Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lejka to jakas KPINA!! co to ma byc!!
najwazniejsze ze juz po wszystkim i juz maluszka przy sobie Gratuluje!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Mam nadzieję, że się nie obrazi - dzisiaj miała punkcję - pobrali 6 ładnych komórek i jutro będzie wiadomo ile się zapłodniło.
W takim razie trzymam mocno kciuki, żeby wszystkie udało się zapłodnić!Anna Stesia, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Dziewczyny a teraz mi pomóżcie w kwestii pracy,bo dostałam L4 na dziś z pieczatka ginekologii wiec pewnie wscibskie koleżanki będą pytały co mialam robione a ja nie chce żeby wiedziały ze się staram o dziecko, tymbardziej ze wiem ze jedna miała hsg robione. Powiedzcie mi na co ja mogłam pójść na jeden dzień na oddział?? Bo jedna myśli ze poszłam do szpitala na kolonoskopie, a ja jej nie wyprowadzilam z błędu, bo co ja to obchodzi, a u nas mala firma... W razie czego co mogę powiedzieć? Bo nie mam pojęcia co wymyślić.
Izape_91 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lejka - jesoooo, to straszne, jak tak można Napisz więcej jak dojdziesz do siebie, jak Ty się czujesz, jak dzieciątko12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wojtuś urodził się o godz.9.15 z waga 3690g, 56cm i 10pkt mimo tego co nas spotkalo. Glowka byla w ksztalcie jajeczka,wiec ewidentnie akcja porodowa szla na calego mimo braku rozwarcia.
Ale to juz nie wazne... Wazne,ze z Wojtusiem jest praktycznie wszystko dobrze,wyniki ma super,ale ma jakies wodniaki jader. powinny same zniknac,ale jesli nie,to czeka go operacja po roku...
Ze mna tez calkiem niesle - pionizacja przebiegla praktycznie bezbolesnie,smigam wszedzie sama be wiekszego problemu.SZOK...Panie ginekolozki bardzo sie postaraly....
Wiec dziewczyny...brzuchol zwolniony!Bierzcie go,ale bez finalnego rozwiazania! Tego nie zycze nikomu! Jak napiszecie mi szybki samouczek wklejania zdjec,to wkleje Wam zdjecie wczesniaka spaslaka (tak o nim mowila pediatrka)...
Ja doslownie.slaniam sie ze zmeczenia,ale...jestem mega happy,ze Wojtusiowi nic nie jest!
Ps. wybaczcie,ze nie czytam zaleglosci,ale naprawde chxe w konch zasnac... tak czy siak - jestescie PRZEKOCHANE!Wasze wsparcie dodalo mi baaaaardzo duzo sil! UWIELBIAM WAS!Yoselyn82, Whoosie, Flowwer, Bajkaaa, Czrna 81, summer86, Jacqueline, Aksamitna, KateHawke, Anna Stesia, Amy333, KateKum, Agniechaaaa, Bocianiątko, pilik, Sarna84, Bunia86, madzia8lenka, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
innamorata88 wrote:M A S A K R A ważne, że ze szczęśliwym finałem ❤️ U nas cc planowane na 14.02 ❤️❤️❤️
Whoosie, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9c2aa72efee.jpg
To moj wymeczony Babelek... I chce podziekowac Wam Ciocie za slowa wsparcia,ktore naprawde wiele mi daly....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 21:28
Yoselyn82, Flowwer, Czrna 81, Bajkaaa, 91Ewela09, Jacqueline, Barbarka1984, nowa na dzielni, Kargo31, Rucola, KateHawke, Anna Stesia, staraczka1111, malka, Meśka, Aksamitna, Amy333, Madżka89, KateKum, Agniechaaaa, innamorata88, Bocianiątko, -Monika-, pilik, Sarna84, Jedna_z_Wielu, Bunia86, madzia8lenka, Lunaris, Kaczorka, Karma88 lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
innamorata88 wrote:❤️ U nas cc planowane na 14.02 ❤️❤️❤️
Data suuuuper lepszej nie moglas wybracinnamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lejka zwolniłaś brzuszej dla Bocianiątka ♡
Najważniejsze że Wojtuś zdrowy a teraz ciesz się pięknymi chwilami ♡♡♡Lejka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lejka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9c2aa72efee.jpg
Silna z Ciebie kobieta !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
To moj wymeczony Babelek... I chce podziekowac Wam Ciocie za slowa wsparcia,ktore naprawde wiele mi daly....
Gratuluję dziewczyny ❤ -
To moj wymeczony Babelek... I chce podziekowac Wam Ciocie za slowa wsparcia,ktore naprawde wiele mi daly....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021