Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Trzymam kciuki żeby to był jednak pierwszy objaw ciąży! One są do siebie podobne więc nie puszczam &&&
Meśka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Rzekłabym coś, ale się powstrzymam.
Ja też gotowy to może być obiad...;/Agniechaaaa, -Monika-, Meśka lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Cześć dziewczyny
Dzisiaj wychodzę ze szpitala, trochę się wyłączyłam, więc nie dam rady nadrobić wszystkiego. Oczywiście będę Was odwiedzać, ale na razie mąż ma zakaz zbliżania. Zobaczymy jak to będzie ze staraniami. Widocznie to jeszcze nie mój czas.
Czyszczenie zakończyło się bez zabiegu, wiec chociaż tyle dobrego w tym wszystkim
Pozdrawiam Was ciepło -
nick nieaktualny
-
Kochane, a jak jest z tym dupkiem, wpływa na badania proga czy też nie ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
panan12 wrote:Ale by było ciekawie Bocianiątko bliźniaki Agniechaaaa bliźniaki i jeszcze ja. Jak tak będzie otwieramy forum bliźniąt ale patrzcie jak ta natura robi na złość.
A wgl jak się czujecie? Bocianiątko jak chodzisz to nie czujesz jajnika? Bo ja go cały czas aż mi się ciężko chodzi... Pewnie płyn otrzewna podrażnil
O co chodzi z tym jajnikiem? Bo mnie tez czasem zlapie taki klujacy bol i sie troche martwie
Martyna -
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane, a jak jest z tym dupkiem, wpływa na badania proga czy też nie ?
ja słyszałam, ale nie dam sobie ręki uciąć, że dupek nie wpływa, a luteina wpływa. Ale mogło mi się coś pomylić.Amy333 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
KateKum
KateKum lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
KateKum wrote:Cześć dziewczyny
Dzisiaj wychodzę ze szpitala, trochę się wyłączyłam, więc nie dam rady nadrobić wszystkiego. Oczywiście będę Was odwiedzać, ale na razie mąż ma zakaz zbliżania. Zobaczymy jak to będzie ze staraniami. Widocznie to jeszcze nie mój czas.
Czyszczenie zakończyło się bez zabiegu, wiec chociaż tyle dobrego w tym wszystkim
Pozdrawiam Was ciepłoMeśka, KateKum lubią tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:ja słyszałam, ale nie dam sobie ręki uciąć, że dupek nie wpływa, a luteina wpływa. Ale mogło mi się coś pomylić.
Dziękuję :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Kurczaczki, powinien tu być przycisk "tulę" gdzieś między "Cytuj" a "Lubię"
Meśka, Jedna_z_Wielu, KateHawke, Amy333, Emiilka, staraczka1111, Lulame, Bocianiątko, Sarna84, Phnappy, Madżka89, Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Ja słyszałam to samo co KarolinaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Martyna93 wrote:O co chodzi z tym jajnikiem? Bo mnie tez czasem zlapie taki klujacy bol i sie troche martwie
-
Agniechaaaa wrote:Brawo!! Ominęła tą wypowiedz, bo nie moge sie denerwowac
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane, a jak jest z tym dupkiem, wpływa na badania proga czy też nie ?
Jedna_z_Wielu, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Kurczaczki, powinien tu być przycisk "tulę" gdzieś między "Cytuj" a "Lubię"
Miałabym pomysł na conajmniej jeszcze jeden przycisk ale zachowam to dla siebie ...KateHawke, Amy333, Agniechaaaa, StaraczkaNika, Emiilka, Jedna_z_Wielu, 91Ewela09, Bocianiątko, Sarna84, Flowwer, Madżka89, Lunaris, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r.