Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dużo dziewczyn z forum pisało, że miały dużo takiego kremowego śluzu, coś jak balsam. Ale szczerze, ja w 1 ciąży miałam dokładnie taki śluz, więc kiedy po poronieniu znowu się staraliśmy to w jednym cyklu miałam taką sahare, że nie liczyłam, że w ogóle może być z tego ciąża. A o dziwo to był cykl kiedy się udało. A teraz np. mam dużo śluzu a test negatywny, więc myślę, że nie warto się kierować sluzem. Ale trzymam kciuki
AdaZ91, Karo1, Abcdeka lubią tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:U mnie dzisiaj termin spodziewanej @ a test z rana negatywny, owulacje miałam 18.09, nie czuje w ogóle jakbym miała dostać @, piersi wcześniej bolały, a teraz czuje, że przestają boleć, przed 5 rano pobolewało delikatnie podbrzusze, może nie bolało tylko czułam taki dyskomfort i myślałam, że pewnie dostanę @, ale nie dostałam, szyjka wysoko i twarda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 14:46
-
Karo1 wrote:I jak u Ciebie?? U mnie dalej @ nie ma i jajnik przestał mnie boleć. Boje się robić test...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 15:37
-
Dziękuje. Mierzyłam dzisiaj rano i była wysoka (ponad 37) jednak to moj pierwszy cykl z obserwacją temperatury wiec nie wyciągam jeszcze wniosków. Niestety boli mnie głowa i piersi a to główne zwiastuny @ w moim przypadku. Powoli godzę się z kolejną porażką
-
Jeżeli tempka wysoka to nie zapowiada się, żeby @ miała przyjść, zrób jutro test albo biegnij na bete
-
Ból piersi wcale nie mówi o tym, że @ zaraz przyjdzie, to również jest objaw ciąży
megiiiii lubi tę wiadomość
-
Karo może leć na bete, testy nie są 100% wiarygodne, a z krwi będziesz miała 100% pewności
-
Bo ta temperatura jest za wysoka, żeby @ miała przyjść
-
Olaa..32 wrote:Bo ta temperatura jest za wysoka, żeby @ miała przyjść
Olelka mi również strasznie przykro zużyłam w domu już cały zapas testów i nie mam zamiaru kupować następnego do poniedziałku
Leonia lubi tę wiadomość
-
Znam to, ja nie mogę mieć w domu testów bo miałabym 50 to zuzylabym 50. Dzisiaj po chyba godzinie widziałam jakiś cień na teście i zeswirowalam, że może jednak, ale rozum wrócił do głowy, żeby nie patrzeć po czasie. Swoją drogą powinni wymyślić testy wielokrotnego użycia, może to opatentuje
Karo1 lubi tę wiadomość
-
Karo1 wrote:Dziewczyny, pdzyszla @. Mega spóźniona, pierwszy raz w zyciu. Myśle ze wpływ na to miała napewno tez moja psychika. Postanawiam wrzucić trochę na luz i w tym cyklu odkładam wszelkiego rodzaju testy. Trzymam za was wszystkie kciuki!!
-
cześć dziewczyny !
robiłam dziś test - pink superczuły i dupa ;< jestem dziś 10dpo. owulacja potwierdzona monitoringiem w 14dc. temp utrzymuje się na poziomie 36.90. dziś mam straszny ból podbrzusza i jestem śpiąca. oprócz tego jest ok.
kiedy najlepiej testować ? 14 dpo?
pozdrawiam :*