Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona, testów owulacyjnych z tego co wiem nie powinno się robić rano. Najlepiej między 13 a 16 z tego co czytałam.
Rano stezenie LH w moczu jest wyższe i moze to zaklamywac wyniki.
Działa to na odwrot do testów ciążowych, ktore bardziej wiarygodne są rano. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Zielona, testów owulacyjnych z tego co wiem nie powinno się robić rano. Najlepiej między 13 a 16 z tego co czytałam.
Rano stezenie LH w moczu jest wyższe i moze to zaklamywac wyniki.
Działa to na odwrot do testów ciążowych, ktore bardziej wiarygodne są rano.
-
Meśka wrote:JEDNA jak tam test ?
U mnie dzis 1dc @ przyszla ze zdwojona sila...
Jedna z wielu, czekam na test, wczorajszy bobo wyglądał obiecującoMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Zielona1911 wrote:Czyli nawet jak nie z porannego moczu to i tak do bani? Ehh taka szkoda dzis mi tak wyjatkowo temp spadla do 36,0 myslalam ze moze jednak cos sie dzieje...
Zielona, spadek wygląda obiecująca. Zrób dziś test po południu i zobacz co wychodzi. Tak czy inaczej działajcie z mężem
Zawsze masz tak późno owulację?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Mi się dzisiaj śniło że miałam 2 pozytywne testy ciążowe i ze pokazałam je EMkowi i nawet juz im foto komórka chciałam robić zeby Wam wrzucić na forum, ale przypomniałam sobie ze ich nie robiłam i to pewnie nieprawda, na co Emek ze jak nie prawda, przecież je widzisz (i mi pokazuje) a ja ze nieee, to tylko sen. Tak nie mogłam uwierzyć ze aż sie obudziłam, to sie nazywa wiara we władną ciąże co te cykle starań robią z człowiekiem
Jedna z wielu - czekam na test
Zaraz jeszcze doczytam co tam sie działo. Nie odzywam sie bo nie chce smęcić, jakaś taka jestem posępna ostatnioinnamorata88 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Zielona, spadek wygląda obiecująca. Zrób dziś test po południu i zobacz co wychodzi. Tak czy inaczej działajcie z mężem
Zawsze masz tak późno owulację? -
sylwia198808 jak po wizycie?
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:sylwia198808 jak po wizycie?
Słaba odpowiedź na stymulację
Mam 5-6 pęcherzyków, ale mają ok. 1cm więc nie nadają się jeszcze do niczego. Dostałam kolejną końską dawkę menopuru na wczoraj i dzisiaj, lekarz nam polecił żeby wczoraj serduszkować (wiecie czemu? jaki ma to wpływ?), jutro kolejny podgląd.. I we wtorek/środę znowu na wizytę..
Mówił, że punkcję przewiduje pod koniec przyszłego tygodnia, mam nadzieję, że dojrzeją te moje bidne jajeczka..
Na nic już teraz nie mam wpływu, mogę tylko czekać..
Ale co się nasmucę to mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 10:08
-
Dzień dobry.
Melduje się z negatywem :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
sylwia198808 wrote:Słaba odpowiedź na stymulację
Mam 5-6 pęcherzyków, ale mają ok. 1cm więc nie nadają się jeszcze do niczego. Dostałam kolejną końską dawkę menopuru na wczoraj i dzisiaj, lekarz nam polecił żeby wczoraj serduszkować (wiecie czemu? jaki ma to wpływ?), jutro kolejny podgląd.. I we wtorek/środę znowu na wizytę..
Mówił, że punkcję przewiduje pod koniec przyszłego tygodnia, mam nadzieję, że dojrzeją te moje bidne jajeczka..
Na nic już teraz nie mam wpływu, mogę tylko czekać..
Ale co się nasmucę to mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 10:28
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry.
Melduje się z negatywem :*Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry.
Melduje się z negatywem :*Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Ale 5-6 pęcherzyków to bardzo ładnie urosną napewno dopiero masz który dc?
W sobotę 7 października miałam 1dzień stymulacji więc to pewnie pierwszy dzień cyklu? Nie wiem jak to liczyć skoro wszystko jest sztucznie sterowane przez doktorka
Dziękuję staraczka za pamięć i wsparcie :* :* :* Mam nadzieję, że dojdzie do tej punkcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 10:33
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu, tulę mocno kochana walcz dalej!
sylwia198808, nie smuć się, pęcherzyki na dodatkowej stymulacji pewnie ładnie urosną.never_lose_hope, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość