziewczyny, ja miałam kiedyś zastrzyk z pregnylu i chyba min. 14 dni po podaniu można robić betę (chyba w ulotce tak nawet jest napisane). Ja robiłam betę chyba z 12 dni po zastrzyku i beta byla ponad 1, co zdaniem lekarza było właśnie echem pregnylu.
-
nick nieaktualny
-
Głowa do góry przyjdzie i na nas czas !!ja to już ponad 10 lat sie staram o pierwszą dzidzie to juz 101 cykl i dobiega końca wczoraj w 14 dpo z wieczornego moczu śnieżna biel Właśnie leze w łóżku z bolem ma @ i przeziebiona. Wiem ze teraz aie nie udało ale kiedyś musi się udać !!
Anna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny