Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:czyli byłaś najbliżej
i brzuszek idzie do Ciebie 
Aga specialne wiruski wyślij dla zwyciężczyni
hihihihi
a moze ktos tez obstawil jeszcze blizej bety
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyWiruski wysle dopiero jak bedzie serduszko

Wizyta w piatek o 9:00 ale chyba rano podjade jeszcze na bete, bede spokojniejsza. Narazie ulga bo przyrost jest Ok i progesteron jak na mnie kosmos
M biedny juz przeżywa, ze w piatek go na usg nie bedzie :p a teraz pojawia sie ta ciekawość w głowie dwa czy jeden
Anna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Aga przypomnij mi ile wynosił przy poprzednim transferze poziom prog 10 dpt ?
Coś pamiętam że był słaby a teraz taki ładny !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnypięknie :* rośnie jak szalona. Polecam Ci wózek bebetto 42 od razu ;*Agniechaaaa wrote:Wiruski wysle dopiero jak bedzie serduszko

Wizyta w piatek o 9:00 ale chyba rano podjade jeszcze na bete, bede spokojniejsza. Narazie ulga bo przyrost jest Ok i progesteron jak na mnie kosmos
M biedny juz przeżywa, ze w piatek go na usg nie bedzie :p a teraz pojawia sie ta ciekawość w głowie dwa czy jeden
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Aga rewelka -ja też przegrałam obstawiałam 1400 ale wiem że ktoś obstawiał 1500.
Teraz wszystko już będzie pięknie :* cieszę się że wreszcie się tego doczekałaś :*
Uciekam- muszę upolować jakieś buty bo moja pogipsowa gira w nic się nie mieści a w czymś trzeba kustykać. Buziole for All!
Agniechaaaa, Flowwer, KateHawke, Bunia86, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW zeszłym miesiącu było cos Ok 3Flowwer wrote:Aga przypomnij mi ile wynosił przy poprzednim transferze poziom prog 10 dpt ?
Coś pamiętam że był słaby a teraz taki ładny !!
a w 1transferze (udanym) było cos Ok 14 wiec różnica kolosalna
innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:a moze ktos tez obstawil jeszcze blizej bety

Nie chce Was straszyć kto...
Ja obstawialam 1502, wiec Yos jest przede mną, ale przed nią ktoś jeszcze
str. 354
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 10:57
Lunaris, Meśka, Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez taki chciałam ale brakło mi 1 cm, nie przejdzie przez drzwi. Beta i prog cudowny, teraz 35dpt wizyta i dwa serduszkaAgniechaaaa wrote:Bardzo fajny ale bie wiem czy dla bliźniaków nie wolała bym tą wersje obok siebie
zreszta gdzie tam do wyboru wózka 
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam salon z drzwiami tarasowania i wyjściem na ogród wiec tu problemy nie bedzie tylko trzeba bedzie posprawdzać jak w sklepach ale na to jest jeszcze czas najpierw trzeba potwierdzić ze są dwaAksamitna wrote:tez taki chciałam ale brakło mi 1 cm, nie przejdzie przez drzwi. Beta i prog cudowny, teraz 35dpt wizyta i dwa serduszka
a tego dowiemy sie w piatek
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Nie chce Was straszyć kto...
Ja obstawialam 1502, wiec Yos jest przede mną, ale przed nią ktoś jeszcze
Misiaczek ?
Amy333 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Dziewczyny u mnie progesteron 14,05
tak się ucieszyłam bo ostatnio miałam około 1 jak mi beta wyszła pozytywna.
A dodam że badanie zrobiłam przez zazyciem luteiny (ostatnia we czwartek wieczorem i od wczoraj po badaniach znowu zazywam)
Flowwer, Agniechaaaa, KateHawke, Lunaris, Sarna84, Amy333, innamorata88, malka, lamka, Emiilka, -Monika-, pawojoszka lubią tę wiadomość

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Agniechaaa rewelacja
teraz czekamy na usg :*
Bardzo mi przykro z powodu bertha
nawet nie wiem co napisać 
Agniechaaaa, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Cieszę się z TobąBunia86 wrote:Dziewczyny u mnie progesteron 14,05
A dodam że badanie zrobiłam przez zazyciem luteiny (ostatnia we czwartek wieczorem i od wczoraj po badaniach znowu zazywam)
A teraz fasolka niech rośnie
Bunia86 lubi tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyWszystko idzie w dobrym kierunkuBunia86 wrote:Dziewczyny u mnie progesteron 14,05
-
Aga cudownie
mam nadzieję, że spotkamy się po fielotowej stronie obie ! Trzymam mocno kciuki, dziękuje bardzo dziewczyny za wsparcie. U mnie dziś 11 dpo ( ostatnio w 11 dpo było tylko niecałe 5 na becie wiec modlę się żeby to oznaczało że tym razem
Maleństwo moje wgryzło się z całych sił i już zostanie z nami). Coś mi się wydaje, że to z urodzin M jest
Agniechaaaa, KateHawke, Lunaris, Bunia86, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ przyjemnościąLena21 wrote:Aga cudownie
mam nadzieję, że spotkamy się po fielotowej stronie obie ! Trzymam mocno kciuki, dziękuje bardzo dziewczyny za wsparcie. U mnie dziś 11 dpo ( ostatnio w 11 dpo było tylko niecałe 5 na becie wiec modlę się żeby to oznaczało że tym raze
Maleństwo moje wgryzło się z całych sił i już zostanie z nami). Coś mi się wydaje, że to z urodzin M jest
zaczynam tam podczytywać dziewczyny na czerwcu ale mi pokazuje termin na 3.07 :p a pozatym tu mi tak dobrze
hihihi