Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zależy od tego ile dni minęło od owu.
U mnie test o czułości 10 z apteki wyszedł pozytywny 9 dni przed spodziewaną @ ( dość blada kreska ale widoczny jej zarys ).W każdym kolejnym teście jaki robiłam kreska wychodziła bardziej widoczna. Już wtedy wiedziałam że coś z tego bedzie. Wcześniej jak robiłam testy to nie było cienia nawet. Test z krwi zrobiłam na 3 dzień po testach domowych, czyli na 6 dni przed dniem spodziewanej @. Wyszedł pozytywny powyżej 116. Przeczucie o ciąży miałam na kilka dni przed pierwszym testem domowym. Bardzo bolały mnie piersi, były twarde itp. Nigdy wcześniej tak nie miałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w oczekiwaniu na... wrote:Hej jestem tutaj nowa Aktualnie jestem w 27 dc.Cykle co 32 dni. W 17dc owulacja.Dzień przed owulacją przytulaski mam nadzieje owocne. Do @ pozostało jakieś 7 dni.Myślicie,że beta już coś wykaże?Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Hej dziewczyny, kiedy dpo zrobić test, żeby wynik był wiarygodny? Dzisiaj rano zrobiłam test 10 dpo, owulacje miałam 18 września potwierdzona testem owulacyjnym dzień wcześniej, test dzisiaj wyszedł negatywny, czy ten wynik jest wiarygodny i na 100% w ciąży nie jestem?
-
Dodam, że stosunek był 2 dni przed owulacją
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, cykle mam 29-30 dni. Ostatni okres dostałam 2 września. 16 września (15dc) kochalismy się z mężem. 27 września (26dc) usg pokazało endometrium 8 mm i lekarz powiedział, że macica jest pusta. Dziś jest 32 dzień cyklu, brzuch mnie pobolewa od dwóch dni ale okresu brak. Wczoraj robiłam test siusiany ale negatywny. Co myślicie?
-
Agnes92 wrote:Kochane, cykle mam 29-30 dni. Ostatni okres dostałam 2 września. 16 września (15dc) kochalismy się z mężem. 27 września (26dc) usg pokazało endometrium 8 mm i lekarz powiedział, że macica jest pusta. Dziś jest 32 dzień cyklu, brzuch mnie pobolewa od dwóch dni ale okresu brak. Wczoraj robiłam test siusiany ale negatywny. Co myślicie?
Jesteśmy w takiej samej sytuacji (taka sama data ostatniej miesiączki), jednak ja nie byłam jeszcze u lekarza. Według testów owu przesunęła mi się na 20.09. Czy mialas monitoring? Może tez przesunęła Ci się owulacja za czym również cały cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 14:52
-
U mnie dzisiaj termin spodziewanej @ a test z rana negatywny, owulacje miałam 18.09, nie czuje w ogóle jakbym miała dostać @, piersi wcześniej bolały, a teraz czuje, że przestają boleć, przed 5 rano pobolewało delikatnie podbrzusze, może nie bolało tylko czułam taki dyskomfort i myślałam, że pewnie dostanę @, ale nie dostałam, szyjka wysoko i twarda