X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
Odpowiedz

Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?

Oceń ten wątek:
  • Kwiatuszek32765 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro robiłaś rano to wg mnie nie rób wieczorem bo napewno nie wyjdzie. Poczekaj do rana. Będę trzymać kciuki i czekam na pozytywne wieści.

• maybe Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to się wstrzymam, może masz racje. Dzięki :)

• Paulinucha87 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maybe wrote:
    Jak uważacie, czy jest sens robić test wieczorem jak poranny był negatywny? Czy może lepiej zrobić jutro ran? Dziś powinnam dostać@, ale nie mam jeszcze.
    Doradźcie mi coś proszę.

Jeżeli rano robiłas to trochę nie ma sensu robic tego samego dnia wieczorem(chociaz ja jestem nawiedzona i tak robiłam,a potem żałowałam i wkręcałam sobie,że negatyw bo nie z porannego)więc lepiej sobie potem głowy nie truć takimi własnie rzeczami.Jeżeli jesteś w dniu spodziewanej @ to test wykonany jutro z porannego moczu będzie bardzo wiarygodny.Powodzenia :)

• maybe Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, ale jednak dziś nie zrobiłam testu, spanikowałam. Strasznie boję się rozczarowania. Jak dzisiaj @ nie przyjdzie, to jutro z samego rana zrobię teścik.
    Kwiatuszek, a Ty robiłaś jeszcze testy po tamtym bladym?

Wysłany: 17 stycznia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro będę robić. Daje sobie przerwę.

• maybe Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zgadamy się jutro:) Trzymam mocno kciuki :)

Kwiatuszek32765 lubi tę wiadomość

• Anulka0407 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny testujące trzymam kciuki :) Ja jeszcze jestem przed owu więc kuuupe czasu to testowania ;)

Mama 3 dziewczynek: Iza 15 lat, Iga 12 lat i Maja
    Maja ur.31.10.2017r (CC)waga: 3150g dł:53cm
    201710314965.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś mam 10 dzień wyższej temperatury. Miałam iść na progesteron ale nie zdążyłam..i szkoda

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Mama Sowa Koleżanka

Wysłany: 17 stycznia 2017, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już sie wyleczylam z testowania wcześniej niż termin @. Zaczęłam 5 dni przed @ i kreska wychodzila co raz bardziej widoczna a tu termin @ i przylazła wredziocha. Więc wcześniej nie ma co testowac bo wielkie rozczarowanie będzie.

Mama Sowa
  • maybe Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znowu nic, ani śladu. Mam 13dpo i jestem już trzeci dzień po terminie @. Myślicie, że za wcześnie robię te testy... a może sobie wkręcam? W dodatku temp zaczyna mi spadać. Nic nie kumam :/

Karolinka2 lubi tę wiadomość

• maybe Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek, jak u Ciebie?!

Wysłany: 18 stycznia 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/ac92c5b52433e.jpg.html

U mnie 16dpo. Myślę ze nie robisz za wcześnie testów skoro @ ci sie spóźnia. Czujesz sie jak na okres czy zauważyłaś jakieś inne objawy u siebie.

• panan12 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek32765 wrote:
    https://zapodaj.net/ac92c5b52433e.jpg.html

U mnie 16dpo. Myślę ze nie robisz za wcześnie testów skoro @ ci sie spóźnia. Czujesz sie jak na okres czy zauważyłaś jakieś inne objawy u siebie.

udostępniłabyś wykres?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • maybe Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa dni przed terminem @ miałam skurcze i bóle jak na @ zdziwiłam się jak nie nadeszła. Teraz czasem gdzieś tam czuję jakieś ukłucie, czuję taką pełność w podbrzuszu i od czasu do czasu, zazwyczaj w nocy, jajniki mnie zabolą. Teraz już nie mam prawe żadnych skurczów.
    Martwi mnie tylko ta temp. bo zaczyna spadać. Od 3 dni mam spadek( 37,0, 36,8, 36,7 - linia pokrywająca to 36,6). Po 15:00 będę miała betę.

U Ciebie widać, blado, ale jest :) Gratuluję!

• maybe Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie łamię się jeszcze do końca bo czytałam, że testy potrafią nie wykryć ciąży nawet przy becie ponad 100 więc jest nadzieja, zresztą u mnie chyba było podobnie w poprzedniej ciąży, tylko jak mi ta temp. jutro spadnie poniżej 36,6 to już nie ma na co liczyć :/

Wysłany: 18 stycznia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolały piersi dziwnie i w okresie tak podejrzewam zagniezdzenie miałam lekkie przeziębienie katar i przy tym czasami mi się lala krew z nosa. I to dało mi do myślenia...
    Trzymam kciuki i czekam na wieści pozytywne.

Myszka2206 lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 stycznia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    udostępniłabyś wykres?

Niestety nie prowadziłam wykresu poza zaznaczeniem kiedy początek okresu i koniec. Nie mierzylam temp ani nic.

• panan12 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszek32765 wrote:
    Mnie bolały piersi dziwnie i w okresie tak podejrzewam zagniezdzenie miałam lekkie przeziębienie katar i przy tym czasami mi się lala krew z nosa. I to dało mi do myślenia...
    Trzymam kciuki i czekam na wieści pozytywne.

bolały dziwnie tzn? mnie bolą cholersko cały czas że się umyć nie mogę;/ a dziś 11 dpo...temperatura się trzyma no zobaczymy co będzie....ale co mnie zastanowiło to że szyjka jest bardzo wysoko...nie mogę jej sięgnąć ...śluz lepki

f2w3k0s3plke7odf.png

Wysłany: 18 stycznia 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maybe jak wyniki?

• maybe Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 0,1 :( Ale zaraz po odczytaniu wyników koło 14:00 dostałam plamienia (różowy śluz). Nie mam pojęcia o co chodzi bo plamienie się nie wzmacnia. Wiem, że zagnieżdżanie zarodka jest do 12 dpo, ale biorąc doświadczenie z poprzedniej ciąży nadzieja nie umarła do końca.
    Reasumując. skurcze zaczęły się 8dpo a dziś 13 dpo i plamienie. Nie mam pojęcia jak długo może zagnieżdżać się zarodek. Sama nie wiem co o tym myśleć. :/

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ