Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
aisak95 wrote:10dpo test paskowy o czułości 10 - negatywny
Owulacje miałam w 30dc, planowana @ na 44dc czyli za 4dni. Obiecałam sobie że nie będę robić wcześniej testów, ale wpadłam na to forum i jakoś tak wyszło w sumie to objawy też trochę pokusiły mnie. Bóle brzucha mam ale takie dziwnie, bo przeważnie jak pojawiają się bóle na @, to trwają tak 2,3 dni, a teraz od owulacji coś jest, początkowo jajniki kuły, potem podbrzusze bolało, a teraz też podbrzusze (ból taki jak na @) ale boli tylko z rana lub wieczorem, głównie jak leżę spokojnie ( przy czytaniu na przykład). Jeśli chodzi o piersi to na @ bolały całe a w tym cyklu najpierw sutki, potem po bokach, a teraz dół i boki gruczoły bolą, a dziś doszedł kręgosłup (lędźwie), ale może źle spałam. Jestem tu w miarę nowa, z ovu tj pierwszy cykl, ale wydaje mi się ze tak nie miałam zawsze. No chyba, że teraz bardziej "wsłuchuję się" w swoje ciało
Ja mam prawie identyczne objawy:) Jak czytalam co napisalas, to jakbym o sobie czytala:)Rudaaa. lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Ja mam prawie identyczne objawy:) Jak czytalam co napisalas, to jakbym o sobie czytala:)
-
U mnie pierwszy pozytywny wyszedł 16 dpo (14 nie było nawet cienia). Owulacja była dobrze wyliczona, bo mniej wiecej wiek ciąży ją później potwierdził.
Pierwsze objawy okropne zmęczenie, senność - przypominające początek grypymagdis, Amy333, Tarisal lubią tę wiadomość
-
aisak95 wrote:W takim razie musimy się wspierać! będę zaglądać do ciebie częściej ja staram na bieżąca zaznaczać obiawy, czasem coś dopisze w notatkach, ale głównie zaznaczam
Ja tez staram się zaznaczać, ale czasami mam tak dziwne objawy, ze brak ich w katalogu- wtedy notatka
Dzisiaj zatestowałam, bo nie wytrzymałam, niestety jedna krecha, ehh -
no ja właśnie też używam tych najtańszych z allegro co zawsze dodają po parę sztuk do testów owulacyjnych. Rozumiem że masz synka, tak? Jest to o tyle ciekawe że niby im przytulanie jest bardziej oddalone w czasie od owu tym większa szansa na dziewczynkę to w 16 dc wyszła Ci już wyraźna krecha czy "bladzioch" dopiero?
Paprykaa lubi tę wiadomość
-
Mi te z allegro owulacyjne nigdy takie super pozytywne nie wychodzą, uznaje za pozytyw ten najciemniejszy w cyklu.Tak mam chłopka istny szogu, a bez pośpiechu stworzony No teoria u nas ni jak ma sie- mój mąż wierdzi, ze to jego zasługa, bo synka sobie wymarzył
Bardzo wyraźnia! Na jedym nieco bledsza, ale i tak nie dawała cienia wątpliwości , że jestWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 12:19
-
Zuza_22 wrote:U mnie pierwszy pozytywny wyszedł 16 dpo (14 nie było nawet cienia). Owulacja była dobrze wyliczona, bo mniej wiecej wiek ciąży ją później potwierdził.
Pierwsze objawy okropne zmęczenie, senność - przypominające początek grypy -
skorpionek82 wrote:Myslicie że 8-9dpo progesteron14,24pg/mlestradiol80,19pg/ml wystarczy na początek ciąży i czy może wskazywać na ciążę?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
W moim przypadku owulacja miała miejsce pomiędzy 18-31.03.18r. 14.03 byłam u gine i jeszcze nie było widać jajeczka, powiedziała jedynie, że jak będzie owu to z prawego jajnika. 30.03 bardzo a to bardzo bolały mnie piersi, 01.04 zrobiłam test ciążowy - pozytywny,02.04 i 03.04 to samo. 03.04 dodatkowo zrobiłam sobie bhcg z krwi powyżej 116. Jutro znów idę na bhcg sprawdzić czy jest przyrost. Patrząc na moje cykle od początku roku, to przewidziany termin wystąpienia @ to 8.04. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, @ nie pryjdzie, a lekarza mam za 2 tyg., wcześniej powiedział że nie ma sensu.
-
U mnie wyszedl pozytywny bladzioch 10dpo,a beta w tym dniu byla 6 czyli na granicy wykrywalnosci ciazy. Ale ja od poczatku czulam, ze jestem w ciazy, a coreczka ma dzis 5,5 miesiaca
A test byl bardzo czuly First Response (mieszkam za granica).Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 20:04
golonat lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Cześć Wam
Proszę sprowadźcie mnie na ziemię, albo dodajcie trochę nadziei bo już wariuje ;( jestem po 3 stratach, ostatnia pół roku temu, miesiączki regularne, cykl 26 dni.
@ powinna przyjść w poniedziałek (16/04), dzień później zrobiłam test facelle strumieniowy negatywny, dzisiaj 18/04 bobo test negatywny. Czuje się tak jak przy 3 ciąży, albo sobie coś wmówiłam, już sama nie wiem. @ nigdy się nie spóźniała, jak już przychodziła dzień szybciej ale nigdy później, pracę mam tą samą i ten sam stres co zawsze. Już się tak pozytywnie nakręciłam, a teraz to brutalne zejście na ziemię i wciąż ta nadzieja, bo przecież małpy dalej nie ma..Nocka lubi tę wiadomość
-
Paula2702 wrote:Cześć Wam
Proszę sprowadźcie mnie na ziemię, albo dodajcie trochę nadziei bo już wariuje ;( jestem po 3 stratach, ostatnia pół roku temu, miesiączki regularne, cykl 26 dni.
@ powinna przyjść w poniedziałek (16/04), dzień później zrobiłam test facelle strumieniowy negatywny, dzisiaj 18/04 bobo test negatywny. Czuje się tak jak przy 3 ciąży, albo sobie coś wmówiłam, już sama nie wiem. @ nigdy się nie spóźniała, jak już przychodziła dzień szybciej ale nigdy później, pracę mam tą samą i ten sam stres co zawsze. Już się tak pozytywnie nakręciłam, a teraz to brutalne zejście na ziemię i wciąż ta nadzieja, bo przecież małpy dalej nie ma..
Ja miałam przesuniętą owulacje, gdzieś na 17-18 dzień cyklu. Efekt z 32 dnia cyklu wstawiłam powyżej. Ja bym poczekala jeszcze do następnego poniedziałku i poszła na bete. Testy wychodzą różnie, a już w ogóle kiedy bardzo się chce i nie może doczekać. Wiem po sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 14:22
Karoola lubi tę wiadomość
Hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy.
Parlodel, Euthyrox, Ovarin/kwas foliowy, Wit. D3, Magnez.
20.04.2018 hcg 101,37. (33dc) -
nick nieaktualny
-
Mam pytanko dziewczyny, byłam dziś na becie, wynik ujemny, czy to możliwe żeby było za mało hormonu żeby go odczytać we krwi ale wystarczająco dużo żebym miała już pierwsze objawy (bolący brzuch żyły na piersiach) ?
Dziękuję za odpowiedź ; )
miranda22