Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja już nie wiem co mam myśleć.
Wczoraj był termin @ i do chwili obecnej brak. Miałam nie robić testu do niedzieli ale ciekawość wygrała. I co.. wyszedł negatyw I teraz się zastanawiam, bo robiłam test strumieniowy i tak na szybko z małej ilości moczu.. Nie wiem więc czy wynik prawidłowy, czy poprostu cały czas żyje nadzieją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 19:11
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:KaroMi, taki poziom D3 jest za mały. 30 to dolna norma, a dobrze byłoby mieć 50-60.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie dostalam dzis plamien i mysle ze @ lada moment, musialabym zaczac brac leki. Co mam robic? mi krosty i wysypka schodzi, mniej swedzi, myslicie ze bede mogla podejsc teraz do crio?
Agniechaaa baw się dobrze, a super wygladasz
Jedna z wielu trzymam kciuki za jutrzejszy test!
KaroMi przykro mi
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Yosel a masz możliwość skonsultowania tego z twoim ginem prowadzacym ?
Zastanawialam sie wlasnie nad tym , ale no mysle ze w poniedzialek do niej zadzwonie albo podjade pod klinike bo musze jechac do mamy podlac kwiaty.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Nika ciekawie było? Warto ? Zastanawiam się nad takimi warsztatami.
staraczka1111, KateHawke, Czrna 81, Lunaris, Amy333, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, choć myślę, że test wadliwy.
Test owu wskazuje na negatyw
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00149b195a1a.jpg
StaraczkaNika czyli w sumie było warto i poza tym ten breloczekHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
KaroMi wrote:Biorę dziennie 2000jm D3. Ale czy te niedobory mają wpływ na ciążę? Milion razy zaznaczałam w szpitalu, że chcemy sie starać o dziecko i żaden lekarz nic mi nie zalecił, właściwie wypuścili mnie z niczym po 12 dniach Ech...
Wiesz, u mnie dużo różnych czynników miało wpływ na to, że w końcu zaszłam w ciążę, ale od sierpnia, kiedy wyszło mi, że poziom witaminy mam 26 zaczęłam brać więcej (z 2000 jednostek do 4000 jednostek). Nie zaszkodzi zwiększyć.
Przykro mi z powodu bety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 20:19
KaroMi lubi tę wiadomość
-
Jedna z wielu nooo, już kombinuję gdzie go zawiesić... może przypnę mężowu do plecaka... albo powieszę mu w samochodzie przy lusterku... możliwości są niezliczone, taki jest wspaniały.
I widzę na tym teście owu-bladziocha, a biorąc pod uwagę, że testy owu jednak nie są do pokazywania ciąży i nie u każdej działają w ten sposób, to coś może być na rzeczy - siknij rano, porządnym skoncentrowanym sikiem i zaraz pisz - ja pewnie się obudzę znowu o 6ej, to masz zapewnione trzymanie kciuków o którejkolwiek by Cię nie pognało do łazienki!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 20:18
Jedna_z_Wielu, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Nika 28.10 jest organizowana w Katowicach więc się zastanawiam
Jedna_z_Wielu, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Jedna z wielu - coś tam na tym teście widać, a jesteś pewna, że to 13dpo? Może późne zagnieżdżenie? No to teraz zapewniłaś nam emocje!
Wybaczcie, że tyle szumu wokół siebie dziś zrobiłam, ale nie mogłam wytrzymać by się z Wami podzielić i zapytać czy coś jest.
Oj upadek jutro będzie bolał
Sam fakt, że co kolwiek tam widzę narodziła się nadzieja.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Jedna_z_Wielu wrote:Tak, choć z pierwszego wyznaczenia owu to nawet 14 dpo, ale jestem pewna, że 13.
Wybaczcie, że tyle szumu wokół siebie dziś zrobiłam, ale nie mogłam wytrzymać by się z Wami podzielić i zapytać czy coś jest.
Oj upadek jutro będzie bolał
Sam fakt, że co kolwiek tam widzę narodziła się nadzieja.
Zagnieżdżenie mogło być nawet 12 dpo, więc ja bym tak całkiem tu nie skreślała Twoich szansJedna_z_Wielu, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:http://www.gs24.pl/wiadomosci/szczecin/a/powstanie-grobowiec-dzieci-utraconych,12565078/
Dziewczyny jutro jest dzień utraconego dziecka... Nie wiem czy slyszalyscie o tym, warto poczytać...
Jeden z najsmutniejszych dni
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Zagnieżdżenie mogło być nawet 12 dpo, więc ja bym tak całkiem tu nie skreślała Twoich szansHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
StaraczkaNika poślij foto tego plemnika fajne takie zajęcia szkoda ze ja o takim czymś wogole wcześniej nie wiedziałam sama bym poszła.