Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:czyli byłaś najbliżej i brzuszek idzie do Ciebie
Aga specialne wiruski wyślij dla zwyciężczyni
hihihihi
a moze ktos tez obstawil jeszcze blizej betyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyWiruski wysle dopiero jak bedzie serduszko
Wizyta w piatek o 9:00 ale chyba rano podjade jeszcze na bete, bede spokojniejsza. Narazie ulga bo przyrost jest Ok i progesteron jak na mnie kosmos
M biedny juz przeżywa, ze w piatek go na usg nie bedzie :p a teraz pojawia sie ta ciekawość w głowie dwa czy jedenAnna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Aga przypomnij mi ile wynosił przy poprzednim transferze poziom prog 10 dpt ?
Coś pamiętam że był słaby a teraz taki ładny !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Wiruski wysle dopiero jak bedzie serduszko
Wizyta w piatek o 9:00 ale chyba rano podjade jeszcze na bete, bede spokojniejsza. Narazie ulga bo przyrost jest Ok i progesteron jak na mnie kosmos
M biedny juz przeżywa, ze w piatek go na usg nie bedzie :p a teraz pojawia sie ta ciekawość w głowie dwa czy jedenAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Aga rewelka -ja też przegrałam obstawiałam 1400 ale wiem że ktoś obstawiał 1500.
Teraz wszystko już będzie pięknie :* cieszę się że wreszcie się tego doczekałaś :*
Uciekam- muszę upolować jakieś buty bo moja pogipsowa gira w nic się nie mieści a w czymś trzeba kustykać. Buziole for All!Agniechaaaa, Flowwer, KateHawke, Bunia86, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Aga przypomnij mi ile wynosił przy poprzednim transferze poziom prog 10 dpt ?
Coś pamiętam że był słaby a teraz taki ładny !!innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:a moze ktos tez obstawil jeszcze blizej bety
Nie chce Was straszyć kto...
Ja obstawialam 1502, wiec Yos jest przede mną, ale przed nią ktoś jeszcze
str. 354Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 10:57
Lunaris, Meśka, Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Bardzo fajny ale bie wiem czy dla bliźniaków nie wolała bym tą wersje obok siebie zreszta gdzie tam do wyboru wózka
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:tez taki chciałam ale brakło mi 1 cm, nie przejdzie przez drzwi. Beta i prog cudowny, teraz 35dpt wizyta i dwa serduszka
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Nie chce Was straszyć kto...
Ja obstawialam 1502, wiec Yos jest przede mną, ale przed nią ktoś jeszcze
Misiaczek ?Amy333 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Dziewczyny u mnie progesteron 14,05
tak się ucieszyłam bo ostatnio miałam około 1 jak mi beta wyszła pozytywna.
A dodam że badanie zrobiłam przez zazyciem luteiny (ostatnia we czwartek wieczorem i od wczoraj po badaniach znowu zazywam)Flowwer, Agniechaaaa, KateHawke, Lunaris, Sarna84, Amy333, innamorata88, malka, lamka, Emiilka, -Monika-, pawojoszka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Agniechaaa rewelacja teraz czekamy na usg :*
Bardzo mi przykro z powodu bertha nawet nie wiem co napisać
Agniechaaaa, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Dziewczyny u mnie progesteron 14,05
A dodam że badanie zrobiłam przez zazyciem luteiny (ostatnia we czwartek wieczorem i od wczoraj po badaniach znowu zazywam)Bunia86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Dziewczyny u mnie progesteron 14,05
A dodam że badanie zrobiłam przez zazyciem luteiny (ostatnia we czwartek wieczorem i od wczoraj po badaniach znowu zazywam) -
Aga cudownie mam nadzieję, że spotkamy się po fielotowej stronie obie ! Trzymam mocno kciuki, dziękuje bardzo dziewczyny za wsparcie. U mnie dziś 11 dpo ( ostatnio w 11 dpo było tylko niecałe 5 na becie wiec modlę się żeby to oznaczało że tym razem
Maleństwo moje wgryzło się z całych sił i już zostanie z nami). Coś mi się wydaje, że to z urodzin M jestAgniechaaaa, KateHawke, Lunaris, Bunia86, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Aga cudownie mam nadzieję, że spotkamy się po fielotowej stronie obie ! Trzymam mocno kciuki, dziękuje bardzo dziewczyny za wsparcie. U mnie dziś 11 dpo ( ostatnio w 11 dpo było tylko niecałe 5 na becie wiec modlę się żeby to oznaczało że tym raze
Maleństwo moje wgryzło się z całych sił i już zostanie z nami). Coś mi się wydaje, że to z urodzin M jest