Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Meska - Tuli, tuli
Zielona - po prostu starajcie się co dwa dni, jak ma zaskoczyć to zaskoczy
Jedna z Wielu
Fasola Gratuluję pozytywnego testu
Nadzieja co do pewności nie możesz miec żadnej jedli nie monitorujesz cyklu, działajcie dalej Zresztą ja u Ciebie owulacji nie widzę.
Phnappy trzymasz w napięciu
Flower piesek rewelacyjny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadzieja73 wrote:Monia wierz mi,gdybym miała pieniążki chodzilabym na monitoring codziennie,A druga sprawa skoro znasz mój organizm lepiej ode mnie ,i potrafisz wywrozyc ovu z tempki jak z ręki to spoko....
Nie było to przyjemne czytając Twój post, człowiek się stara pomóc, a Ty mi z wyrzutami.
Nie widzę u Ciebie skoku temp i stąd wnioskuje ze dzisiaj może być owulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 15:25
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Czemu się bulwersujesz?
Nie było to przyjemne czytając Twój post, człowiek się stara pomóc, a Ty mi z wyrzutami.
Nie widzę u Ciebie skoku temp i stąd wnioskuje ze dzisiaj może być owulacja.
Dziś już śluz kremowy żółty. Od 9 dc rozciagliwy był,potem już nie sprawdzałam aż do dziś.Naprawde Monia nie ma co się obrażać na mnie ❤ -
-Monika- wrote:Summer mój ma dużo gwiazdek i co? Ale szwagier pracuję w szpitalu to mnie umówi, głupia byłam że sobie nie zrobilam przy ostatniej wizycie
Ale już sie poprawiam.
Monia ogólnie to raz na 3 lata chyba przysługuje Ci ma NFZ za friko cytologia ja też właśnie musze zrobić ale ja robie raz do roku. Mój gin poleca jakaś tam LBC czy coś, bo niby dokładniejsze ale i droższa bo kosztuje 100 zł u nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 15:49
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Monia ogólnie to raz na 3 lata chyba przysługuje Ci ma NFZ za friko cytologia ja też właśnie musze zrobić ale ja robie raz do roku. Mój gin poleca jakaś tam LBC czy coś, bo niby dokładniejsze ale i droższa bo kosztuje 100 zł u nas.
-
nick nieaktualnynadzieja73 wrote:Jestem spokojna wierz mi,Do bulwersu mi daleko.Wiem po prostu że już jest after po
Dziś już śluz kremowy żółty. Od 9 dc rozciagliwy był,potem już nie sprawdzałam aż do dziś.Naprawde Monia nie ma co się obrażać na mnie ❤ -
Zrób zrób ja robie regularnie i jak miałam dysplazje szyjki to właśnie cytologia mi to szybko wykryła ale u Cievie na pewno wszytsko będzie dobrze. Najgorsze ze trzeba 2 tyg. Na wynik czekać👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Zrób zrób ja robie regularnie i jak miałam dysplazje szyjki to właśnie cytologia mi to szybko wykryła ale u Cievie na pewno wszytsko będzie dobrze. Najgorsze ze trzeba 2 tyg. Na wynik czekać
-
Monika zrób koniecznie. Nie chcę Cię straszyć, ale ja trafiłam po zabiegu na NFZ do gina, gbur totalny, ale jedyne co to od razu po pierwszej @ po zabiegu kazał przyjść na cytologię bo "w tych szpitalach to syf". I co? Cytologia w marcu idealna, w czerwcu po zabiegu nagle HPV, podejrzenie Cin1 i skierowane na kolposkopie. Na kolposkopii wyszło że owszem hpv i rzęsistek. Zapytałam czy to może być po zabiegu, lekarka powiedziała tylko "nie możemy tego udowodnić"... pewnie miałam pecha, ale wole być teraz ostrożna... teraz mam zalecenie cytologii co pół roku póki co.
Ale smaka robicie! Ja mam dzisiaj lekkie mdłości i jakby za dużo śliny, nie wiem czy przeziębienie wraca czy co... -
nick nieaktualnypilik wrote:Monika zrób koniecznie. Nie chcę Cię straszyć, ale ja trafiłam po zabiegu na NFZ do gina, gbur totalny, ale jedyne co to od razu po pierwszej @ po zabiegu kazał przyjść na cytologię bo "w tych szpitalach to syf". I co? Cytologia w marcu idealna, w czerwcu po zabiegu nagle HPV, podejrzenie Cin1 i skierowane na kolposkopie. Na kolposkopii wyszło że owszem hpv i rzęsistek. Zapytałam czy to może być po zabiegu, lekarka powiedziała tylko "nie możemy tego udowodnić"... pewnie miałam pecha, ale wole być teraz ostrożna... teraz mam zalecenie cytologii co pół roku póki co.
Ale smaka robicie! Ja mam dzisiaj lekkie mdłości i jakby za dużo śliny, nie wiem czy przeziębienie wraca czy co... -
nick nieaktualny
-
Pilik ja miałam tak samo tyle ze nie miałam żadnego wcześniej zabiegu. Mi gin mówiła ze mogło mi się zrobić od tabletek anty albo po prostu wtedy jeszcze mój chłopak mnie zarazil. Oczywiście wysłałam go wtedy do lekarza a lekarz do niego: Jest pan pewny ze pana dziewczyna uprawia sex tylko z panem? No wtf?! Tak się wkurzyłam, bo ten chłopak a obecnie mąż to mój jeden jedyny a on takie testy...świr jakiś
Ale wyleczyli i jest wszytsko w porzoporzoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 16:50
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Aksamitna co do dysplazji to ciężka sprawa przy dużych rasach może być też nabyta.
Sammer ja obcinam po ukończeniu kariery wystawowej
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karolina mi sugerowała że skoro ja jestem wierna to mąż może nie być ... ja nie brałam anty, męża nie zdradzam on mnie też, a jesteśmy razem od 7 lat, więc nie możliwe by to było... ten lekarz na NFZ gburowaty mówi ze mnie pewnie zarazili podczas zabiegu... nie wiem gdzie prawda, tak czy siak już to mam i teraz trzeba badać i sprawdzać...
-
Pilik no pewnie nie taki diabeł straszny. Mnie najbardziej stresowalo jak po konizacji wzięli wycinek do badania histo-pato. Ale wyszło Oki
summer86 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Dobry wieczór dziewuszki
Mimo szczerych chęci nie nadrobię, wczoraj dopadła mnie migrena i za cholerę nie chce odpuścić. Dobrze, że mam jeszcze tydzień wolnego. U mnie cudowna pogoda a ja nie mogę oczu otworzyć.
Mam jeszcze pytanie, zastanawiam się nad zakupem termometru, możecie coś polecić.