Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:Kurczę nie wiem jak to opisać więc wklejam zdjęcie z ta tabelka. To co w czerwonym kółki to ta wartpsc właśnie
https://naforum.zapodaj.net/169a68e2fb89.jpg.html
Sorki że tak sam link Ale komp mi się zepsuł a na telefonie to ja nie wszystkie znaki specjalne ogarniam
Myślę że spokojnie da się te wyniki poprawić Ale udajcie się do jakiegoś dobrego androloga co by wad dobrze poprowadził.
Dzieki wielkie:) To my w tej rubryczce mamy 26mln. To chyba calkiem niezle.
Do androloga do Invimedu idziemy, widziałam na stronce dobry lekarz, ze ma bardzo dobre oceny:)Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Melvisie bardzo ładna z Ciebie Orka
Kargo wykresik jak ta lala -ja bym nie wytrzymała i sikała, trzymam kciuki!
Laski dawajcie te bety a potem będziecie miały bety (beciki) -
nick nieaktualny
-
sylwia198808 wrote:
Ja dalej fiksuję, odliczam godziny do soboty. Mogłabym już dziś dzwonić do embriologów z kliniki, ale bardzo się boję tego co mogę usłyszeć i chyba grzecznie zaczekam do soboty Chyba, że coś będzie nie tak z zarodkami i przerzucą nam transfer na jutro, to sami zadzwonią..
Jestem tchórz, czekam, sama nie dzwonię
Kciukasy trzymam za zarodki !!! niech wracają do mamy
Bertha wczoraj zabrała swoje dzieci ??? nic nie słychać !!!! ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
emi2016 wrote:Tak jak dziewczyny pisały wcześniej - mają co liczyć więc trochę to trwa ! Zaraz będzie piękny wynik !!!
summer86, emi2016 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ja chyba jestem za wścipska wrona i muszę wszystko wiedzieć przynajmniej czy sanse są.... A zobaczysz miło się zaskoczysz ...
Kciukasy trzymam za zarodki !!! niech wracają do mamy
Bertha wczoraj zabrała swoje dzieci ??? nic nie słychać !!!! ?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Eee to i ja się jeszcze łapię do plebiscytu betowego stawiam 2500
innamorata88, Emilkap11 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja też tu co chwilę dziś zaglądam
Tak w ogóle przepraszam Was, że mało się ostatnio udzielam, ale w pracy nie mam kiedy a po pracy głównie śpię. Ale czytam Was codziennie. Obiecuję poprawę jak mi senność przejdzie. -
innamorata88 wrote:U Berthy niestety zarodki przestały się rozwijać przepraszam Kochana za przecieki na forum w razie czego :*
to wszystko jest niesprawiedliwe -
nick nieaktualny
-
Kochane moje ja czekam z Wami na wynik Agi
Mój już jest 35,8, z jednej strony przepełnia mnie radość, z drugiej po lipcowych przygodach ogromny strach. W piątek powtórzę, póki co nikomu nie mówię - nawet M nie wie, Wy zrozumieciebeatka_c, Agniechaaaa, Kaczorka, Yoselyn82, Bunia86, Lunaris, KateHawke, Emilkap11, Jedna_z_Wielu, Amy333, Madżka89, emi2016, Sarna84, blue00, madzia8lenka, malka, Emiilka, Rucola, Bocianiątko, lamka, Maja84, pawojoszka, Karma88, Melevis lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Kochane moje ja czekam z Wami na wynik Agi
Mój już jest 35,8, z jednej strony przepełnia mnie radość, z drugiej po lipcowych przygodach ogromny strach. W piątek powtórzę, póki co nikomu nie mówię - nawet M nie wie, Wy zrozumiecie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:to na trojaczki
Co do naszej berthy, to aż się poryczałam czytając to ile jeszcze może spaść na nią?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lena21 wrote:Kochane moje ja czekam z Wami na wynik Agi
Mój już jest 35,8, z jednej strony przepełnia mnie radość, z drugiej po lipcowych przygodach ogromny strach. W piątek powtórzę, póki co nikomu nie mówię - nawet M nie wie, Wy zrozumieciepawojoszka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Kochane moje ja czekam z Wami na wynik Agi
Mój już jest 35,8, z jednej strony przepełnia mnie radość, z drugiej po lipcowych przygodach ogromny strach. W piątek powtórzę, póki co nikomu nie mówię - nawet M nie wie, Wy zrozumiecie -
innamorata88 wrote:U Berthy niestety zarodki przestały się rozwijać przepraszam Kochana za przecieki na forum w razie czego :*
Życie jest tak cholernie niesprawiedliwe
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny