Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Aaa bo my już z przyzwyczajenia pierwszą myśl mamy : beta! Możesz po prostu czekać na wizytę u gina. Gdyby działo się coś niepokojącego wcześniej to zawsze możesz nas zapytać Ale wiele dziewczyn coś tam kłuje i chyba raczej nie jest to niepokojący objaw o ile nie jest ciągły od rana do nocy przez dłuższy czas. Dziewczyny jak się mylę to poprawcie.
Nieee to czasem zakluje, czasem poboli podbrzusze przed @ bolal czesciej w tym cyklu ale po terminie i w sumie w dzien ten bol jest coraz rzadszy
Mam nadzieję ze wszystko bedzie w porzadku to pierwsza dzidziaMartyna -
Martyna93 wrote:Nieee to czasem zakluje, czasem poboli podbrzusze przed @ bolal czesciej w tym cyklu ale po terminie i w sumie w dzien ten bol jest coraz rzadszy
Mam nadzieję ze wszystko bedzie w porzadku to pierwsza dzidzia -
Martyna93 wrote:Czyli powinnam isc zobaczyc? bo dostałam tu odpowiedź ze niekoniecznie, ze duzo dziewczyn nawet o tym nie wie
Martyna, gdy ja zaszłam w pierwszą ciążę ( nie wiedziałam wtedy nic o ovufriend) zrobiłam test sikany - wyszedł bardzo blady. Wiedziałam ze jest cos takiego jak bHCG i poszłam do laboratorium. Pobrali mi krew i wynik był powyżej 300.
Sama nie wiedziałam czy to dobrze czy zle. Wiedziałam ze jest dodatni wiec sie udalo. Nie robiłam ponownego badania tylko zadzwonilam do ginekologa umowic sie na wizyte, Powiedział mi ze teraz i tak nic nie zobaczy na USG zebym przyszla za 2 tyg. Jesli nie masz plamien, nie krwawisz to pozostaje cierpliwie czekac na wizyte u ginekologa.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Martyna mnie jajniki bolą przemienie, np. jak owu mam z lewej strony to po owulacji ok 5 dnia zaczyna boleć prawy. Lekarz powiedział że to naturalne zjawisko bo drugi jajnik zaczyna przygotować sie do owulacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 14:38
-
KateHawke wrote:Jeśli miałaby przyjść to chyba jutro lub pojutrze pamiętając twoje wcześniejsze wykresy. Ale ja ci dam @. Tu fasolka a nie @ ma być
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Martyna, gdy ja zaszłam w pierwszą ciążę ( nie wiedziałam wtedy nic o ovufriend) zrobiłam test sikany - wyszedł bardzo blady. Wiedziałam ze jest cos takiego jak bHCG i poszłam do laboratorium. Pobrali mi krew i wynik był powyżej 300.
Sama nie wiedziałam czy to dobrze czy zle. Wiedziałam ze jest dodatni wiec sie udalo. Nie robiłam ponownego badania tylko zadzwonilam do ginekologa umowic sie na wizyte, Powiedział mi ze teraz i tak nic nie zobaczy na USG zebym przyszla za 2 tyg. Jesli nie masz plamien, nie krwawisz to pozostaje cierpliwie czekac na wizyte u ginekologa.
Nic sie nie dzieje poki co i mam nadzieję ze tak zostanie swoja droga moj maz nie dowierzal chyba pierwszemu testowi i to przez niego musialam robic 3 dzien po dniuKateHawke, Meśka lubią tę wiadomość
Martyna -
Yoselyn Dziękuję bardzo :*
Pytam, bo jeżeli nie pomyliłam przelicznika z nmol na ng, to wychodziło by, że była owu
Amy Ty tak nie myśl o tej @ bo jej przez najbliższe 9 mc nie zobaczyszAmy333 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Za to na niektórych postach bedą boki Zrywać
Agusia nie da sie inaczej... normalnie sie nie da!!Meśka, Agniechaaaa, Lejka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Martyna93 wrote:Nic sie nie dzieje poki co i mam nadzieję ze tak zostanie swoja droga moj maz nie dowierzal chyba pierwszemu testowi i to przez niego musialam robic 3 dzien po dniu
To nic tylko sie cieszyc. Sikaj codziennie jak masz ochote - widok dwóch kresek to samo szczescie powodzeniaLejka lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
KateHawke wrote:Dziewczyny bo ja siedzę w pracy i płaczę ze śmiechu Bo mnie zaraz za wariatkę uznają. Yosel you made my day
he he czasem sprawie ze czlowiek sie smiejeLejka lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Chodzę z Panan do tej samej kliniki ale chyba ja jestem niedouczona o „gotowych dzieciach” Hahaha
bo ty jestes nieuk, obibog, niedouczona i wszystko na raz czas isc do szkoly podszkolic sieinnamorata88 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny Kochane, ale tu u Was wesoło!
Lameczka Kochana, to niesamowite co się Tobie przydarzyło! Trzymam mocno zaciśnięte kciuki za dzisiejszą betę, chociaż to tylko formalność Takie historie są nam potrzebne Piękna sprawa
Staraczka brak słów na taką niesprawiedliwość. To, co spotkało Twoją koleżankę jest bardzo przykre, na pewno ciężko jej było to Tobie oznajmić. U Ciebie musi być dobrze! Nie ma innej opcji Kochana. Zaciskam kciuki za to, abyś dzisiaj usłyszała same dobre wieści
Agnieszka piątek 13 to wspaniały dzień na transfer! Mnie "13-stka" zawsze przynosiła szczęście. Tak będzie i tym razem W dodatku do Mamusi trafią dwa Maluszki, więc nie ma innej opcji, jak piękniutka beta 10 dni po transferze
Nikuś zaciskam kciuki, żeby udało Ci się zrobić HSG w tym cyklu. Kochana, gdyby była taka sytuacja, że masz chociażby plamienie, nie wyrażaj zgody na wykonanie zabiegu, nawet gdybyś miała taką możliwość. Tego zabiegu nie wolno wykonywać jeżeli występuje krwawienie/plamienie. Kochana, kilka z nas, w tym ja, miało przesuwany termin HSG. Wiem, że dla Ciebie (jak i dla mnie) każdy cykl jest ważny, ale chyba lepiej odżałować te 600 zł i zrobić prywatnie, wtedy kiedy Tobie pasuje i nie ma żadnych przeciwwskazań. Nie wiem też, jaki jest Twój próg bólu - rozważałaś sonoHSG? U mnie cena 600 zł., a wg opinii wielu dziewczyn mniej boli i jest mniej inwazyjne...
KateKum odpoczywaj teraz Kochana Najważniejsze, że uniknęłaś zabiegu i organizm sam się oczyścił. Tulę mocno!
Flowwerku dobrze, że zołza przyszła. Każda kolejna menda przybliża Cię do upragnionego celu Jeszcze trochę tej chemii i rozpoczynasz procedurę A wtedy już nic Cię nie zatrzyma
U mnie dzisiaj 21 dc. Po @ mam już zaplanowane sonoHSG. Trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało! No i od nowego cyklu mam brać Lamettę (3 d.c.) i CLO (3,4,5 d.c.). Jedno mnie zastanawia - nie dostałam nic na pęknięcie pęcherzyków. Pewnie nie pamiętacie, ale wieki temu pisałam, że u mnie te pęcherzyki mają zastój przed pęknięciem. Wg gin to, co mi przepisała wystarczy. Czy któraś z Was też tak miała?StaraczkaNika, lamka lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.