Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
maybe wrote:Jak uważacie, czy jest sens robić test wieczorem jak poranny był negatywny? Czy może lepiej zrobić jutro ran? Dziś powinnam dostać@, ale nie mam jeszcze.
Doradźcie mi coś proszę.
Jeżeli rano robiłas to trochę nie ma sensu robic tego samego dnia wieczorem(chociaz ja jestem nawiedzona i tak robiłam,a potem żałowałam i wkręcałam sobie,że negatyw bo nie z porannego)więc lepiej sobie potem głowy nie truć takimi własnie rzeczami.Jeżeli jesteś w dniu spodziewanej @ to test wykonany jutro z porannego moczu będzie bardzo wiarygodny.Powodzenia -
Dziewczyny ja już sie wyleczylam z testowania wcześniej niż termin @. Zaczęłam 5 dni przed @ i kreska wychodzila co raz bardziej widoczna a tu termin @ i przylazła wredziocha. Więc wcześniej nie ma co testowac bo wielkie rozczarowanie będzie.Mama Sowa
-
Dwa dni przed terminem @ miałam skurcze i bóle jak na @ zdziwiłam się jak nie nadeszła. Teraz czasem gdzieś tam czuję jakieś ukłucie, czuję taką pełność w podbrzuszu i od czasu do czasu, zazwyczaj w nocy, jajniki mnie zabolą. Teraz już nie mam prawe żadnych skurczów.
Martwi mnie tylko ta temp. bo zaczyna spadać. Od 3 dni mam spadek( 37,0, 36,8, 36,7 - linia pokrywająca to 36,6). Po 15:00 będę miała betę.
U Ciebie widać, blado, ale jest Gratuluję! -
Nie łamię się jeszcze do końca bo czytałam, że testy potrafią nie wykryć ciąży nawet przy becie ponad 100 więc jest nadzieja, zresztą u mnie chyba było podobnie w poprzedniej ciąży, tylko jak mi ta temp. jutro spadnie poniżej 36,6 to już nie ma na co liczyć
-
Mnie bolały piersi dziwnie i w okresie tak podejrzewam zagniezdzenie miałam lekkie przeziębienie katar i przy tym czasami mi się lala krew z nosa. I to dało mi do myślenia...
Trzymam kciuki i czekam na wieści pozytywne.Myszka2206 lubi tę wiadomość
-
Kwiatuszek32765 wrote:Mnie bolały piersi dziwnie i w okresie tak podejrzewam zagniezdzenie miałam lekkie przeziębienie katar i przy tym czasami mi się lala krew z nosa. I to dało mi do myślenia...
Trzymam kciuki i czekam na wieści pozytywne.
bolały dziwnie tzn? mnie bolą cholersko cały czas że się umyć nie mogę;/ a dziś 11 dpo...temperatura się trzyma no zobaczymy co będzie....ale co mnie zastanowiło to że szyjka jest bardzo wysoko...nie mogę jej sięgnąć ...śluz lepki -
Beta 0,1 Ale zaraz po odczytaniu wyników koło 14:00 dostałam plamienia (różowy śluz). Nie mam pojęcia o co chodzi bo plamienie się nie wzmacnia. Wiem, że zagnieżdżanie zarodka jest do 12 dpo, ale biorąc doświadczenie z poprzedniej ciąży nadzieja nie umarła do końca.
Reasumując. skurcze zaczęły się 8dpo a dziś 13 dpo i plamienie. Nie mam pojęcia jak długo może zagnieżdżać się zarodek. Sama nie wiem co o tym myśleć.