Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia, gratulacje kochana! Jaka z Majeczki duża dziewczyna
Wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla WasE_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
Ewcia mega gratulacje..jaka duza dziewczynka i sliczna, rosnijcie zdrowo
E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny, a ja się zmartwiłam dopadł mnie jakiś katar, więc postanowilam zmierzyć temperaturę a tu 36,6.. po owu utrzymywała się w okolicach 37 i z tego co kojarzę ciążowe wykresy to u dziewczyn wyższa tempka utrzymywała się po pozytywnym teście. Boję się, że to nie wróży niczego dobrego.
-
E_w_c_i_a wrote:Witam się e-ciocie Jestem Maja i urodziłam w 39 tyg dzisiaj o 12:45. Ważę 4160! i mierzę 54 cm. Cały czas śpię i nie dokuczam zmęczonej mamie Poród był ciężki po oxy, ale mama dała radę załatwić sprawę w 3 h. Mama jest ponacinana i ma wrażenie że rodziła odbytem xD Co do ciągnięcia cyca to próbujemy ale mamie nic nie leci, zobaczymy jutro jak się rozwinie sytuacja
Także dziewczyny zwolniłam brzuszek!!! Pomieszczą się nawet bliźniaki
Która chętna??
https://zapodaj.net/92654f950932e.jpg.html
EWCIA tak się cieszę z twojego szczęścia że tancze breakdance
Ale dochodzi do mnie że już za długo tutaj jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 21:53
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Czrna 81 wrote:Kuuuuurde! No takie rzeczy mnie tu ominęły! JEDNA_Z_WIELU jak jutro wyjdzie pozytyw to będę razem z Tobą skakać aż po sufit Chyba zresztą wiesz Trzymam kciuki mega, mega mocno!
Nika mówiłam Ci już że masz zaj...ty avatarek? Uroczy A jak tam pęcherz?
Ja z niecierpliwością czekam do jutra. Jestem ciekawa czy temp skoczy. Dziś już 18 dc, ale sutki wrażliwe, więc mam cichą nadz że coś jest na rzeczy
Hehe, wczoraj dziewczyny mi uświadomiły,że moja włochata małpusia mogła przyciągać @ i stąd mój mały włochaty leniwiec - taka opcja jakby potomek miał się wrodzić bardziej w męża.
Siknij rano razem z Jedną z wielu, i pamiętaj - chcemy od Was dowody rzeczowe do konsultacji - może niekoniecznie zdjęcie jak sikacie... lepiej zdjęcie testu.
Ja też będę sikać - ale nie na żółte testy, tylko na żółto po tych tabsach - najważniejsze, że działają, co tam, że siusiam na cytrynowo. Nawet zabawne to jest.
E_w_c_i_a gratuluję dorodnej córeczki! Jaki ma przecudny podbródeczek, jaaaa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 22:06
-
Ewcia, GRATULUJĘ i życzę Mamusi i Majusi dużo zdrówka i szybkiego dojścia do siebie
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Dziewczyny, a ja się zmartwiłam dopadł mnie jakiś katar, więc postanowilam zmierzyć temperaturę a tu 36,6.. po owu utrzymywała się w okolicach 37 i z tego co kojarzę ciążowe wykresy to u dziewczyn wyższa tempka utrzymywała się po pozytywnym teście. Boję się, że to nie wróży niczego dobrego.
-
Ecia gratuluję ślicznej córki!!!
-
Ewcia, gratuluję z całego serca!!! I łapię brzuszek! odpoczywajcie :***
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyEWCIA śliczna córeczka, Gratuluje buziaczki od E-CIOCI :-*
Bo ty już nie powinnaś mierzyć po pozytywnym teście, ja nie jeeden wykres prześledziłam i niestety były spadki po pozytywie i się stresowały, a było wszystko dobrze.
-
StaraczkaNika wrote:Uwaga, robię to pierwszy raz:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef1c701644a6.jpg
Flowwer jeśli to Cię nie przekona, żeby się zapisać, to już nie wiem co!StaraczkaNika, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ewcia gratulacje! Podziwiam szczerze 4100 w 3h ! jesteś wielka, odpoczywaj. W pierwszej chwili pomyślałam "to już? co Ty piszesz, przecież dopiero w ciążę zachodziłaś" ...ale ten czas leci!
Summer może to nic nie znaczy, prześpij temat najlepiej a w pon zawsze można bete strzelić. Ja planuję wywalić termometr po pozytywnym teście -i tak używam go tylko do potwierdzenia owulki.E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
E_w_c_i_a wrote:Witam się e-ciocie Jestem Maja i urodziłam w 39 tyg dzisiaj o 12:45. Ważę 4160! i mierzę 54 cm. Cały czas śpię i nie dokuczam zmęczonej mamie Poród był ciężki po oxy, ale mama dała radę załatwić sprawę w 3 h. Mama jest ponacinana i ma wrażenie że rodziła odbytem xD Co do ciągnięcia cyca to próbujemy ale mamie nic nie leci, zobaczymy jutro jak się rozwinie sytuacja
Także dziewczyny zwolniłam brzuszek!!! Pomieszczą się nawet bliźniaki
Która chętna??
https://zapodaj.net/92654f950932e.jpg.htmlE_w_c_i_a lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
summer86 wrote:Dziewczyny, a ja się zmartwiłam dopadł mnie jakiś katar, więc postanowilam zmierzyć temperaturę a tu 36,6.. po owu utrzymywała się w okolicach 37 i z tego co kojarzę ciążowe wykresy to u dziewczyn wyższa tempka utrzymywała się po pozytywnym teście. Boję się, że to nie wróży niczego dobrego.
Summer, spokojnie! Podstawowa zasada (której sama się nie trzymałam i stresowałam jak Ty! ), to po teście odstawić termometr! Teraz mądruję, ale naprawdę temperatura się waha nawet po pozytywnym teście i nic złego to nie znaczy! Ja w końcu odstawiałam, bo to jedynie stres był!
Dlatego wyrzuć termometr do szuflady i zapomnij, że go masz!
Ps. Po pozytywach w obu ciążach moje temperatury rzadko przekraczały 37oC.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 22:12
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Ewcia Gratuluję Dużo zdrówka dla Was Mała jest cudowna
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Czrna 81 wrote:Nika U mnie 18 dc a czekam dopiero na owu... Ech, sikać to ja już mogę na ten cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 22:16
Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Sammer masz zatkany nos czy prawdziwy lejacy katar ?
Sama doskonale wiesz że temp nie jest wyznacznikiem ciąży i jej przebiegu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄