Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wam powiem tak. Jak sie nie chce miec dziecka, a raczej nie ma się w planach, to ciąza sama się przyplącze. Ja mam 2 synów, 12 i 9 lat. Obydwie ciąże przed 25 rokiem życia. Nawet nie wiedziałam kiedy zaszłam, w drugiej ciązy to na tabletkach byłam Niestety z wiekiem, juz po 30stce spada płodnosc, a im bardziej chcemy, tym gorzej znosimy negatywne testy, bo za każdym razem liczymy, że się uda.
Chyba trzeba sobie z mężem/ partnerem zrobić jakis tygodniowy melanż i po prostu nie zwracać uwagi na to co się dziejeAaeemm, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Misiola84 wrote:Ja wam powiem tak. Jak sie nie chce miec dziecka, a raczej nie ma się w planach, to ciąza sama się przyplącze. Ja mam 2 synów, 12 i 9 lat. Obydwie ciąże przed 25 rokiem życia. Nawet nie wiedziałam kiedy zaszłam, w drugiej ciązy to na tabletkach byłam Niestety z wiekiem, juz po 30stce spada płodnosc, a im bardziej chcemy, tym gorzej znosimy negatywne testy, bo za każdym razem liczymy, że się uda.
Chyba trzeba sobie z mężem/ partnerem zrobić jakis tygodniowy melanż i po prostu nie zwracać uwagi na to co się dzieje -
Aaeemm, no jak kto woli, wodka, wino, piwo, ogorki, co komu pasuje . Ale jak tak ze znajomymi rozmawiałam, to zazwyczaj jak sobie odpuszczali starania albo nie mysleli o robieniu dzidziusia to wtedy zaskoczyło...Ale łatwo powiedzieć...trudniej zrobić
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Ja jestem czipsiara xD
Ja tak samo czekolada może dla mnie nie istnieć ale chipsy muszą być albo popcorn
Ja miałam calodniowa wizytę teściowej i chyba pojadę na basen się odprężyćFrelcia lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Misiola84 wrote:Aaeemm, no jak kto woli, wodka, wino, piwo, ogorki, co komu pasuje . Ale jak tak ze znajomymi rozmawiałam, to zazwyczaj jak sobie odpuszczali starania albo nie mysleli o robieniu dzidziusia to wtedy zaskoczyło...Ale łatwo powiedzieć...trudniej zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 18:32
-
Ja uwielbiam chipsy, popcorn, cole, orzeszki słone
Mój znajomy zrobił 2 dzieci popijanemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 18:37
Frelcia, Aaeemm lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
To by wiele wyjaśniało - mój M. Nie pije w ogole, a ja prawie w ogole :p jak się teraz nie uda to chyba musimy zacząć :p
Ja zamiast chipsów mogę zajadać prażone migdały albo pistacje, ale jednak drożej wychodzi :p ale jak się kuszę na takie niezdrowe to solone najlepsze. Ale najcześciej orzechami zastępujeAaeemm lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:To by wiele wyjaśniało - mój M. Nie pije w ogole, a ja prawie w ogole :p jak się teraz nie uda to chyba musimy zacząć :p
Ja zamiast chipsów mogę zajadać prażone migdały albo pistacje, ale jednak drożej wychodzi :p ale jak się kuszę na takie niezdrowe to solone najlepsze. Ale najcześciej orzechami zastępuje -
Nowa_na_dzielni z objawami ovu jest tak ze nie wiadomo do końca co je powoduje. Bol brzucha to może być pękanie pęcherzyka. Może to być rosnący duży pęcherzyk który uciska podroby. Może być to efekt płynu który po peknieciu drażni podroby. Czyli może być przed ovu, w trakcie ovu i po ovu śmieszne nie? nic nie może być proste
summer86, nowa na dzielni, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pilik fajny chart!! A Twoje robótki rewelka!!
Generalnie butelka wina wystarcza w 99.9% i pikantny wieczór.Aaeemm, pilik lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny ja przenoszę się z testowaniem na listopad tak 5-6 bo małpa @ właśnie przyszła
Muszę się w tym nowym cyklu mocniej do męża dobrać ciekawe czy będę miała prezent na imieninyMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
No ja nie wiem z tą deprawacją, odpuszczaniem i luzem - przez jakieś 4 lata nie widziałam na oczy kondoma, natomiast butelek wina i tego i owego wiele, spiny jakoś na dzieci nie miałam (bo naprawdę zakładałam przy moim PCOS, że jak nie to nie, trzeba się pogodzić), sex co 2-3 dni, a jakoś ciążą się to nie skończyło. Ale może jestem wyjątek potwierdzający regułę? Cóż, nie dokładnie o to mi chodziło, jak w wieku 12 lat chciałam byś wyjątkowa...