Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Rano kreska była bladoróżowa, teraz zachodzą reakcje, więc pewnie dlatego odrobinę bledsza jest.
Zobaczymy jutro, idę na betę i wszystko się wyjaśni.
Ja ogólnie to mam pesymistyczne nastawienie, bo mimo tego, że to dopiero 3 cs, to wiem, że mam niedoczynność, hashimoto z wysokim mianem i ana 2 i ana 3 dodatnie.
Próbuje to na spokojnie przyjąć, że może się udało, ale mi to nie wychodzi -
Cześć dziewczyny! Ja jutro mam dostac misiaczke. Od wczoraj mam co chwile skurcze macicy i mocno czuje jajniki. Nigdy przed okresem nie mialam zadnego bólu. Staramy się dopiero drugi raz, ale za pierwszym razem tak sie rozczarowalam, ze w tym miesiacu boje sie jak diabli. Myslicie, ze te lekkie skurcze moga byc objawem ciazy? Tak naprawdę juz za kilkanaście godzin wszystko sie okaże, ale jakos tak lżej mi jak moge podzielić się tymi wątpliwościami
-
maybe wrote:Cześć dziewczyny! Ja jutro mam dostac misiaczke. Od wczoraj mam co chwile skurcze macicy i mocno czuje jajniki. Nigdy przed okresem nie mialam zadnego bólu. Staramy się dopiero drugi raz, ale za pierwszym razem tak sie rozczarowalam, ze w tym miesiacu boje sie jak diabli. Myslicie, ze te lekkie skurcze moga byc objawem ciazy? Tak naprawdę juz za kilkanaście godzin wszystko sie okaże, ale jakos tak lżej mi jak moge podzielić się tymi wątpliwościami
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki! A jeśli chodzi o bóle brzucha jak na okres to też to miałam na początku ciąży:) a nawet w dzień miesiączki i przez kolejne 2 dni łapały mnie jakby skurcze o takim okresowym bólu... ogólnie Wam powiem że czułam się identycznie jak na okres, piersi bolały tak samo jak zwykle... w sumie nigdy nie miałam bólu okresowego przed @, ale ze brzuch bolał w ten dzień co miał przyjść to nie zwróciłam na to uwagi tak naprawdę jeśli chodzi o typowe objawy ciążowe jak mdłości na przykład to przyszły dopiero z tydzień po tsm
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Kwiatuszek32765 wrote:Podziwiam Cię ze jeszcze nie robiłaś testu. Ja mam takie same bóle a @ powinnam dostać dziś naj naj najpóźniej jutro.
Nie robię testu bo w tamtym miesiącu to wcześniejsze robienie testów i nadzieja wykończyło mnie emocjonalnie. Poza tym w poprzedniej ciąży miałam jeszcze 3dniową miesiączkę i po niej test też był negatywny. Gdzieś w 4 tygodniu ciąży dowiedziałam się, że będę mamą. Taki psikus Teraz wolę zachować ostrożność chociaż nadzieja nie chce się ode mnie odczepić na krok Jak jutro nie dostanę @ zrobię test.
A Ty robiłaś już jakieś testy w tym cyklu? Czy też czekasz na nadejście @? -
Kwiatuszek32765 wrote:https://zapodaj.net/891474f594b27.jpg.html
Mój test z rana.
Wiesz co ja to bym już oszalała ze szczęścia. U mnie nawet takiego cienia nie było. Wydaję mi się, że masz bardzo niską betę. U mnie za pierwszym razem nawet po 3dniowej miesiączce test nic nie wykazał a byłam już w 3 tygodniu, co najmniej. Zrób jutro, kreska powinna się wzmacniać.
Jest szansa!
Ja Właśnie czekam na @ bo jeszcze nie dostałam, a powinnam dostać z samego rana. Zaraz mi mąż test przyniesie to na coś już będę mogła się nastawić.Megi2803 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, trzymam kciuki. Powiem Wam,że kreska na teście musi być różowa. Ja wczoraj testowałam i pojawiła się taka szarawa, widoczny ślad drugiej kreski w czasie prawidłowym. Podeszłam do tego z nadzieją,choć już tak kiedyś miałam. Nawet nie wiem czy to nie ta sama firma. Ale beta rozwiała wątpliwości i nadzieje (0.1). Więc opuszczam narazie wątek oczekujących na testowanie i czekam na @. Powodzenia!