Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Atomowka wrote:To jest taka tasiemka bawelniana i modlitwy do św Dominika o potomstwo zdrowa ciążę i szczęśliwa rozwiązanie on jest patronem kobiet brzemiennych. Jak chcesz to dam Ci maila o ten pasek
Pewnie, bardzo chetnie:) -
Ale napisałyście
Bunia będzie dobrze !
Aga obstawiam 1521 :*
Muszę przyznać ze bardzo mi Was brakowało, ale tez trochę za dużo się działo ostatnio, musiałam zluzowac. Teraz martwię się bardzo jutrzejsza beta, byłam chyba z 30 razy w toalecie sprawdzić czy nie ma plamienia, za przeproszeniem cycki mnie napierdalają jakby miały eksplodować (a mam malutkie cycki) chyba po duphastonie, ciagle boli mnie brzuch jak na okres i czasem czuje bóle krzyżowe... oszaleje chyba
Tracę nadzieje, bo moje endometrium takie cienkie było... zjadłam tyle migdałów, że jest mi niedobrze na samo wspomnienie, popijając lamka czerwonego wytrawnego, ale nie miałam już okazji sprawdzić, mam taki mętlik w głowie
Przepraszam, ktoś dziś pisał o maruderach, wiec oto jestemAgniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój kaszel ma gdzieś wszystkie domowe sposoby i nie ma zamiaru mnie opuścić draaaaamat. M przyjechał zeby mnie jutro zawieść na badanie bety, niestety nie bedzie go w piatek na usg ale to oznacza, ze bedzie miec niespodziankę czy 1 czy 2
Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Lena marudź ile chcesz!! Ja na endometrium biorę cyclo-pregynova podnosi poziom estradiolu w ten sposób pogrubia endometrium ale kuracja trwa od 3do 6 cykli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 00:53
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Kwiatuszku, właśnie przeczytałam, jakie cudne jako wyhodowalas! Sama radość!
Aga może zapytaj gina co możesz brać na ten kaszel bo brzuch oberwiesz
a M powiedz że 3 tam są hahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 01:19
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Jakaś Pani z Google Wstdzę się siebie upubliczniać, moze gdybym mądre rzeczy pisała to i owszem
Ale dziewczyna nawet troche podobna domnie
Piszesz życiowo tu nie wyścig szczurów jak w korpo
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaa, obstawiam z 1680 i czekam niecierpliwie na wynik dzisiaj!
Lamka śliczne zdjęcie.
Lena, witaj ponownie
Flowwer, bez Ciebie nie ma tego forum!
Wy tu po nocach piszecie a ja jak dziecko chodzę spać po 21 ostatnio :p wczoraj był wyjątek bo spałam dość długo po powrocie z pracy.
Miłego dnia wszystkimAgniechaaaa, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:AJJJJJJJ
A Nika przda się twój humor !!!
Czy wiecie w którym dniu robić cytokiny i ft1, ft2? Bo nie mam podane. Może jednak zrobię to badanie.
Obstawiam u Agniechy betę 1410 - jak bitwa pod Grunwaldem na znak jej waleczności i zwycięstwa nad siłami wrogaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 06:46
-
StaraczkaNika o MTHFR lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć, bo to ma wpływ m.in. na wchłanianie kwasu foliowego, a sama wiesz jak jest on ważny w czasie ciąży dla zdrowego rozwoju dziecka. Poza tym mutacje pozwalają też stwierdzić czy trzeba w ciązy stosować Clexane lub podobne leki.
Nie załamuj się, tylko głowa do góry pierś do przodu i walcz dalej.Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniecha to ja tez obstawie-1502
Atomowka dzieki za maila:)
Bunia,ale nowiny,mocne kciukasy!
Flo jakbys gdzies widziala dobra promo na te kremy 35+ to daj znac,hehe;)Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:StaraczkaNika o MTHFR lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć, bo to ma wpływ m.in. na wchłanianie kwasu foliowego, a sama wiesz jak jest on ważny w czasie ciąży dla zdrowego rozwoju dziecka. Poza tym mutacje pozwalają też stwierdzić czy trzeba w ciązy stosować Clexane lub podobne leki.
Nie załamuj się, tylko głowa do góry pierś do przodu i walcz dalej. -
Aguś - beta 1681
Ja to już tutaj kompletnie nie pasuję! Ani staraczka, ani w ciąży.. Ale pozwólcie, że dalej będę Was zadręczać swoją osobą :p przywiązałam się do Was przez ten ostatni rok
Dostaliśmy już zdjęcia z naszej sesji ciążowej. Jak nie macie nic przeciwko to mogę się Wam troszkę pochwalić później, jak dorwę kompa. Chyba, że nie chcecie oglądać.
A tymczasem przesyłam trochę mlecznych fluidów :*:*:*:*
Może takie pociążowe też zadziałają! Niech Wasze pęcherzyki rosną, endometrium grubieje a plemniczki szybko docierają do celu! I bety niech szybują w górę! :*Bajkaaa, Amy333, Bunia86, Kargo31, Sarna84, Agniechaaaa, Flowwer, KateHawke, gg88, Anna Stesia, lamka, madzia8lenka, Lunaris, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Madżka89, Maja84 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Karma już się użalać nad sobą DZISIAJ nie będę
Czyli od dzisiaj znowu? Taka natura nasza. :*
Flowwer wrote:
Kochana, że Ty nic nie wnosisz? No puknij się w głowę.
No cóż jak kupił żonce prezent to trzeba było to wykorzystać. Jakby gumiaki kupił to w samych gumiakach bym do dziada podeszła.
Agniechaaa powodzenia na becie. Obstawiam betę około 1500.
Kochane ile radości daje to miejsce!
Agniechaaaa, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Agniechaa trzymam kciuki na pewno będzie wyssssoko
Atomowka napisałam wczoraj do tych sióstr dominikanek - i dostałam odpowiedz ale tylko : "" i nic więcej
A wczoraj mój mąż mnie tak wkurzył, a nawet wkurw...bo mówie mu o tym pasku, a ten do mnie, że "jakby to działało to każda by już była w ciąży". Boże czemu on musi być czasem taki mało kumaty...;/;/Agniechaaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Hej Dziewczyny!
Jakoś mało piszę, bo ciężko Was czasem nadrobić, a poza tym to ja się tak mało znam w porównaniu do Was, że czasem jest mi po prostu głupio coś pisać...
Agniechaaa beta dziś będzie baaaardzo duża!! nie martw się
I mam jakieś dobre przeczucia co do Ciebie, Flo . Właśnie z takim serduszkiem w pierwszym poście.
I ja nie wiem co mam już robić. Staram się nie nakręcać, bo chyba się "spóźniliśmy" w tym cyklu o dzień. standardowo mam cykle 30 dni, więc owu książkowo 14-15dc, dziś 23 dc, a owu była już w 10-11. Mam zakaz testowania za szybko od lekarza, żeby się nie martwić, ale mówił, że jak dostane @ w tym cyklu to raczej parę dni szybciej niż zawsze. Moje piersi eksplodują chyba i już mam bóle takie jak na @. Mam mętlik w głowie okropny...*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0