Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:Za to ja się denerwuje! i to bardzo! nie wiem chyba PMS mnie bierze...
Ale Ale! Mówiłaś coś o polewaniu. Aaaaaale bym się napiła. Mama mi kupiła winko i nie mogę go na razie wypić, czekam na weekend To by mi trochę złagodziło nerwyAmy333 lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Miałabym pomysł na conajmniej jeszcze jeden przycisk ale zachowam to dla siebie ...
Meśka, KateHawke, lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Miałabym pomysł na conajmniej jeszcze jeden przycisk ale zachowam to dla siebie ...
Baleron ci w tyłek a parówki w okoAgniechaaaa, Meśka, Amy333, StaraczkaNika, Sarna84, Bocianiątko, Flowwer, Lunaris, Czrna 81, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Nie przejmuj się nim. Czasem boli czasem nie. Czasem boli pół fazy po owulce a czasem jeden dzień cię pokłuje i znika. To po prostu praca hormonów zazwyczaj. Raczej nie wiąże się tego z pierwszymi objawami bo to samo ma się przed okresem.Niepokoić powinno nieustające kłucie nawet w pierwszej fazie cyklu. Mnie kłuje ze względu na torbiel.
KateHawke ja mam 3 testy ciazowe zrobione i wszystkie pozytywne stad moja konsteracja nad tymMartyna -
KateHawke wrote:Ja tak samo... Już mówiłam psiapsiółowi, żeby bez kija do mnie nie podchodził A dla niego mam dużo cierpliwości w przeciwieństwie do innych.
Ale Ale! Mówiłaś coś o polewaniu. Aaaaaale bym się napiła. Mama mi kupiła winko i nie mogę go na razie wypić, czekam na weekend To by mi trochę złagodziło nerwy
Ja wczoraj na meczu dziabnelam jedna lampke wina. Ale jako ze jestem na Mecie, to od razu się uchlałam. Masakra, M się smieje, że taka ekonomiczna żona to skarb, hehe;-)KateHawke lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Nie, nie wpływa. I nie podnosi temperatury:)
Amy333 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Stukała bym jak dzieńcioł korę
Agniechaaaa, Meśka, KateHawke, Sarna84, Bajkaaa, StaraczkaNika, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa, Meśka, Amy333, KateHawke, Yoselyn82, Emiilka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Nie ukrywam, że psychicznie to chyba zniosłam najlepiej ze wszystkich u mnie w domu. Zbudowałam mur obronny, wyłączyłam emocje. Dodatkowo jeszcze przez te kilka dni w szpitalu zauważyłam, że takich jak ja jest całe mnóstwo niestety, więc trzeba myśleć przyszłościowo. Jedyne co mi tylko doskwiera w głowie to strach przed kolejną stratą.
Tutaj w szpitalu była bardzo dobra opieka, mimo weekendu, więc cała procedura przebiegła sprawnie -
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Ja wiem, ja wiem!!! :
Baleron ci w tyłek a parówki w oko
Popłakałam się ze smiechu nie chciałam być tak drastyczna.
Na początek myslałam coś w stylu : "SERIOUSLY ?"KateHawke, Amy333, Lejka lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Jedna_z_Wielu dupek nie wychodzi z krwi a lutka tak
staraczka trzymam kciuki za twoje usg, na pewno bedzie wszystko dobrze... a z powodu kolezanki strasznie mi przykro
Monika maluszek cudowny, na pewno z kazdym dniem bedzie co raz lepiej
Agniechaaa trzymam kciuki za twoje maluszki, musza zostac z mamusia
KateKum trzymaj sie!!
lamka kciuki za wysoka bete
StaraczkaNika DOBRY TEkst!! jestes udana!
Dziewczyny trzymajta mnie bo wymiekam juz... Pannan LITOSCII!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 14:23
KateHawke, Meśka, Agniechaaaa, StaraczkaNika, Amy333, Emiilka, Jedna_z_Wielu, Sarna84, Bocianiątko, Madżka89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Martyna93 wrote:KateHawke ja mam 3 testy ciazowe zrobione i wszystkie pozytywne stad moja konsteracja nad tym
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Dlatego właśnie nie wiadomo dlaczego kłują albo nie kłują. Teraz musisz zrobić betę a potem zapisać się do gina On tam wszystko pospradza.
Czyli powinnam isc zobaczyc? bo dostałam tu odpowiedź ze niekoniecznie, ze duzo dziewczyn nawet o tym nie wieMartyna -
Martyna93 wrote:Czyli powinnam isc zobaczyc? bo dostałam tu odpowiedź ze niekoniecznie, ze duzo dziewczyn nawet o tym nie wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 14:29
-
Ja te kwicze;-)) kurde jak tam mnie wytelepie porządnie ze smiechu, to może się sytuacja wyjasni tam u mnie na dole. No do cholery gdzie ta @??
Zawsze po odstawieni Dupka byłam max po 2 dniach, a teraz...?! -
Amy333 wrote:Ja te kwicze;-)) kurde jak tam mnie wytelepie porządnie ze smiechu, to może się sytuacja wyjasni tam u mnie na dole. No do cholery gdzie ta @??
Zawsze po odstawieni Dupka byłam max po 2 dniach, a teraz...?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 14:31