Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
blue00 wrote:Dostałam dziś krwawienia,niestety serduszko przestało bić od dwóch tygodni,zostaję w szpitalu.Mam nadzieję,żeby tylko obeszło się bez interwencji lekarskiej.Czarna81
22 cs. -
Kate starać się. Od razu. Nic nie wypełni pustki w sercu ale tylko kolejna ciąża trochę stawia na nogi.
KateKum, Karma88, Lejka lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Dostałam dziś krwawienia,niestety serduszko przestało bić od dwóch tygodni,zostaję w szpitalu.Mam nadzieję,żeby tylko obeszło się bez interwencji lekarskiej.
Bardzo mi przykro, ściskam Cię bardzo mocno. Jakbyś miała jakieś pytania, to służę pomocą. Jestem świeżo po wszystkim. Trzymaj się. Głowa do góry. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Frelcia - tak, jakoś tak, dużo tego było, przy podcieraniu cały dzień i troche na wkładkach, na drugi już przy podcieraniu tylko, zaczęło się jednego dnia rano a kolejnego około południa koniec
-
Blue tule :*
Dziewczyny chyba prawda jest to że tylko nowa ciąża ugoi ranę... Przepraszam jeśli was zdoluje ale ja mimo tyłu miesięcy i tego że na codzień o tym nie myślę to jak przychodzi tylko trochę alkoholu to od razu zaczynam mówić o swojej stracie, nawet w botoksie było o tym... O tym że tego się nie zapomina nigdy, okropne jest to uczucie... Ja na dodatek praktycznie w dniu swojego niedoszlego porodu idę na chrzciny w rodzinie... Obym to zniosla z godnością...
Aha któraś dziś pisała o tym że nie warto się kłócić z emkiem bo nie wiadomo ile mamy czasu i powiem wam że mój tata umarł bardzo młodo i kiedyś mama mi mówiła że jedyne czego żałuję to że tak często klocila się o rzeczy tak mało istotne ale cóż ona czasu nie cofnie ale my korzystamy z tej mądrości -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Blue tule :*
Dziewczyny chyba prawda jest to że tylko nowa ciąża ugoi ranę... Przepraszam jeśli was zdoluje ale ja mimo tyłu miesięcy i tego że na codzień o tym nie myślę to jak przychodzi tylko trochę alkoholu to od razu zaczynam mówić o swojej stracie, nawet w botoksie było o tym... O tym że tego się nie zapomina nigdy, okropne jest to uczucie... Ja na dodatek praktycznie w dniu swojego niedoszlego porodu idę na chrzciny w rodzinie... Obym to zniosla z godnością...
Aha któraś dziś pisała o tym że nie warto się kłócić z emkiem bo nie wiadomo ile mamy czasu i powiem wam że mój tata umarł bardzo młodo i kiedyś mama mi mówiła że jedyne czego żałuję to że tak często klocila się o rzeczy tak mało istotne ale cóż ona czasu nie cofnie ale my korzystamy z tej mądrości -
Blue00, brakuje mi słów w takich sytuacjach Bądź silna.
KateKum, podzielam zdanie Hope, trzeba dalej probować.
Flowwer, ale palnęłam z tym ASA
KateHawke, święta racja z tymi kłótniami.. ale czasem ciężko odpuścić ważne aby nie ciągnęly sie zbyt długo, bo szkoda życia. A odnośnie pracy Twojego męża, mieszkacie na Górnym czy Dolnym Śląsku?
Praca górnika to duże obciążenie dla rodziny i ciągły strach o bezpieczny powrót z pracy. -
JuicyB wrote:Czyli wygląda na 5 tydzień. Gratulacje
To teraz po skierowanie na USG, które Ci zrobią za 2 tygodnie, abyś mogła zobaczyć serduszko.
Czyli wszystko w normie?
Blue00 bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 18:05
Martyna -
Bajeczka, KateHawke to autorka złotych myśli dnia dzisiejszego Kate, na pewno Emek doceni, że zamiast foszka (który pewnie by mu się należał), Ty szepniesz mu do uszka czułe słówko, ale Kochana, Wy będziecie żyli długo i szczęśliwie! Wiem, że teraz przychodzi Ci do głowy milion szarych myśli, bo też to przeżyłam. Guzki w piersi, biopsja gruboigłowa piersi, no i najgorsze - oczekiwanie na wynik. Na szczęście okazało się, że to niegroźne zmiany, które ma wiele kobiet i często o tym nawet nie wie. To oczekiwanie, ten strach, a wszystko to w dodatku po stracie, bardzo nas z Emkiem zbliżyło. Tak więc głowa do góry Kochana i pierś do przodu! Będzie dobrze, zobaczysz!
Dziewczyny, ja jestem zapisana na testowanie jutro, ale zapomniałam, że mam jutro szkolenie. Betę dla formalności (niska tempka) zrobię w czwartek.KateHawke lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Ból podbrzusza trwał ok 2h teraz cisza. Dalej plamienie. Trzymajcie kciukasy! Idę gadać z remontowcami. Kocham Was
Frelcia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄