Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Przespałam właśnie 3 godziny...
Nadzieja - u mnie płodny śluz zawsze jest jakieś 2 dni przed owu. A w trakcie już kremowy.
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
KateKum wrote:Mam jeszcze pytanie, zastanawiam się nad zakupem termometru, możecie coś polecić.
Kate, polecam zwykły microlife:
https://www.ceneo.pl/262748
KateKum lubi tę wiadomość
-
Mój mąż w końcu uznał autorytet różowego forum
Dzisiaj przejął się moim katarem i bólem gardła, chciał mi po jakieś leki iść. Powiedziałam, że póki co nic brać nie będę, poza tym nie jest źle. A on na to "to zapytaj na różowym forum co można brać, przecież o wszystko tam pytasz"
Czrna 81, Karolina90, Kaczorka, Bocianiątko, nowa na dzielni, blue00, staraczka1111, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, malka, Lunaris, Sarna84, Karma88, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od czego zalezy skapa miesiaczka? jak mozna zrobic zeby miec normalna?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny od czego zalezy skapa miesiaczka? jak mozna zrobic zeby miec normalna?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Yoselyn, sprawdź czy endo jest wystarczające.
Ja miałam w ostatnim cyklu bardzo skąpą jak na mnie, a na monitoringu było piękne trójlinijne endo, więc nie ma reguły.
Mi po cp i laparoskopii bardzo zmieniły się miesiączki, wcześniej były obfite i ze skrzepami, teraz są krótsze, mniej bolesne i nie ma aż tak dużych skrzepów. -
Ale jak sie podchodzi do crio to musisz miec jakas wielkosc tego endo to tez moze byc ze bedzie skapa miesiacza mimo ze endo rosnie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn, z tym nie pomogę najlepiej chyba dziewczyny z wątków IVF będą się orientować. Może Agniechaaa?
-
Lecę prasować, ciężki tydzień przede mną.. cały tydzień grubych nadgodzin. Przynajmniej czas do piątkowej wizyty szybciej zleci.
-
summer86 wrote:Yoselyn, sprawdź czy endo jest wystarczające.
Ja miałam w ostatnim cyklu bardzo skąpą jak na mnie, a na monitoringu było piękne trójlinijne endo, więc nie ma reguły.
Mi po cp i laparoskopii bardzo zmieniły się miesiączki, wcześniej były obfite i ze skrzepami, teraz są krótsze, mniej bolesne i nie ma aż tak dużych skrzepów.
ja w ogole ta miesiaczke dostalam przed czasem ( tydzien na pewno ) wiec dla mnie to jakis szok.. zawsze miewac dluzsze cykle a tu wczoraj plamienie a dzis sie rozkrecilo..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
summer86 wrote:Mój mąż w końcu uznał autorytet różowego forum
Dzisiaj przejął się moim katarem i bólem gardła, chciał mi po jakieś leki iść. Powiedziałam, że póki co nic brać nie będę, poza tym nie jest źle. A on na to "to zapytaj na różowym forum co można brać, przecież o wszystko tam pytasz"
Na katar, ból gardła, kaszel jest seria leków dla kobiet w ciąży Prenalen
Ale ja ogólnie polecam herbatkę z miodem i cytryną lub mleko z miodem
I jeszcze na gardło Tantum Verde w sprayuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 18:37
summer86, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Flowwer i Agniechaaa gdzie jestescie?
Jedna z wielu przykro mi trzymaj sie, mam nadzieje kolejny cykl bedzie udanyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 18:37
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Kaczorka, dziękuję :*
Jeśli jutro beta wyjdzie ok, to zakupię coś takiego. Herbatkę z cytryną i miodem piję od ranapilik lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Albo Flowwer , jest jak chodząca encyclopedia
Święte słowa!Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Phnappy wrote:Przespałam właśnie 3 godziny...
Nadzieja - u mnie płodny śluz zawsze jest jakieś 2 dni przed owu. A w trakcie już kremowy.
trzymam kciuki za pozytywny test
Summer na pewno beta bedzie super wysoka nie ma innej opcji... trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 18:39
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Kate ja też polecam zwykły microlife (ok. 20zl)
Yoselin ja myślałam że chodzi o endo, nie mam jakiegoś super ale w cyklu przy endometrium 4 miałam identyczna @ jak przy endo 9, ogólnie od zabiegu u mnie się zmieniło i mam słabe bardzo... a gin straszyła że może mnie zalewać bo biorę acard ...
Dla wszystkich dziewczyn na dzisiejszy dzień...
https://mataja.pl/2016/02/cisza-a-potem-rozmawialismy-o-pogodzie-poronienia-tam-gdzie-tabu-spotyka-ignorancje/Yoselyn82, KateKum lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny od czego zalezy skapa miesiaczka? jak mozna zrobic zeby miec normalna?
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ja polecam szklane owulacyjne. Pokazują bardziej stabilną temperaturę.
KateKum lubi tę wiadomość