Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Pfff, cały dzień mnie nie było i nadrobiłam w 15 minut! Coś się dzisiaj nie staracie, ale przynajmniej pamiętam co komu napisać.
KaroMi - przykro mi, dzielności!
Amy33 - ja mam hardkorowe PCOS i AMH 10,17. Z tego co wiem, to o PCOS świadczy wynik powyżej 7. A badałaś np testosteron, androstedion albo DHEAS?
. -
Hahahah ja Monice to już dawno po gołym tylku dałam za to
Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy ja miałam AMH 7 zobaczymy jak po stymulacjach spadło bo do IVF muszę powtórzyć a PCO nie mam
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny mogę też posmęcić no bo pobolewa mnie dziś w podbrzuszu i od czasu do czasu czuje takie jak by mi prądy jakieś przeszły tam na dole. I dotychczas miałam sucho tam na dole a dziś mam dużo gęstego białego śluzu jak bym krem Nivea wyciągła czy to normalne? Chyba się zapiszę wcześniej na usg bo do 2 tyg osiwne
-
Kocham Was
Tempka nisko i ból @, a termin jutro, bede ryczecHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
staraczka1111 wrote:Dziewczyny mogę też posmęcić no bo pobolewa mnie dziś w podbrzuszu i od czasu do czasu czuje takie jak by mi prądy jakieś przeszły tam na dole. I dotychczas miałam sucho tam na dole a dziś mam dużo gęstego białego śluzu jak bym krem Nivea wyciągła czy to normalne? Chyba się zapiszę wcześniej na usg bo do 2 tyg osiwne
Na ciąży się nie znam ale jeśli Cię to niepokoi to lepiej sprawdzić co się dzieje i mieć spokojną głowę
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Dziewczyny mogę też posmęcić no bo pobolewa mnie dziś w podbrzuszu i od czasu do czasu czuje takie jak by mi prądy jakieś przeszły tam na dole. I dotychczas miałam sucho tam na dole a dziś mam dużo gęstego białego śluzu jak bym krem Nivea wyciągła czy to normalne? Chyba się zapiszę wcześniej na usg bo do 2 tyg osiwneHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
staraczka1111 wrote:Dziewczyny mogę też posmęcić no bo pobolewa mnie dziś w podbrzuszu i od czasu do czasu czuje takie jak by mi prądy jakieś przeszły tam na dole. I dotychczas miałam sucho tam na dole a dziś mam dużo gęstego białego śluzu jak bym krem Nivea wyciągła czy to normalne? Chyba się zapiszę wcześniej na usg bo do 2 tyg osiwne
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Tak,badalam,cala reszte mam w normie. Androstedion tylko ciutke powyzej. za tydz.mam wizyte,zobaczymy co moj doktorek powie.
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kocham Was
Tempka nisko i ból @, a termin jutro, bede ryczecJedna_z_Wielu, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kocham Was
Tempka nisko i ból @, a termin jutro, bede ryczec
Nooooooł! Będę ryczeć razem z Tobą, tulę i mimo wszystko trzymam kciuki
Normalnie ktoś powinien Wam wszystkim te termometry pozabierać dzisiaj - to jakieś narzędzie szatana! Mój od dawna kurzy się w szufladzie i dobrze mu tak, bo też mi straszne rzeczy pokazywał, a do tego kłamał, bo wskazywał inaczej niż monitoring usg.Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
Prawie całą ciąża to różnej maści niedogodności, bóle, ciągnięcia. Ochujec można.
Monika to na zjebow trafiasz. Ja jestem przeciwna medykalizacji starań, porodu. Jestem przeciwnikiem rozpoczynania starań od tysiąca badań. Allleee... jeśli kochasz kogoś na tej ziemi to Twoim obowiązkiem jest zrobienie raz w roku morfologii, usg cyckow i cytologii. Każda z nas ma ten obowiązek. Jeszcze usg piczy w końcu mi w 2 miesiące urósł obcy który mam nadzieje pozostanie nowotworem łagodnym.Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Ja was podziwiam z tymi termometrami, ja nigdy nie uzywalam tego narzedzia , wiem zacofana jestem
staraczka pewnie jak ciebie cos nie pokoi to lepiej umow sie wczesniej do lekarza bedziesz przynajmniej spokojna.. a jak tam twoj brzuszek? juz cos widac?
Hopeless na pewno bedzie wszystko dobrze i zmiana okaze sie ladodna i ze nie bedzie to nic powaznego.. trzymam kciuki!!
Monika ja jestem w dwoch klinikaach i dwoch roznych lekarzy i kazdy mnie sie pytal czy mialam robiona cytologie i kiedy. Poszlam do drugiej kliniki bo mialam AZ i na dzien dobry bylo pytanie o cytologie, chlamydie
Jedna_z_Wielu trzymam mocno kciuki za jutro, musi sie kiedys w koncu udac nam wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 23:14
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyHopeless wrote:Gigantyczna ilość wydzieliny to norma. Jeśli nic nie swędzi i nie przeszkadza to ok.
Prawie całą ciąża to różnej maści niedogodności, bóle, ciągnięcia. Ochujec można.
Monika to na zjebow trafiasz. Ja jestem przeciwna medykalizacji starań, porodu. Jestem przeciwnikiem rozpoczynania starań od tysiąca badań. Allleee... jeśli kochasz kogoś na tej ziemi to Twoim obowiązkiem jest zrobienie raz w roku morfologii, usg cyckow i cytologii. Każda z nas ma ten obowiązek. Jeszcze usg piczy w końcu mi w 2 miesiące urósł obcy który mam nadzieje pozostanie nowotworem łagodnym.
Mówiłam że nie tylko ja jestem zacofana w naszym powiecie
Przepraszam gdy byłam u pierwszego lekarza przy plamieniach to sie mnie zapytał o te badanie, o to czy chodzę do dentysty itp. To mu powiedzialam że byłam ale 6 lat temu, nie zaproponował badania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 23:18
-
-Monika- wrote:Ale ty dzisiaj dajesz wulgaryzmami!
Mówiłam że nie tylko ja jestem zacofana w naszym powiecie
Mogę w stopkę wpisać ze jestem frakcja qrwiaca i czytacz czyta na własną odpowiedzialność ewentualnie można się skontaktować z lekarzem lub farmaceutąJedna_z_Wielu, Czrna 81, Flowwer, Anna Stesia, Sarna84, KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Jak zawsze ale dość długo się nie udzielalam wiec mogłaś się odzwyczaic
Mogę w stopkę wpisać ze jestem frakcja qrwiaca i czytacz czyta na własną odpowiedzialność ewentualnie można się skontaktować z lekarzem lub farmaceutą
Mozesz się nawet na mnie wyżyć, poslucham Dzisiaj wszystko biorę na klatę.
Cały czas boli mnie to podbrzusze, nigdy tak nie miałam, ciąża raczej nie możliwa i na pewno nie na tym etapie. Wina dupka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 23:27
-
Dziewczyny dzieki wam dowiaduje sie nowych rzeczy i czasem mam wrazenie ze ja przy was jestem jakas zacofana... ze wy wiecie tyle a ja ide na latwizne bo np nigdy nie mierzylam teperatury ani nie wiem o jakies linii podstawowej czy jak to sie tam nazywa looo matko to jakas dla mnie filozofia
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️