Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Cześć Agnieszka chciałam Ci bardzo serdecznie pogratulować!!! Jesteś twarda baba od początku Ci kibicowalam a ta Twoja bete przeżywam jak swoją nie mogłam zasnąć jak miałaś jechać do laboratorium życzę zdrowej ciąży
P. S. Dzwoniłam do Macierzyństwo i zapisałam się do dr Wyroby z nim walczę w kolejnym cyklu może będę zadowolona -
nick nieaktualnypanan12 wrote:A z nim 1 cykl walczyłas czy już wcześniej też? A te inseminacje z kim miałaś?
IUI robił zawsze szlachcic
Trasnfer 1 szlachcic
Transfer 2 przybycień
Transfer 3szlachhic
Transfer 4 Wyroba
Punkcję robię mirocki
A najfajniejsze jest to ze Wyroba najmniej kombinował ani embrio glue ani sterydów i o proszę niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 15:21
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Dzięki za słowa otuchy. Mam nadzieję że wszystko ok. Bardziej mnie teraz martwi progesteron - 16, biorę 2x1 10mg, myślicie żeby dołożyć? Ale mnie wkurza że akurat teraz obie moje ginki na urlopie!
-
Agniechaaaa wrote:1 cykl i byłam u biego w 1dniu hiperki po punkcji No najwcześniej był w klinice
IUI robił zawsze szlachcic
Trasnfer 1 szlachcic
Transfer 2 przybycień
Transfer 3szlachhic
Transfer 4 Wyroba
Punkcję robię mirocki
Czyli u niego jesteś najbardziej zadowolona ale z takim wynikiem miałam jeszcze do wyboru Szlachcica ale chyba zaufam Wyrobię. Od 5 dc letrozol w tym cyklu hsg i działamy -
Dziewczyny, wpadam tylko na chwilę, zaglądalam do Was w weekend rzadko, ale robię wszystko aby być na bieżąco, nawet nie napisałam jeszcze wyrazów zachwytu nad Wojtusiem i Alunią, Kaczorka i Lejka – maluchy są boskie!!!!
Przepraszam, że tak chaotycznie, ale nie moge usiedzieć spokojnie w miejscu, bo całe moje ciało chce skakać z radości!!!! Od rana myślałam tylko o tym, że dziś taki wielki dzień u Agi, malki, Flowwer, meśka, pilik, Amy , no szaleństwo po prostu! A tymczasem w pracy ogrom pracy od rana, jakas kontrola, horror, a ja spod biurka tylko żeby bete Agi sprawdzić i nawet nie przebiłam się jeszcze przez kolejne posty, tylko w jednej z pierwszych wiadomości z poranka odczytałam w stopce i oszalałam z radości!!!!!
Agunia!!! Juppppiiiii!!!! Hura, hura, hura!!!! Tak się cieszę, co za wielgachna beta, jak nic Rozważny i Romantyczna zadomowiły się w brzuszku Mamy, będe teraz trzymac kciuki z całych sił aby zostali z Toba na całe 8 miesięcy, aby się pieknie rozwijali, aby wynagrodzili Ci ten trud, ból i łzy, Kochana tak się cieszę, wzruszyłam się, łzy przysłaniają mi monitor komputera. Cudownie!!!!!
Uciekam z pracy do domu, wieczorem będę nadrabiać cały dzisiejszy dzień.Agniechaaaa, Kaczorka, Lejka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Czyli u niego jesteś najbardziej zadowolona ale z takim wynikiem miałam jeszcze do wyboru Szlachcica ale chyba zaufam Wyrobię. Od 5 dc letrozol w tym cyklu hsg i działamy
-
nick nieaktualny
-
Witam się po długiej przerwie
Przede wszystkim gratuluję weterankom Malka, Summer, Agniechaaa dajecie nadzieję że w końcu się uda
Byłam dziś w szpitalu na konsultacji przed zabiegiem. Zrobili USG i doktor powiedział że jest długi polip wzdłuż macicy. Także poprzedni zabieg do dupy że tak powiem. Termin ustaliliśmy na 28 listopada, dwa dni po mojej trzydziestce to musi być dobrze
Dziękuje wszystkim za kciuki :*
Flo jesteś już po zabiegu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 15:42
Agniechaaaa, Bocianiątko, Lunaris, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Kochane gratuluję pozytywów !
Za wszystkie trzymam kciuki
Ja mam załamanie oprócz TSH, moja prolaktyna też nie zachwyca= 502 wynik
Obłęd jakiś ;(
Nie udzielam się bo mam całkowitą załamkę
FLOWWER
Agniecha jeszcze raz gratki
Nie będę wymieniać nickami bo nie mam głowy do tego:/ wszystkim gratuluję, z serca
Za pozostałe stale zaciskam kciuki.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Kochane gratuluję pozytywów !
Za wszystkie trzymam kciuki
Ja mam załamanie oprócz TSH, moja prolaktyna też nie zachwyca= 502 wynik
Obłęd jakiś ;(
Nie udzielam się bo mam całkowitą załamkę
FLOWWER
Agniecha jeszcze raz gratki
Nie będę wymieniać nickami bo nie mam głowy do tego:/ wszystkim gratuluję, z serca
Za pozostałe stale zaciskam kciuki.
-
Agniechaaaa wrote:Kochana prolaktyna przy dobrym leku szybko spada ja biorę norprolac i w moment mi spadła jest to delikatny lek który można brać w ciazyHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja Bromka nie brałam bo właśnie mój gin mówił, ze często po nim nie spada
Chyba czas się pogodzić, że dane mi jest mieć jedynaczkę.
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Mi do tej pory pięknie leciało, miałam pomiędzy 100 - 300
Chyba czas się pogodzić, że dane mi jest mieć jedynaczkę.Czrna 81 lubi tę wiadomość