Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agula beta cudna!!!
Co do wózków moi sąsiedzi mają szary bugaboo dla bliźniaków i wygląda cudnie, jest bardzo zgrabny
Zresztą ja od dawna choruje na bugaboo więc jak się uda to na pewno się skuszę: Dinnamorata88, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
06.2020 MedArt Poznań
10.21-04.22 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
Agniechaaa gratuluję! Tylko nie wiem czemu zające wolały rok unii lubelskiej niż bitwy pod Grunwaldem. Dopatruję się w tym tego, że będą zgodnym, dobrym rodzeństwem, bo unia lubelska była naprawdę świetna. A może masz jakieś litweskie korzenie?
Flowwer nie duś mnie, bo ja głosem pracuję, jeszcze mnie faktycznie gardło rozboli. I wiesz to bez sensu wysyłać mordercze wirusy - jeśli potwierdzi się moja teza, to mam tak podkręconą immunologię, że wszystkie wirusy zwalczam (a ja się, ciołek, cieszyłam, że tak mało choruję, ha!). Zamiast mordować lepiej mnie pociesz - wyszła Ci tromba, tak? I jednak nie namawiali Cię na szczepionki? Da się to ominąć jakoś? Bo na szczepionki się mój kochany nie zgodzi, nie ma szans. Na ivf też kręci noskiem, muszę nad nim popracować jeszcze. Wyrwę mu ten kręgosłup moralny kiedyś, jak mnie doprowadzi do ostatecznościMeśka, Agniechaaaa, lamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Aga gratuluje Ci i trzymam kciuki żeby do końca ciązy szło z górki
Ja mam dziś takie uczucie a właściwie to od jakiegos czasu że mi sie nie uda i że nie będe miec juz wicej dzieci. Nie wiem czemu ale to przeczucie mi mówi daj juz spokoj, to i tak na marne... Od ponad roku nie udało mi się zajsc w zadna ciaze nawet biochemiczną, zero, nic ...
Dziś przyszła kolej na moje marudzenie.......Agniechaaaa lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Madżka89 wrote:Agula beta cudna!!!
Co do wózków moi sąsiedzi mają szary bugaboo dla bliźniaków i wygląda cudnie, jest bardzo zgrabny
Zresztą ja od dawna choruje na bugaboo więc jak się uda to na pewno się skuszę: D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e982f9494559.jpgKateHawke, Lunaris, Sarna84, Flowwer, Madżka89, Agniechaaaa, Bunia86, never_lose_hope, Yoselyn82, Jedna_z_Wielu, Emiilka, Bajkaaa, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Ojj podpisuję się pod tym obiema rękami!! nasz Cameleon już czeka na Michasia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e982f9494559.jpg
Ooo boski jest! Mi też się taki podoba Może się skuszę na taki -
KateHawke wrote:Ooo boski jest! Mi też się taki podoba Może się skuszę na taki
KateHawke lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A tak w ogóle to melduję się ze szpitala. Przeprawiłam się już przez izbę przyjęć, wyglądało to tak:
-dzień dobry, ja mam skierowanie na HSG.
-badania trzeba mieć!
-MAM!
-CRP!
-MAM!
-WYMAZ!
-MAM!
-DOWÓD OSOBISTY!
-MAM!
-CZEKaĆ! Doktor będzie wołać.
No i tak czekam już pół godzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 11:33
Amy333, innamorata88, Lunaris, Maja84 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:A tak w ogóle to melduję się ze szpitala. Przeprawiłam się już przez izbę przyjęć, wyglądało to tak:
-dzień dobry, ja mam skierowanie na HSG.
-badania trzeba mieć!
-MAM!
-CRP!
-MAM!
-WYMAZ!
-MAM!
-DOWÓD OSOBISTY!
-MAM!
-CZEKaĆ! Doktor będzie wołać.
No i tak czekam już pół godziny
Niech zgadnę, Redłowo?
Agniecha gratulacje!!!! Piękna betaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Niech zgadnę, Redłowo?
Agniecha gratulacje!!!! Piękna beta
W nagrodę masz dżołk w szpitalnym klimacie
Mąż udał się do lekarza po wyniki badań małżonki. Doktor mówi: - Przeprowadziliśmy testy, ale wyniki się niestety pomieszały. Pańska małżonka ma albo chorobę Alzheimera, albo AIDS... - Co mam na Boga teraz zrobić??? - Najlepiej będzie, jak weźmie pan żonę na wycieczkę, i zostawi ją daleko od domu. Jak wróci, to bym już z nią nie spał....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 11:44
Meśka, Bunia86, KateHawke, blue00, Amy333, bazylkove, Flowwer, never_lose_hope, innamorata88, Karolina90, Sarna84, lamka, Emiilka, Rucola, malka, Lunaris, Maja84, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga ogromne gratulacje specjalnie dla ciebie wykupilam pakiet internetu do telefonu żeby być w pracy na bieżąco gratuluję wspanialej bety: -)
StaraczkaNika wspolczuje personelu w szpitalu mnie przyjęli na oddział bardzo cieplo mimo ze była niedzielaAgniechaaaa, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:
Flowwer nie duś mnie, bo ja głosem pracuję, jeszcze mnie faktycznie gardło rozboli. I wiesz to bez sensu wysyłać mordercze wirusy - jeśli potwierdzi się moja teza, to mam tak podkręconą immunologię, że wszystkie wirusy zwalczam (a ja się, ciołek, cieszyłam, że tak mało choruję, ha!). Zamiast mordować lepiej mnie pociesz - wyszła Ci tromba, tak? I jednak nie namawiali Cię na szczepionki? Da się to ominąć jakoś? Bo na szczepionki się mój kochany nie zgodzi, nie ma szans. Na ivf też kręci noskiem, muszę nad nim popracować jeszcze. Wyrwę mu ten kręgosłup moralny kiedyś, jak mnie doprowadzi do ostateczności
Normalnie uduszę !!! za ten pesymizm.
Tak wyszła mi trombofilia ale na to szczepionki nie ma to choroba genetyczna.
Albo piszesz o szczepieniach limfocytami męża ale to na słabe hamowanie all- mlr( jak nie byłaś nigdy w ciązy to nie ma sensu go robić bo i tak wyjdzie 0 czyli brak hamowania) lub dodatni LCT( test limfocytotoksyczny- czy nie jesteś uczulona na męża )
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Czrna 81 wrote:Yos mam propozycję, Zajączki są dwa więc wiruskami możemy się podzielić Mam nadzieję że wredna @ w pt nie przyjdzie
jeeestem zaaaaa...
trzymam kciuki zebys zobaczyla 2 kreseczki na tescieFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Ojj podpisuję się pod tym obiema rękami!! nasz Cameleon już czeka na Michasia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e982f9494559.jpg
Mężczyźni i ich bryki !!!!
Jak ja bym chiała być na tym etapieinnamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄