Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow Flower! To teraz tylko działać i modlić się , jajowody po histero też pewnie przeczyszczone, warunki idealne !
panan12, nie byłam przez weekend u lekarza i się z nim jeszcze nie kontaktowałam, mam 28dcFlowwer lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Wow Flower! To teraz tylko działać i modlić się , jajowody po histero też pewnie przeczyszczone, warunki idealne !
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAgnieszka gratuluje Ci z calego serducha ❤ tym razem nie moglo byc inaczej!!!!
Poprzednio Ty jechalas na bete a ja na wizyte serduszkowa. Twoje wiesci byly zle moje dobre.
Dzisiaj Ty czekalas na bete a ja jechalam na usg prenatalne z testem Nifty. I tak sie denerwowalam Twoja beta ze po drodze do kliniki kazalam mezowi sprawdzic Twoj wynik bety i obie dzisiaj jestesmy szczesliwe bo moje malenstwo zdrowe i Twoja beta jest tak piekna ze w duchu cieszylam sie jakby to byla moja
Gratuluje Tobie i reszcie zafasolkowanym ❤ a za Ciebie Kwiatuszku nieustajaco trzymam kciuki ❤
P.S. Kiedys pisalam z konta PodwojnaMama nieustajaco z Wami jestem kazdego nowego miesiaca!Flowwer, Agniechaaaa, Bocianiątko, KateHawke, joann lubią tę wiadomość
-
Trochę się odkopałam, ale wszystkiego nie dam rady
Flo cieszę się, że jesteś już po wszystkim, ja bardzo boję się takich badań...
Malka pięknie, mocno zaciskam kciuki za bijące serduszko
Sylwia coraz bliżej
Aksamitna trzymam kciuki za zabieg -
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Agnieszka gratuluje Ci z calego serducha ❤ tym razem nie moglo byc inaczej!!!!
Poprzednio Ty jechalas na bete a ja na wizyte serduszkowa. Twoje wiesci byly zle moje dobre.
Dzisiaj Ty czekalas na bete a ja jechalam na usg prenatalne z testem Nifty. I tak sie denerwowalam Twoja beta ze po drodze do kliniki kazalam mezowi sprawdzic Twoj wynik bety i obie dzisiaj jestesmy szczesliwe bo moje malenstwo zdrowe i Twoja beta jest tak piekna ze w duchu cieszylam sie jakby to byla moja
Gratuluje Tobie i reszcie zafasolkowanym ❤ a za Ciebie Kwiatuszku nieustajaco trzymam kciuki ❤
P.S. Kiedys pisalam z konta PodwojnaMama nieustajaco z Wami jestem kazdego nowego miesiaca!
Wiesz jakiej płci maluszek?PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Myslałam ze z kozetki spadnę jak mi to powiedziała zwlaszcza że poprzedni cykl na antykach a ten na hormonalnej terapii zastępczej a tu bach !!!! A może zstestuję za 2 tyg bo mam mega ochotę na dalej hihihi
Działaj działaj nie ma innej opcji pęcherzyk cudny.
Nie mogę się nacieszyć Agusi beta normalnie taka jestem wzruszona i tak się cieszę że te łzy i bóle które przeszła się wynagrodzily. Aguś jest złota kobieta będzie super mamusia i ciesze się naprawdę szczerze że się jej udało czekałam na ten wynik jak na swój Aguś jeszcze raz Gratulacje!!! Odpoczywaj i nie przemęczaj się bo będzie ochrzan zajaczki potrzebują spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 19:09
-
Flowwer wrote:Muszę jeszcze dopaść mojego ogiera ale on wymeczony po weekendzie bo moje linbido szaleje
Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
KateKum wrote:Trochę się odkopałam, ale wszystkiego nie dam rady
Flo cieszę się, że jesteś już po wszystkim, ja bardzo boję się takich badań...
Malka pięknie, mocno zaciskam kciuki za bijące serduszko
Sylwia coraz bliżej
Aksamitna trzymam kciuki za zabieg
Naprawdę to tylko tak strasznie wyglada z nazwy ale nie bolało szczególnie tylko sekunda. Dr się mnie zapytała czy boli a ja że poród będzie gorszy...
Nie ma co się baćRucola, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malwas wrote:Wow Flower! To teraz tylko działać i modlić się , jajowody po histero też pewnie przeczyszczone, warunki idealne !
panan12, nie byłam przez weekend u lekarza i się z nim jeszcze nie kontaktowałam, mam 28dc
Wybierz się i opowiedz mu o swoim problemie w końcu mu za to płacisz. Jakie ogólnie macie problemy? Robiliście badania? Długo się staracie? -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Cieszę się że u Ciebie i maluszka wszystko w porzadku !! I wiruski zawsze chętnie łapię do mojego magicznego worka ♡
Wiesz jakiej płci maluszek?
Flowwer wiruski prosze bardzo @&#€#&#;&#,#*#?@&&@#£#,#&#&#&#€×* ❤
Robilismy test z krwi z DNA i plec poznamy od 3 do 6 dni jak lekarz zadzwoni z wynikami z testu wiec lada dzien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 19:17
Flowwer, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Muszę jeszcze dopaść mojego ogiera ale on wymeczony po weekendzie bo moje linbido szaleje
Flowwer, dopadaj i to już trzymam kciuki z mega przyjemnością wpisze Cię na listopadową listępilik, blue00, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Małka cudowne wieści 6.11 już serduszko na pewno będzie! Cudownie.
Flo pięknie mój mąż miał mnie dość w poprzednim cyklu, a teraz już mi marudzi kiedy będziemy mogli :p
Aksamitna wiedzą co robią, na pewno będzie dobrzemalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracam z kliniki gin mnie wezwał na rozmowę zadowolony śmiał sie żebym sie szykowała na bliźniaki :p inofem mam odstawić dostałam witaminy ciążowe, kazał odstawiam norprolac. Usg w piatek o 9:00 pokazał mi statystyki i ciekawostka dla dziewczyn z macierzyństwa dr Wyroba ma najlepszą skuteczność jeżeli chodzi o skuteczność transferów
Bocianiątko, staraczka1111, PodwojnaMamaWdwupaku, panan12, KateHawke, nowa na dzielni, Bunia86, blue00, misia1989, Jadranka, Flowwer, Bajkaaa, Lejka, Czrna 81, innamorata88, Karma88, malka lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Wybierz się i opowiedz mu o swoim problemie w końcu mu za to płacisz. Jakie ogólnie macie problemy? Robiliście badania? Długo się staracie?
Może pomożecie mi to rozkminic wizytę mam 7 listopada i takie wyniki
Anty Tpo 275,98
Anty Tg- 99,71
TSH w normie i FT3 i FT4 ok
Mam stwierdzone Hashimoto
Anty Tpo zawsze miałam wysokie a Anty TG nigdy nie robiłam
Jeśli ktoś się zna proszę o pomoc -
Agniechaaaa wrote:Wracam z kliniki gin mnie wezwał na rozmowę zadowolony śmiał sie żebym sie szykowała na bliźniaki :p inofem mam odstawić dostałam witaminy ciążowe, kazał odstawiam norprolac. Usg w piatek o 9:00 pokazał mi statystyki i ciekawostka dla dziewczyn z macierzyństwa dr Wyroba ma najlepszą skuteczność jeżeli chodzi o skuteczność transferów
Zostawiłaś u niego jakieś wirusy,? Idę do niego w środę chce się zarazić -
nick nieaktualny
-
pysia13 wrote:Może pomożecie mi to rozkminic wizytę mam 7 listopada i takie wyniki
Anty Tpo 275,98
Anty Tg- 99,71
TSH w normie i FT3 i FT4 ok
Mam stwierdzone Hashimoto
Anty Tpo zawsze miałam wysokie a Anty TG nigdy nie robiłam
Jeśli ktoś się zna proszę o pomoc -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Wracam z kliniki gin mnie wezwał na rozmowę zadowolony śmiał sie żebym sie szykowała na bliźniaki :p inofem mam odstawić dostałam witaminy ciążowe, kazał odstawiam norprolac. Usg w piatek o 9:00 pokazał mi statystyki i ciekawostka dla dziewczyn z macierzyństwa dr Wyroba ma najlepszą skuteczność jeżeli chodzi o skuteczność transferów
Gratulacje Aga!!
Ja też z Macierzyństwa, a nie widziałaś na którym miejscu jest dr Mircoki na tej liście?
Ciekawe to, że dr Wyroba ma najlepszą, jak byłam u niego na inseminacji to średnie wrażenie na ans zrobił jeśli chodzi o podejście i przebieg procedury.
No ale statystyki nie kłamią