Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Teraz bede wszystkim mowić brak objawow to tez 100% objaw
Rucola, Agniechaaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7028dad3d63e.png
Dziewczyny!!!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Pilik, ja miałam chyba wynik bety 265 17 dni po, a do tej pory szaleje mi w brzuchu zdrowy pasażer.
Tak jak wszystkie dziewczyny tu piszą - najważniejszy jest przyrost, więc musisz czekać spokojnie 48h i powtórzyć badanie.
A póki co się ciesz i nie stresuj. Trzymam kciuki za dobry przyrostjoann, Emilkap11, KateHawke, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Nika subpopulacje wykonuje się 5-10 dpo a to dlatego że w tym momencie rozgrywa się walka przeciwciał z zarodkiem.
2dc to wyrzucona kasa.
Pilik ja dziewczyny piszą i sama wiesz o tym że najważniejszy jest przyrost !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:Dziewczyny macie jakieś doświadczenie jeżeli chodzi o szew? Trochę zaczynam sie denerwować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 14:40
-
Dziewczyny czuje takie bulgotanie w brzuchu czy to jest to co myślę?
admiralka, Bocianiątko, malka, Sarna84, Lunaris, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:My byliśmy u genetyka na NFZ w sierpniu. Wizyta trwała.ponad 3 godziny, lekarz zdążył przyjąć tylko jeszcze jednego pacjenta oprócz nas tak więc wiem już dlaczego takie kolejki są dam nam skierowanie na kariptypu na koniec grudnia a wyniki mają być na przełomie marca i kwietnia! Oby u Ciebie dzlp wszystko sprawniej
Dziękuję, Bunia. A nie wiesz, co z tymi subpopulacjami? Denerwuje sie, ze jak im dam krwi dopiero jutro (2dc), to wyniki nie będą miarodajne☹ -
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Dziękuję, Bunia. A nie wiesz, co z tymi subpopulacjami? Denerwuje sie, ze jak im dam krwi dopiero jutro (2dc), to wyniki nie będą miarodajne☹
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:16 tydzień to chyba ciut za wcześnie na ruchy, ale ja się nie znam, nigdy tak daleko w ciąży nie byłam
-
Flowwer wrote:Napisałam wyżej w 2dc subpopulacje nie mają sensu
-
Agniechaaaa wrote:Podobno w 1ciazy wyczuwa sie Ok 19 tc ale kto tam wie
Cześć Agnieszka chciałam Ci bardzo serdecznie pogratulować!!! Jesteś twarda baba od początku Ci kibicowalam a ta Twoja bete przeżywam jak swoją nie mogłam zasnąć jak miałaś jechać do laboratorium życzę zdrowej ciąży
P. S. Dzwoniłam do Macierzyństwo i zapisałam się do dr Wyroby z nim walczę w kolejnym cyklu może będę zadowolona