Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Dzień dobry
Paula kciukas za betkę!
Karolina do 20??? Toż my tu ze 400 postów natworzymy byle ładnie przyrosło- drugi kciukas dla Ciebie!
Dzięki Kochana:) to dopiero pierwsze badanie z krwi. Kolejne ewentualnie w sobotę
Wiem, nie nadążam juz czytać wszystkiego, bo w pracy kocioł
Wieczorem nadrobięLunaris lubi tę wiadomość
-
Flo, ale jajo wyhodowałaś. Testuj, testuj niedługo. :*
Ja niczym się nie pochwalę może tym, że dziś zrobiłam na obiad barszczyk czerwony i krokiety z kapustą. ale będzie wyżerka!KateHawke, Paulina.G, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dziewczyny beta 212.. zaraz się dowiem czy bede jutro lub dziś dawać ponownie krew na sprawdzenie wzrostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 10:15
Aksamitna, Lunaris, Czrna 81, Flowwer, never_lose_hope, madzia8lenka, -Monika-, joann, Bocianiątko, malka, Kaczorka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie musze pochwalić. Dzisiaj pierwsze zakupy dla dzieciów. Na pocieszenie bo jeszcze 2 tygodnie w szpitalu bede leżeć. Kupiłam dwa miętowe beciki z minky
Lunaris, Karma88, Czrna 81, Flowwer, madzia8lenka, Agniechaaaa, -Monika-, staraczka1111, Bocianiątko, blue00 lubią tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Ja sie musze pochwalić. Dzisiaj pierwsze zakupy dla dzieciów. Na pocieszenie bo jeszcze 2 tygodnie w szpitalu bede leżeć. Kupiłam dwa miętowe beciki z minky
Ja mam zamiar sobie uszyć jak uda się zajść w ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 10:24
Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula pięknie będzie git
Ja mam fazę na turkusowy jeśli kiedyś będę miała córeczkę to wszystko w fioletach będzie! -
Aksamitna wrote:ja taka zdolna nie jestem jakbym uszyla to strach by bylo dziecko tam dać ^^
Ja też nie Ale spróbuję W końcu ileż będzie można grać na konsoli w ciążyCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolinaDe wrote:Ja szyję sama dla siebie i juz się nie mogę doczekać, az będę mogła szyć wszystko dla dzieciątka:D
Ja dopiero niedawno zaczęłam ale starania i porażki skutecznie zabiły we mnie radość z szycia. Dopiero jak zajdę w ciążę będę mogła wyciągnąć maszynę z szafy. -
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Ja też nie Ale spróbuję W końcu ileż będzie można grać na konsoli w ciąży
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karma88 wrote:Flo, ale jajo wyhodowałaś. Testuj, testuj niedługo. :*
Ja niczym się nie pochwalę może tym, że dziś zrobiłam na obiad barszczyk czerwony i krokiety z kapustą. ale będzie wyżerka!Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:A co grasz ? Ja gram on-line w sezonie zimowym
Ooo tyle gier już przeszłam, ze nie zliczę a w tej chwili kupiłam Wiedźmina w edycji Gry Roku (GOTY) i nie mogę się oderwać
A Battlefield 1 czeka na dysku "zakurzony"Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 11:17
-
nick nieaktualnyJa mam takie pytanie w poniedziałek już odstawiłam dupka, ale temp. nadal trzyma się w górze, wczoraj robilam test raczej negatyw. (bobotest) - z popołudniowego moczu.
Ta temperatura powinna się tak utrzymywać na wysokim pozomie, a co jeśli się jednak udalo? Znowu mam przyjmować duphaston?
Mam mętlik w glowie i pomożecie mi? -
Flowwer wrote:A ja właśnie karczek pieczę na obiad ale barszczem mi narobiłaś smaku mniammmmm
Ja zawsze robię więcej barszczyku i zamrażam na jedną-dwie porcje. Potem jak kupię krokiety to wyciągam i odmrażam. Mniammiiii