Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Jest pęchrzyk w macicy 10mm!
Zarodka jeszcze nie widać.
Poza tym nic niepokojącego po prawej stronie nie widać. Nie wiadomo skąd ten ból i drętwienie.
Mam przepisane Clexane i dalej brać Duphaston.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
No i jest świetnie - widzisz, mówiłam ? Na zarodek jest jeszcze za wcześnie, ale na następnej wizycie już na pewno będize Ból i drętwienie nogi... hmmm.. czy to nie jest czasem rwa kulszowa ? Ja mam z nią problem od jakiegoś 10 tygodnia..
Lejka - współczuję przeżyć, mam nadzieję, że szybko będziesz miała je za sobą i niedługo będziesz trzymała dziecko w ramionach, może już tak jest ?
Bocianiątko - trzymam kciuki za dwucyfrową betę !
Izape - trzymam kciuki za hsg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 10:03
summer86 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Jest pęchrzyk w macicy 10mm!
Zarodka jeszcze nie widać.
Poza tym nic niepokojącego po prawej stronie nie widać. Nie wiadomo skąd ten ból i drętwienie.
Mam przepisane Clexane i dalej brać Duphaston.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.summer86 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Witam sie w kolejnym slonecznym dniu
Lejka to jakis koszmar normalnie!! ze tak ludzi traktuja jak smiecia... po proastu rece opadaja na ta sluzbe zdrowia.. polowa ludzi w ogole nie ma powolania do tego i nie powinna sie tym zajmowac! co za ludzie, szpital, nie no jakas makabra! Trzymaj sie tam dzielnie!!
summer gratuluje wizyty, mowilam ze bedzie ok, to rosnijcie zdrowo
Izape_91 kciuki!! daj znac po
Bocianiotko kciuki mocne trzymam !
summer86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Summer cudowne wieści!!
Dhupaston w jakich dawkach masz? Mi gin powiedziała żebym brała w razie ||, ale jakiś taka byłam niewierna że nie dopytal ile razy dziennie i łykam póki co 2x1, ale myśle czy to starczy...
A clexane lepiej rano czy wieczorem? Macie doświadczenie? Ja brałam poprzednio koło 17, ale właśnie nie wiem czy to dobrze bo w szpitalu bardzo zdziwieni byli. Na pewno wiem że trzeba o tej samej, ale ma znaczenie o której? Moja gin na urlopie do 6.11, druga „awaryjna” pierwszy wolny termin 21.11 myśle czy do gbura (lekarz niezły, ale facet koszmarny ) na NFZ się zapisać dla spokoju czy i tak mnie zbyje i karze przyjść później... -
pilik jesli nie masz plamien ani bolesci brzucha czy skurczy mozesz brac duphaston 2x1 a zastrzyki powinno brac sie rano.
Rano zastrzyk a wieczorem acardMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Lejka co za znieczulica. Strach się poozyc w szpitalu, a co dopiero rodzic. Mam nadzieję, że cos do przodu poszlo.
Summer jaka piękna wiadomość! Gratuluję i mam nadzieję, że teraz
będzie już dobrze.
Dziewczyny ogarnelam mniej wiecej co i jak u Was, ale przepraszam, nie mam czasu na spokojnie poodpisywać. Kciuki za Wasze wizyty/testy itp. Mam nadzieję, że to będzie dobry dzień.summer86 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Summer cudowne wieści, wiedziałam, że będzie dobrze
Lejka silna z Ciebie kobieta. Ja bym Pani anestezjolog zrobiła koło dupy, wiem że czasami szkoda nerwów, ale szlak mnie trafia na takie traktowanie. Zero ludzkich odruchów.
Izuś trzymam kciuki żeby było szybko i bezboleśnie, a przede wszystkim żeby było wszystko ok.
Bocianiątko kciuki zaciśnięte.
Odezwę się pózniej teraz jadę kominki załatwiać. Oby było dobrze i taniosummer86 lubi tę wiadomość
-
To bardzo dziękuje! Plamień nie mam (o dziwo! Ostatnie cykle zawsze kilka dni przed @ miałam, jutro termin @ i czysto), brzuch mnie pobolewa, ale nie stałe tylko ciągnie, szczególnie jak staje szybciej to jakby szarpało troszkę...
Acard wieczorem biorę, o od jutra włączę heparynę z rana... już mi się ręce trzęsą na myśl o zastrzyku. Słaba jestem w te klocki ... -
pilik wrote:To bardzo dziękuje! Plamień nie mam (o dziwo! Ostatnie cykle zawsze kilka dni przed @ miałam, jutro termin @ i czysto), brzuch mnie pobolewa, ale nie stałe tylko ciągnie, szczególnie jak staje szybciej to jakby szarpało troszkę...
Acard wieczorem biorę, o od jutra włączę heparynę z rana... już mi się ręce trzęsą na myśl o zastrzyku. Słaba jestem w te klocki ...
mozesz brac nospe i magnez jeszczeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnypilik wrote:Yo wiem wiem, dzisiaj magnez kupię właśnie i planuje nim się wspomagać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 11:25
-
nick nieaktualnySummer: cudowne wieści!! Życzę dużo spokoju i zero zmartwień :*
Bocianiątko: czekam niecierpliwie na wyniki Twojej bety i trzymam mocno kciuki
Lejka: ja mogę tylko współczuć i napisać, że u mnie było podobnie przy 1 cc. Zrobili mi dopiero po 15h od odejścia wód i tylko dlatego, że córce tętno zaczęło spadać, a ja musiałam być pod tlenem, bo zaczynałam mdleć. Ordynator powiedział mężowi, że zrobią cesarkę, ale muszę jeszcze się pomęczyć Znieczulenia wcześniej nie dali, oxy nie pomogły, rozwarcie stanęło na 4cm przez ten czas. Przy okazji lekarz skaleczył córkę skalpelem na policzku, ale na szczęście ma prawie niewidoczną bliznę.
Ja oficjalnie żegnam się z tym wątkiem i przenoszę się na listopadowy (dziś jest 2dc). Mam nadzieję, że jak najwięcej z Was przejdzie już teraz na fioletową stronę Żegnam się, ale będę Was dalej podczytywać i trzymać kciuki za testującesummer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobietki!! Bardzo przepraszam, ale ostatnie dni paskudne grypsko wyjęło mi z kalendarza. Brrr... Jezu ile się tu u nas dzieje!! Fasolki nam z babim latem przywiewa Summer! Pięknie! Kropek w pęcherzyku jest już kwestią paru dni Gratuluję! Tak bardzo się cieszę! Bocianiątko, czekam na betę! Będzie ciążowa!! Malka, super, beta hula! Przyrostów nawet ja Ci zazdroszczę
Agniechaaa trzymam kciuki, żeby kropki zostały z mamą, aż do szczęśliwego rozwiązania nie przejmuj się brakiem objawów - ja od początku żadnych nie miałam, ciążę zdradza u mnie tylko rosnący arbuz
Co u nas? Byliśmy we wtorek sprawdzić to zwapnienie u kardiologa specjalizującego się w leczeniu maluszków brzuszkowych i ta rozwiała nasze wątpliwości - taka uroda przekornego Michasia. Oczywiście zdjęcia z USG mamy takie jak zwykle, bo młody buzie zasłania czym tylko może - teraz na nią zarzucił nawet nogi i woli świecić jajami niż nam się pokazać. Cała mama wszystko po swojemu mamy prawie 27cm długości i dobijamy do 500g.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bf37c2d6bcc.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f16a5b0167b6.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 11:48
KateHawke, staraczka1111, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, Bunia86, Karma88, Sarna84, Agniechaaaa, blue00, Anna Stesia, Lunaris, Yoselyn82, Aksamitna, malka, pilik, Flowwer, emi2016, madzia8lenka, Madżka89, Czrna 81, summer86, KateKum lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lejka kochana trzymajcie się dzielnie, co za baba, takie osoby powinny odpowiedzieć za takie potraktowanie rodzącej
Summer super wiadomość odpoczywaj teraz :*
Innamorata rośnie jak na drożdżach maluch
Izape powiedzenia !
Przykro mi z powodu bieli, ale wciąż wierzę w ukryte fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 11:48
innamorata88, Izape_91, summer86 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nowa na dzielni wrote:Swoją droga kupiłam jakieś tanie testy z Allegro i zachowują sie jak bobotesty żółte. Nic sie nie rozlewa, ładna krecha, reszta testu cała wybielona. Chyba da dobre. Jak tos chce mogę wkleić aukcjeHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml