Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja ci to pisałamAgniechaaaa wrote:Teraz bede wszystkim mowić brak objawow to tez 100% objaw

Rucola, Agniechaaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Za je bis cie !!! Super, blizniaki jak nic !!Agniechaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7028dad3d63e.png
Dziewczyny!!!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Pilik, ja miałam chyba wynik bety 265 17 dni po, a do tej pory szaleje mi w brzuchu zdrowy pasażer.
Tak jak wszystkie dziewczyny tu piszą - najważniejszy jest przyrost, więc musisz czekać spokojnie 48h i powtórzyć badanie.
A póki co się ciesz i nie stresuj. Trzymam kciuki za dobry przyrost
joann, Emilkap11, KateHawke, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Nika subpopulacje wykonuje się 5-10 dpo a to dlatego że w tym momencie rozgrywa się walka przeciwciał z zarodkiem.
2dc to wyrzucona kasa.
Pilik ja dziewczyny piszą i sama wiesz o tym że najważniejszy jest przyrost !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyCiocia u mnie miałaAksamitna wrote:Dziewczyny macie jakieś doświadczenie jeżeli chodzi o szew? Trochę zaczynam sie denerwować
ogólnie wszystko w najlepszym porządku było po załorzeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 14:40
-
Dziewczyny czuje takie bulgotanie w brzuchu czy to jest to co myślę?
admiralka, Bocianiątko, malka, Sarna84, Lunaris, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:My byliśmy u genetyka na NFZ w sierpniu. Wizyta trwała.ponad 3 godziny, lekarz zdążył przyjąć tylko jeszcze jednego pacjenta oprócz nas tak więc wiem już dlaczego takie kolejki są
dam nam skierowanie na kariptypu na koniec grudnia a wyniki mają być na przełomie marca i kwietnia! Oby u Ciebie dzlp wszystko sprawniej 
Dziękuję, Bunia. A nie wiesz, co z tymi subpopulacjami? Denerwuje sie, ze jak im dam krwi dopiero jutro (2dc), to wyniki nie będą miarodajne☹ -
nick nieaktualny
-
Napisałam wyżejStaraczkaNika wrote:Dziękuję, Bunia. A nie wiesz, co z tymi subpopulacjami? Denerwuje sie, ze jak im dam krwi dopiero jutro (2dc), to wyniki nie będą miarodajne☹
w 2dc subpopulacje nie mają sensu

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Narazie tylko takie bulgotanie i przelewanie się w brzuszkuadmiralka wrote:16 tydzień to chyba ciut za wcześnie na ruchy, ale ja się nie znam, nigdy tak daleko w ciąży nie byłam

-
Dziękuję, a muszą być tuż przed @, czy 2 faza wystarczy np koło 19 dc? Na 17.10 wcisnęłam się do immunologa, więc albo muszę zrobić badanie, tak, żeby były już wtedy wyniki, albo przełożyć wizytę, nie wiem co lepszeFlowwer wrote:Napisałam wyżej
w 2dc subpopulacje nie mają sensu -
Agniechaaaa wrote:Podobno w 1ciazy wyczuwa sie Ok 19 tc ale kto tam wie

Cześć Agnieszka chciałam Ci bardzo serdecznie pogratulować!!! Jesteś twarda baba od początku Ci kibicowalam a ta Twoja bete przeżywam jak swoją
nie mogłam zasnąć jak miałaś jechać do laboratorium
życzę zdrowej ciąży 
P. S. Dzwoniłam do Macierzyństwo i zapisałam się do dr Wyroby z nim walczę w kolejnym cyklu może będę zadowolona

*