Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wrote:myślę że do ivf spokojnie wystarczy. 1% z 72 mln to naprawdę duuuuzo.A do tego jest dużo II klasy.
Tylko my do ivf nie podchodzimy...
Mam ciuchutką nadzieje, że da się te wyniki jakoś podkręcić
-
Agniechaaaa wrote:To Ty na zdj?? Matko ja naprawdę bede miec kompleksy!
Kaczorka no dooobra, w takim razie jego też wyciągnę, może jeszcze syn by zapozował
Flooo wlasnie! Śniło mi sie, ze zaszłaś w ciąże na tym naturalsie wiec trzymam kciuki!Flowwer, Kaczorka, Lunaris, Barbarka1984, Maja84 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Słoneczko ja myślę że nie ma tragedii. Tą morfologię trzeba poprawić ale androlog myślę, że to ogarnie Jakieś suple, cukiereczki i podkoksowane plemniczki będą zapier...niczać jak ta lala
Kate dzięki Kochana, pocieszam się tylko że to badanie SCD wyszlo dobrze, ponad 80% prawidłowych plemniorów:)
Masz gdzieś wrzucone wyniki swojego M? Przypomnij mi z czym konkretnie u Was jest problem, tez morfologia? -
Amy333 wrote:Babeczki mam juz oficjalne wyniki M,wlasnie czytam.
Fragmentacja DNA w porzadku,ponad 80% prawidlowych,ale ta morfologia..
1go st. tylko 1%
2go 6%
3go 10%
4go,te najgorzej zbudowane az 83%
Ilosc w ejakulacie 72mlm
Zywych 65%
Ruch postepowy 37%
Napiszcie szczerze,co sądzicie:(
myssss wrote:Czesc Dziewczyny. Moge dolaczyc do grona maruderow?
Zaczyna mi sie @ ;( W sumie wiedzialam ze tak bedzie juz od kilku dni, po zrobieniu testu, ale jednak nadzieja umiera ostatnia i łudziłam sie troche...
Nie umiem nie myslec i zajac sie czym innym. Cala moja uwaga skupia sie teraz na staraniach, bo od tego zalezy moj powrot do pracy i w sumie kilka innych rzeczy W dodatku mam sasiadke, z ktora spotykam sie prawie codziennie na kawe. Mamy dzieci w jednym wieku i razem ropoczynalysmy z clo starania o rodzenstwo. No i jej sie udalo. Ciesze sie naprawde i jej kibicuje, ale codzienne rozmowy o ciazy i patrzenie na jej rosnacy brzuszek powoduje ze nawet na chwile nie zapominam o tym ze jednak nam sie nie udaje Ale co mam zrobic? Pewnie z czasem przywykne. Przeciez nie odetne sie od ludzi tylko dlatego ze przezywam wewnetrzna porazke
Wewnetrzną walkę wszystkie przechodzimy, normalne że po nie udanych cyklach mamy dość. A brzuszek sąsiadki to taki wizualny motywator Koksuj nasionka i trochę witamin nie zaszkodzi a może popęd podrasujeAmy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaczorka WYGLADASZ ZAJEBISCIE!! PIEKNE ZDJECIA!!!!
Kaczorka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Melevis wrote:
Flooo wlasnie! Śniło mi sie, ze zaszłaś w ciąże na tym naturalsie wiec trzymam kciuki!
P.s to Ty na zdjęciu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 10:02
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Widzę, że konkurs na betę Agnieszki jeszcze nie rozstrzygnięty, więc podaję swój typ: 1679. A nóż widelec, że uda się trafić. Z powiększeniem rodziny mi nie wychodzi to może na hazard się przerzucę
Flowwer, Amy333, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Emilkap11 wrote:Widzę, że konkurs na betę Agnieszki jeszcze nie rozstrzygnięty, więc podaję swój typ: 1679. A nóż widelec, że uda się trafić. Z powiększeniem rodziny mi nie wychodzi to może na hazard się przerzucę
Zwłaszcza, że można tylko zyskać -
Amy333 wrote:Kate dzięki Kochana, pocieszam się tylko że to badanie SCD wyszlo dobrze, ponad 80% prawidłowych plemniorów:)
Masz gdzieś wrzucone wyniki swojego M? Przypomnij mi z czym konkretnie u Was jest problem, tez morfologia? -
Kaczorka jestem oczarowana sesją ślicznotka z Ciebie nic tylko takie zapładniać hahahahah teraz pomyśl o rodzeństwie dla Alicji bo wiesz jak z czasem ciężko
A Alicja to mały skarb sama bym poprzytulała maleństwo
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:Wiesz co mam taka pozycje ruch postępowy w ejakulacie- 26
ruch niepostępowy - 15, i te dwa lacznie dają 41mln,
a na dole jeszcze mam nieruchliwe- 31mln. Łaczna ilość w ejakulacie 72mln..
Ale nie wiem o co chodzi z tym x 10??
Kurczę nie wiem jak to opisać więc wklejam zdjęcie z ta tabelka. To co w czerwonym kółki to ta wartpsc właśnie
https://naforum.zapodaj.net/169a68e2fb89.jpg.html
Sorki że tak sam link Ale komp mi się zepsuł a na telefonie to ja nie wszystkie znaki specjalne ogarniam
Myślę że spokojnie da się te wyniki poprawić Ale udajcie się do jakiegoś dobrego androloga co by wad dobrze poprowadził.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kaczorka zdjęcia cudne!!
Flo- wlasnie nam lekarz tak powiedział, że IUI może u nas zadzialac, ale na razie czekamy an wizyte u androloga. Ucieszylam się ze DNA w porzadku, może jednak da się jakos tą morfo podkoksowac
Sylwia- kciukasy caly czas w pogotowiu
Agniecha- mówili o której wynik??Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Agniechaa 10:00 wywołujemy cię do sprawdzenia bety i rozstrzygnięcia konkursu na kolejną fasolkęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Sylwia będzie dobrze, ostatnie dni się zrelaksuj może idź do kosmetyczki, fryzjera albo na jakiś masaż
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:U eMka były zawsze podstawowe badania. nie licząc tego badania gdzie nie było nic to eMek miał 1,5mln/ml plemniczków. Co prawda ruch postępowy 20% ale przy tej ilości to dużo nie wychodziło. EMek ma zdiagnozowany hipogonadyzm pierwotny co wyszło na badaniach hormonów i inhibiny B. Teraz przy mrożeniu było 0,5mln/ml i ruch postępowy ok. 48%. Czyli tabletki, testosteron i FertilManPlus coś dały.
A tu u Was jeszcze inne cuda,ehh.
Wlasnie czytałam o tym Fertilu i jeszcze kilku innych, mam nadzieje ze mojego M lekarz tez czyms naszprycuje, hehe;-)KateHawke lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Kaczorka jestem oczarowana sesją ślicznotka z Ciebie nic tylko takie zapładniać hahahahah teraz pomyśl o rodzeństwie dla Alicji bo wiesz jak z czasem ciężko
A Alicja to mały skarb sama bym poprzytulała maleństwo
Po CC muszę odpuścić na jakiś czas.
Będę teraz Wam kibicować -
Flowwer wrote:Ja się komuś snię oj ja cieeeeee Oby prorocze sny ja się spełni to wyślę Ci skrzynkę wina
P.s to Ty na zdjęciu ?
Jestem tu z Wami codziennie mimo, że nie udzielam się zbyt wiele, kibicuję każdej z Was i jakoś tak zżyłam się z Wami No i wyszłaś w tym śnie a winko chętnie, urodze, wykarmię i będę sie delektować!
Tak ja, z synem jak miał jakieś 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 10:02
KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Zwłaszcza, że można tylko zyskać
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...