Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka1111 wrote:Izape 91 To dobrze że ząbki zdrowe bo tera się tyle czeka na szczęki że szok (żarcik)
mój brat robi w implantach, więc może bym się wyrobiła w 20 tysiączkach he heeee, ewntualnie zamontowałabym tylko te niezbędna i po kosztach!staraczka1111 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:Hej jestem po monitoringu. Moj pęcherzyk ma 16mm. Od kiedy do kiedy powinnam sie przytulac? Nie wiem czy bede miec mozliwosc ponownego usg.
Zielona1911, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Hej jestem po monitoringu. Moj pęcherzyk ma 16mm. Od kiedy do kiedy powinnam sie przytulac? Nie wiem czy bede miec mozliwosc ponownego usg.
Zielona1911 lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:Dostałam dziś krwawienia,niestety serduszko przestało bić od dwóch tygodni,zostaję w szpitalu.Mam nadzieję,żeby tylko obeszło się bez interwencji lekarskiej.
Blue Kochana. Ściskam chociaż wirtualnie. Biedne maleństwo. Biedni Wy. Trzymajcie się jakoś.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
summer86 wrote:Blue00, brakuje mi słów w takich sytuacjach Bądź silna.
KateKum, podzielam zdanie Hope, trzeba dalej probować.
Flowwer, ale palnęłam z tym ASA
KateHawke, święta racja z tymi kłótniami.. ale czasem ciężko odpuścić ważne aby nie ciągnęly sie zbyt długo, bo szkoda życia. A odnośnie pracy Twojego męża, mieszkacie na Górnym czy Dolnym Śląsku?
Praca górnika to duże obciążenie dla rodziny i ciągły strach o bezpieczny powrót z pracy.
Górny Śląsk. Wolałabym żeby pracował gdzie indziej... To rzeczywiście każdy dzień w stresie czy wróci. Najgorzej gdy gdzieś jest tąpnięcie. Mam mały zawał na miejscu. -
Z Górnego Śląska nas tu chyba jest dużo! Jak już wszystkie będziemy miały dwie kreski to robimy spotkanie owu dzieci zapraszamy oczywiście też te z poza Śląska
KateHawke, Frelcia, Czrna 81, pilik, Izape_91, summer86, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Ostatnie dni walczę z pracą, nadmiar wszystkiego, badania, wizyty u lekarzy i nie ogarniam co się dzieje u Was.
Wczoraj rano byłam zrobić wymazy: cytologia, czystość przed HyCoSy w kolejnym cyklu, chlamydia/urea/mycoplasma. Czekam na wyniki. Jedynie czystość mam i wyszla taka jak przed ostatnim hsg.
Wczoraj endokrynolog. Przejrzala wszystko. Kazala dac znac co w srode powie reumatolog na moje ANA itp., a jak nic nie da to od nowego cyklu tak przez 2 cykle mam brac dexametazon przez caly cykl, a od 18dc luteine dopochwowo.
Obnizymy androgeny i przez to podwyzszymy lekko w drugiej fazie inne co moze troche pomoc. Podobno dexametazon przy stosowaniu ulatwia zajscie w ciaze. Zobaczymy.
Mowila, zebym tez zrobila badania toxo, cytomegalie, wzw, hiv itp odnosnie morfologii mojej, ale generalnie nic w wynikach nie wyszlo, a i ona mowila, ze to nie sa mocno podwyzszone wyniki wiec tu spokojniej. Pewnie to przez te ana moze podskoczylo.
Generalnie z jednej storny kolejna wizyta i pekam jak banka mydlana, ale z drugiej strony mowi z sensem i probujemy cos naturalnie sie wspomoc. Bo co z tego, ze zrobimy inseminacje czy in vitro jak nie do konca wiadomo co nam przeszkadza.
Powiem tak, ciesze sie, ze mam mojego M. Z tego ile sie nameczylismy juz w zyciu, ile kryzysow mielismy i ile moich fochow i nerwow musi zniesc to chyle przed nim czola, bo czasami sama bym wszystkim pieprznelaCzrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:"Krwawienie implantacyjne może mieć zróżnicowany charakter. Zwykle jest to skąpa jasnoczerwona lub brązowa wydzielina."
Paula nie świruj. Nie świruj Paula!
Też dzisiaj miałam taki zalew lekko brązowanm śluzem, ale u mnie równie dobrze, mogły to być pozostałości po czopeczku... ale było to bardzej z przodu, więc intensywnie o tym myśle. W dodatku dzis 23 i mam takie przeczucie jak przez okresem, dziwny taki zamulający ból. Chociaż nie, ból to za mocne słowo. Bólik. Dziwny dykomfort.
ALe chyba się za bardzo nakręcam bo bardzo chcę, żeby to było to.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Też dzisiaj miałam taki zalew lekko brązowanm śluzem, ale u mnie równie dobrze, mogły to być pozostałości po czopeczku... ale było to bardzej z przodu, więc intensywnie o tym myśle. W dodatku dzis 23 i mam takie przeczucie jak przez okresem, dziwny taki zamulający ból. Chociaż nie, ból to za mocne słowo. Bólik. Dziwny dykomfort.
ALe chyba się za bardzo nakręcam bo bardzo chcę, żeby to było to.
Wiesz co no ja mam od początku dnia 3 plamki dosłownie. Brązowawo różowawe. A z tego co szperam po forach i internetach to plamienie jest brązowe albo różowe i może trwać do 3 dni. No i bez skrzepów. Trzymam za nas kciuki! żeby to było to!
ps mnie bolało jak na okres ok 2 h i nagle cisza. Pełen komfort. -
Nadrobiłam, uf. Ale nie pamiętam co komu miałam...
blue tulę bardzo mocno, rozumiem aż za dobrze. Serducho ściska że też musisz to czuć i przechodzić (
Pytalyscie o te opowieści podręcznej - są na Showmaxie. Jak ktoś ma abonament w play to można chyba jeszcze wyciągnąć od nich kod na darmowy rok
Monika jakbyś miała endo ładne to nie ma zagrożenia. A bez sprawdzenie chyba bym jednak nie ryzykowała ... ja zaryzykowałam, tydzień po miałam wizytę i "wyrok", endo 4,5 nawet jak się udało to się nie udało i mam czekać na @...
ja mam lekką gorączkę. Chorawa jestem od tygodnia, ale nie miałam już gorączki i czuje jakby to nie było chorobowe... tak tak, wkręcam sobie już ...
Aa, Agniecha mam pytanie bo mi krąży. Ty też jesteś ze śląska? Byłaś może w czerwcu w szpitalu w Bielsku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 19:56
-
Dlaczego trzeba tak długo czekac od owu do testu.... Im jestem starsza tym glupsza. Kiedyś nawet przez myśl mi nie przeszło żeby zrobić test przed @,a teraz najchętniej od 6 dpo zaczelabym testowanie
malka, Meśka, pilik, -Monika- lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:ALe chyba się za bardzo nakręcam bo bardzo chcę, żeby to było to.
Iza ja w tym cyklu o niczym innym nie myślę. Jak nigdy. Zwykle starałam się aż tak nie nakręcać, ale w tym cyklu mi to kompletnie nie wychodzi.
Brzuch mnie pobolewa, jakieś wzdęcia mam, boli mnie żołądek i mnie mdli czasem, do tego wszystko mnie wkurza i wszytko mi śmierdzi. I sutki mnie pieką. Wszystko to już mi się wcześniej zdarzało a jednak jakoś się nakręcam. Ale to dopiero 8dpo wiec nie ma szans że to objawy ciążowe.
-
Blue bardzo mi przykro. Trzymaj się
Ja tez uważam ze w Botoksie było sporo prawdy, co prawda okrutnej ale życie nie jest kolorowe ani sprawiedliwe.
Izape ja też mam chyba hemoroida ale rzadko się odzywa i jeszcze nie wybrałam się do lekarza bo jakoś tak mi nie po drodze.
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Wiesz co no ja mam od początku dnia 3 plamki dosłownie. Brązowawo różowawe. A z tego co szperam po forach i internetach to plamienie jest brązowe albo różowe i może trwać do 3 dni. No i bez skrzepów. Trzymam za nas kciuki! żeby to było to!
ps mnie bolało jak na okres ok 2 h i nagle cisza. Pełen komfort.
Brzmi to bardzo obiecująco!