Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Yos mam propozycję, Zajączki są dwa więc wiruskami możemy się podzielić Mam nadzieję że wredna @ w pt nie przyjdzie
Czrna 81, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Z przyjemnością zaczynam tam podczytywać dziewczyny na czerwcu ale mi pokazuje termin na 3.07 :p a pozatym tu mi tak dobrze hihihi
Rucola lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Aga jak tam dwa zajączki to urodzisz w czerwcu
innamorata88, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Hahahah ja póki co tylko podczytuje nawet nie mam ochoty słowa tam napisać :p
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:No daj spokój - serio z laskami stamtąd nie umiem nawiązać kontaktu, może to ja jestem jakaś zj...na.
Agaaa No pięknie! Teraz czekam na piątkowe zdjęciaAgniechaaaa, innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam się wam czymś pochwalić ale nie mogę dodać zdjęcia,to napiszę .Od wczoraj mamy nowego lokatora,nie jest to ani pies,ani kot ani inne tak sympatyczne zwierzątko,natomiast jest to bardzo przemiły pajączek-ptasznik,ma zaledwie dwa tygodnie,jest malutki,mniejszy od paznokcia najmniejszego palca,a będzie pięknym,wlochatym pająkiem wielkości dłoni,niesamowite,prawda?hehhe
innamorata88, Flowwer, KateHawke, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Chciałam się wam czymś pochwalić ale nie mogę dodać zdjęcia,to napiszę .Od wczoraj mamy nowego lokatora,nie jest to ani pies,ani kot ani inne tak sympatyczne zwierzątko,natomiast jest to bardzo przemiły pajączek-ptasznik,ma zaledwie dwa tygodnie,jest malutki,mniejszy od paznokcia najmniejszego palca,a będzie pięknym,wlochatym pająkiem wielkości dłoni,niesamowite,prawda?hehhe
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Chciałam się wam czymś pochwalić ale nie mogę dodać zdjęcia,to napiszę .Od wczoraj mamy nowego lokatora,nie jest to ani pies,ani kot ani inne tak sympatyczne zwierzątko,natomiast jest to bardzo przemiły pajączek-ptasznik,ma zaledwie dwa tygodnie,jest malutki,mniejszy od paznokcia najmniejszego palca,a będzie pięknym,wlochatym pająkiem wielkości dłoni,niesamowite,prawda?hehhe
-
innamorata88 wrote:No daj spokój - serio z laskami stamtąd nie umiem nawiązać kontaktu, może to ja jestem jakaś zj...na.
Nie Inna, ogólnie rzecz ujmując to cały ten nasz fioletowy jest z....y, na pewno nie Ty. Ja juz nawet tego nie podczytuje, strata czasu. Tu jest najlepiej
Bardzo lubię natomiast podczytywac podwójne szczęścia na fioletowejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 13:32
-
Melevis wrote:Ej, mam tak samo! Było o szczepionkach to nawet nie wchodziłam w dyskusje, bo przeciez nie moge sie denerwować, ale jak było o zostawiania noworodka samego na łożku (w szpitalu, zeby mama mogła sie wykapać) to mi się nóż w kieszeni otworzył toć po to są te wanienki na kółkach ... dlatego wolę się nie udzielać
Agaaa No pięknie! Teraz czekam na piątkowe zdjęcia
A ja się czasem udzielam Zawsze można znaleźć jakieś podpowiedzi co do wyprawki itd, jeśli chodzi o dyskusje na drażliwe tematy, czy po prostu głupie pytania - zwyczajnie to olewam. Są tam też fajne dziewczyny
Ale wiadomo, że tutaj też podczytuję regularnie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 13:33
KateHawke lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:Chciałam się wam czymś pochwalić ale nie mogę dodać zdjęcia,to napiszę .Od wczoraj mamy nowego lokatora,nie jest to ani pies,ani kot ani inne tak sympatyczne zwierzątko,natomiast jest to bardzo przemiły pajączek-ptasznik,ma zaledwie dwa tygodnie,jest malutki,mniejszy od paznokcia najmniejszego palca,a będzie pięknym,wlochatym pająkiem wielkości dłoni,niesamowite,prawda?hehhe
Cieszę się, że Twój nowy pupilek daje Ci tyle szczęscia ale ja np. mam stwierdzoną arachnofobię i mdleje na widok małego pajączka, a co dopiero mówić o ptasznikuCzrna 81, blue00 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️