Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emiilka wrote:Jedna, ja na zbicie prolaktyny dostałam lek Parlodel. Droższy od Bromka, ale ponoć ma mniej skutków ubocznych. Stosuję go ok. 2 miesiące i jestem bardzo zadowolona. Od początku praktycznie żadnych skutków ubocznych, a prolaktyna ładnie spadła z ok. 23 do 13 i po obciążeniu: ze 175(!) do 33 Podaję tak informacyjnie, do rozważeniaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
malka wrote:Dziewczyny! Ładny pęcherzyk 8mm w macicy powoli zaczyna uwidaczniać się pęcherzyk żółtkowy więc jest szansa że będzie ok. Na razie clexan, dupek i globulki na infekcje, a jak je skończę to znowu luteina. Następna wizyta 6.11 do tego czasu L4
gratuluje, super wiadomoscmalka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyMalka, fantastyczne wiadomości!!
Dzisiaj dobry dzień i to nie tylko dla mnie i Agniechy
Flo, jak się czujesz po biopsji?
Agniecha, a jak Twoje samopoczucie?
Mi dzisiaj pani pielęgniarka anestezjologiczna (kobieta anioł!! dosłownie!!) zaleciła lampkę wina na wieczór i relaks Powiedziała też, że wszystkie jej pacjentki zachodzą w ciążę i życzyła dużo dobrego
Od razu humor się poprawia jak trafiam na tak cudowne osoby!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 17:45
Flowwer, Bocianiątko, KateHawke, staraczka1111, Lunaris, Meśka, malka, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Dziewczyny! Ładny pęcherzyk 8mm w macicy powoli zaczyna uwidaczniać się pęcherzyk żółtkowy więc jest szansa że będzie ok. Na razie clexan, dupek i globulki na infekcje, a jak je skończę to znowu luteina. Następna wizyta 6.11 do tego czasu L4
Malka, cudowne wieści to teraz razem czekamy na wizyty i serduszkamalka lubi tę wiadomość
-
malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
No to zdaje moje relacje choć tego za wiele nie ma.
Wiec po usg mam pecherzyk na lewym jajniku 24mm !!!!!!!! Szok ja nigdy własnych ovu nie miałam endo 11mm dziś 16dc wow !!!
Biopsja pobrana nawet nie bolało
Leki wykupione więc czekam grzecznie na wynik.Yoselyn82, staraczka1111, Sarna84, Lunaris, Madżka89, never_lose_hope, Meśka, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, Malwas, bazylkove, PodwojnaMamaWdwupaku, kolka, -Monika-, pilik, KateKum, panan12, malka, Anna Stesia, Bocianiątko, KateHawke, blue00, Rucola, Bajkaaa, Lejka, Barbarka1984, bertha, Czrna 81, Amy333, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malwas wrote:Chodzę do kliniki niepłodności.. Myślałam, że dzisiaj pojawi się w końcu okres,ale nic się nie zbiera. Jak do środy dalej nic nie będzie, to umówię się na wizytę.
I co Ci lekarz na to powiedział? Który masz dc? Robiliście badania? -
Izape_91 wrote:Emilka jak HSG??
Dziękuję, że pytasz Izunia Jeden drożny (prawy), drugi niedrożny (lewy). Kontrast w ogóle nie przeszedł. Pocieszam się, że w tym cyklu starań owu najprawdopodobniej z drożnego12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Flowwer ale pęcherzyk wyhodowałaś!
Cieszę się, że już po. Teraz trzymamy kciuki za wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 19:25
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:No to zdaje moje relacje choć tego za wiele nie ma.
Wiec po usg mam pecherzyk na lewym jajniku 24mm !!!!!!!! Szok ja nigdy własnych ovu nie miałam endo 11mm dziś 16dc wow !!!
Leki wykupione więc czekam grzecznie na wynik.
Flowwer, jest pięknie! Pęcherzyk mniamniusi, a endo odrasowane! Aż bym Was zagoniła do sypialni przy takich Twoich wynikach Ale wszystko w swoim czasieFlowwer lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
sylwia198808 wrote:Malka, fantastyczne wiadomości!!
Dzisiaj dobry dzień i to nie tylko dla mnie i Agniechy
Flo, jak się czujesz po biopsji?
Agniecha, a jak Twoje samopoczucie?
Mi dzisiaj pani pielęgniarka anestezjologiczna (kobieta anioł!! dosłownie!!) zaleciła lampkę wina na wieczór i relaks Powiedziała też, że wszystkie jej pacjentki zachodzą w ciążę i życzyła dużo dobrego
Od razu humor się poprawia jak trafiam na tak cudowne osoby!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny same dobre wieści! Cudownie
Staraczka my u genetyka tylko karioptypy, dał nam to skierowanie chyba dla świętego spokoju bo stwierdził że daje mnie niż 5% na to że to że mlze coś wyjść nie tak.
Pilik beta ładna nie zamartwiaj się ☺ będzie dobrze, musi być!
Mój ma właśnie jutro wizytę w macierzyństwie i prawdopodobnie tam zostaniemy. Wszystko zależy co nam powie lekarzpilik lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Flo no popatrz jaki pecherzyk wyhodowalas w swojej niewiedzy a ty się zastanawialas skąd takie u Ciebie libido hihi teraz czekamy na wyniki trzymając kciuki za dobre wieści
-
Flowwer wrote:No to zdaje moje relacje choć tego za wiele nie ma.
Leki wykupione więc czekam grzecznie na wynik.
no to szalejesz widac wszystko jest na dobrej drodze oby tak juz zostalo trzymam kciukiFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:Flo no popatrz jaki pecherzyk wyhodowalas w swojej niewiedzy a ty się zastanawialas skąd takie u Ciebie libido hihi teraz czekamy na wyniki trzymając kciuki za dobre wieści
Yoselyn82, Meśka, Emiilka, KateHawke, Rucola, Barbarka1984, emi2016, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Myslałam ze z kozetki spadnę jak mi to powiedziała zwlaszcza że poprzedni cykl na antykach a ten na hormonalnej terapii zastępczej a tu bach !!!! A może zstestuję za 2 tyg bo mam mega ochotę na dalej hihihi
-
bertha wrote:Agniechaaa, gratulacje!!!! bardzo sie ciesze ze sie udalo
U mnie zarodki w czwartej dobie dalej zyja!! dwa sa rokujace lepiej, wchodza we wczesna kompaktacje, a 3 sa dobrze podzielone, ale jeszcze nie wchodza w etap kompaktacji niestety. Mam jednak nadzieje, ze nadgonia...
transfer jutro! oby przezyly i sie rozwinely do blastek!bertha lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
bazylkove wrote:Witam się po długiej przerwie
Przede wszystkim gratuluję weterankom Malka, Summer, Agniechaaa dajecie nadzieję że w końcu się uda
Byłam dziś w szpitalu na konsultacji przed zabiegiem. Zrobili USG i doktor powiedział że jest długi polip wzdłuż macicy. Także poprzedni zabieg do dupy że tak powiem. Termin ustaliliśmy na 28 listopada, dwa dni po mojej trzydziestce to musi być dobrze
Dziękuje wszystkim za kciuki :*
Flo jesteś już po zabiegu?
Niech ci go usuną i będzie dobrze trochę podreperują hormony i będzie fasolkabazylkove, malka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Flo jaki pęcherzyk a jakie piękne endo czekm na wynik razem z Tobą
Te zdjęcie z sedeuszkowym malcem to był znak ♡♡Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄