Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna z Wielu, Meśka tulę: * ja w tym cyklu wyrzucam termometr bo dostanę świra.... jak sie uda to super bo przy HSG podobno szanse sa większe i będę chciała powtórzyć badanie emka nasienia i umawiam wizytę w klinice znow. Najgorszy jest 1 dzień @ bo wtedy jest załamka, a pózniej smutek mija;*Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jak sie uda teraz to emek dostanie za 9 mcy prezent na urodziny : )
KateHawke lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyWitajcie,dziewczęta nie załamywać się,uda się w końcu.Ja dziś jakąś chandrę mam,na nic ochoty,jeszcze akurat dzis piętnasty,nie sądziłam, że dołączę do kobiet z utraconymi malenstwami,powinnam wyrzucić z siebie ten żal,ale nie potrafię,wypłakać się też wstrzymuję,wiem,że to źle nie dopuszczać do siebie tej myśli,może kiedyś mnie puści.
innamorata88, wariatka lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Jak sie uda teraz to emek dostanie za 9 mcy prezent na urodziny : )
Izape, zatem życzę emkowi najpiękniejszego prezentu.
Mi BBF pokazuje termin porodu idealnie w dniu urodzin M. Ale nie nakręcam się, ten tydzien dużo wyjaśni.Agniechaaaa, Flowwer, KateHawke, Izape_91, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Witajcie,dziewczęta nie załamywać się,uda się w końcu.Ja dziś jakąś chandrę mam,na nic ochoty,jeszcze akurat dzis piętnasty,nie sądziłam, że dołączę do kobiet z utraconymi malenstwami,powinnam wyrzucić z siebie ten żal,ale nie potrafię,wypłakać się też wstrzymuję,wiem,że to źle nie dopuszczać do siebie tej myśli,może kiedyś mnie puści.
blue, wyciągnij męża na spacer. Dziś piękna pogoda, więc może dawka słońca choć troszkę przegoni chandrę. Trzymaj się kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:Kochana, wiem jak dzisiaj Ci ciężko, ale nie rezygnuj jeszcze. Chcesz na starość pluć sobie w brodę że może za szybko odpuściłaś? Będziesz się zastanawiała co by było gdybyś jeszcze trochę zawalczyła... Może głupio myślę, ale chyba lepiej mieć później spokojne sumienie. Damy radę. I nie uciekaj nigdzie, bo kto będzie mnie za dwa tygodnie pocieszał
Dokladnie takie myslenie trzyma mnie jeszcze w pionie i brne w to dalej bo wlasnie nie chce kiedys sobie tego wyrzucac ze za wczesnie odpuscilam.Czrna 81 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Sammer ja mam w domu 5 psów rasy lhasa Apso jest to moja miłość i pasja. Shih to dla mnie już krzyżówka lhasa z pekinczykiem.
Przez to że to nie jest popularna rasa ( i niech tak zostanie) nie jest zepsuta.
Jak rasa jest popularna pseudo zaczynają ruszać z fabrykami.
Nie czytać na google o tej rasie bo to bzdury pisane przez ludzi którzy nawet nie mieli doczynienia z tą rasa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 14:54
blue00, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, Yoselyn82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny drugi test i znowu dwie kreski ! W przyszłym tygodniu zrobię bete i wizytę u lekarza jestem tak podekscytowana ! Trzymam kciuki za inne jesienne fasolki!
Flowwer, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, blue00, Agniechaaaa, Izape_91, Phnappy, Bunia86, Bocianiątko, Czrna 81, klaudiaaa93, KateHawke, Lejka, joann, malka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Też się zastanawiam czy jutro nie zatestować. Chyba lepiej znoszę te ostatnie kilka dni jak zobaczę już tą biel . Ja tez zmam zero odczuć i w ogóle zaczynam się zastanawiać jak to jest, kiedy już ma się tego fasola pod sercem. Laski, czułyście się jakkolwiek inaczej?? Ja nie czuję nic, jedyne co, to mam wszystkie przedokresowe syndromy szybciej niż być powinny, tak o ok 3 dni. Może okres będzie szybciej i to będzie wyjątkowo krótki cykl.
Trudne to pytanie, czy czułam się inaczej. Z perspektywy czasu myślę, że pewnie nieco tak, ale wtedy, w drugiej fazie cyklu większość objawów i przeczuć było takich jak co miesiąc. Nawet jeśli myśli wędrowały w stronę "a co jeśli" to je odpędzałam, bo za wiele cykli przeszłam np. mówiąc do pustego brzucha, gdyż byłam pewna, że mości się tam potomek. Od kilku cykli przestałam się nakręcać i uznałam, że z wszystkimi objawami jest tak, że na dwoje babka wróżyła - albo okres, albo ciąża.
Meśka, Jedna z Wielu - bardzo mi przykro, dziewczyny, doskonale rozumiem poczucie zrezygnowania. Na szczęście im bliżej owulacji tym bardziej ono mija, ale pierwsze-drugi dzień okresu bywa naprawdę nieciekawy. -
Flowwer piesek jest wspaniały
Fasola Gratuluję :*
Flowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Flowwer wrote:Sammer ja mam w domu 5 psów rasy lhasa Apso jest to moja miłość i pasja. Shih to dla mnie już krzyżówka lhasa z pekinczykiem.
Przez to że to nie jest popularna rasa ( i niech tak zostanie) nie jest zepsuta.
Jak rasa jest popularna pseudo zaczynają ruszać z fabrykami.
Nie czytać na google o tej rasie bo to bzdury pisane przez ludzi którzy nawet nie mieli doczynienia z tą rasa.
Jakie ma kucorki na kufie!!! To Twój piesio? Słodziaczek śliczny!innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW Krakowie trz jest pomnik dzieci utraconych ale dzis nie jedziemy, dzis odpoczywamy z zającami bo kaszel znowu wrócił i zamawiamy chinszczyzne mamy ochote na sajgonki
A moje aniołki proszę o powrót w dwupaku akurat przygotowałam im gniazdoBocianiątko, Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Kochana, wiem jak dzisiaj Ci ciężko, ale nie rezygnuj jeszcze. Chcesz na starość pluć sobie w brodę że może za szybko odpuściłaś? Będziesz się zastanawiała co by było gdybyś jeszcze trochę zawalczyła... Może głupio myślę, ale chyba lepiej mieć później spokojne sumienie. Damy radę. I nie uciekaj nigdzie, bo kto będzie mnie za dwa tygodnie pocieszał
Ta beta dziś sprowadziła mnie na ziemię. Pierwsza w życiu i wynik <1,8
Nawet nie umiem określić w słowach co czuje - taka pustka.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:W Krakowie trz jest pomnik dzieci utraconych ale dzis nie jedziemy, dzis odpoczywamy z zającami bo kaszel znowu wrócił i zamawiamy chinszczyzne mamy ochote na sajgonki
A moje aniołki proszę o powrót w dwupaku akurat przygotowałam im gniazdoAgniechaaaa, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Izape, zatem życzę emkowi najpiękniejszego prezentu.
Mi BBF pokazuje termin porodu idealnie w dniu urodzin M. Ale nie nakręcam się, ten tydzien dużo wyjaśni.
Było by idealnie : ) życzę żebyście dotrwali do tego dnia w 3 nie ma innej opcji, czarne scenariusze precz : )
Ja sie teraz w ten sposób pocieszam po straconym cyklu hehe, także ten bedzie z nadzieja ze właśnie bedzie prezent dla emka na urodziny 28, kolejny bedzie pod hasłem święta już we trójkę : ) a kolejny nowyoroczne postanowienie, walentynki, potem moje urodziny, prima aprilis, prezent na dzień matki potem na dzień ojca potem już beda urodziny emka wiec moze bedzie prezent w postaci testu pozytywnego, potem na rocznice ślubu, potem to nie wiem : p i tak beda leciały kolejne cykle : ) ciekawe co to bedzie za rok...Lulame lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%