Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika uwielbiam twoje teksty a tekst do dr " Pan też" ścieło mnie z nóg hahahah wyobrażam sobie jego minę
Amy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Nika uwielbiam twoje teksty a tekst do dr " Pan też" ścieło mnie z nóg hahahah wyobrażam sobie jego minę
Flowwer, KateHawke, summer86, Bunia86, Bocianiątko, staraczka1111, Meśka, blue00, Zośkaaa, Maja84, Amy333, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, podczytuję cały dzień, ale pisać nie miałam jak.
Po pierwsze dzięki za miłe słowa odnośnie foty
Agniecha - beta cudna, będą dwa duże zające chłopczyk i dziewczynka, tak obstawiam
Nika- zabiłaś mnie tekstem do ginekologa, muszę się uczyć od Ciebie takich żartów sytuacyjnych.
Lena, Admiralka - trzymam kciuki za śliczne bety i gratuluję
Boduszka - śliczny maluch
Pilik - mega się cieszę, trzymam kciuki
I w ogóle znowu wrzucacie super zwierzaki (poza pająkami brrrr, ale rozumiem, że będziesz go z czułością wychowywać Blue )
Na poprawę humoru dla wszystkich małpowiczek i nie tylko moja cholera uwalona serkiem homogenizowanym.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3deb6eca1d5.jpg
Bestia przybrała prawie 1kg przez 3,5 tygodnia od kiedy jest z nami i już niestety umie samodzielnie wskakiwać na łóżkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 21:47
Flowwer, Yoselyn82, Anna Stesia, KateHawke, Bunia86, Agniechaaaa, Lunaris, pilik, blue00, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Lamka psinka z oczkami kotka z shreka to mały dziabełek ♡♡
lamka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hopeless wrote:Bunia a Ty jutro robisz betę?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Tak jutro około 12 zrobię. Później nie dam rady bo mamy gości, także będzie jakieś 40 godzin A nie 48. Już panikuje a co będzie jutro
Flower jest diabeł straszny, szczeka i lata jak opętana. Wrzuciłabym Wam filmik, ale zapomniałam adresu strony, przez którą można wrzucać bez logowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 22:02
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Wszystkie macie cudne zwierzaczki. Uwielbiam wszystkie zwierzęta i inne żyjątka oprócz pająków;) jak przeprowadzimy się do domu to obowiązkowo 2 duże psy
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
lamka wrote:Bunia ogromnie trzymam kciuki, wiem co czujesz, też panikowałam, ale czuję, że u Ciebie będzie dobrze
Dziękuję
lamka wrote:Bunia ogromnie trzymam kciuki, wiem co czujesz, też panikowałam, ale czuję, że u Ciebie będzie dobrze
Dziękuję
Flowwer wrote:Bajkaaa jutro wizyta u endokrynologa?
Rucola piątek co raz bliżej powtarzałaś ASA teraz ?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
To i ja pochwalę się "moim" zwierzątkiem:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b1c0e602d6d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9a88e28e5a1.jpg
Kicię zabraliśmy gdy miała 6 miesięcy, z domu gdzie była bita. Była strasznie chuda, nieufna, agresywna (skakała na nas i gryzła), z czasem była pewna poprawa, ale doszliśmy do wniosku, razem z wetem, że ten konkretny kot potrzebuje przestrzeni, podwórka. Spacery nei wystarczały niestety... I tak trafiłą do moich rodziców, gdzie ma jak w niebie ! Spaceruje po ogrodzonym podwórku (przy rodzicach, tak to siedzi w domu i sika w kuwetę , poluje na myszy(nie z przymusu a z chęci gdy mama dłubie w ogródku), skacze po drzewach jak wiewiórka i już prawie nie jest agresywna ! Zwyczajnie wyszalej się na dworze i potem już ni ma siły
Niestety gdy do rodziców przyjeżdżają dzieci (siostrzeńcy) kot znów zaczyna być agresywny, na szczęście dzieci do niej nie podchodza, ona chowa się do szafy/na szafę czy gdzie tam chce i jest w porządku ! OStatnio nawet dała się pogłaskać 6 latkowi ! Ale z Małą będę się bała do niej podejść....
Często ją odwiedzamy, już w sobotę znów ją przytulę ! Stęskniłam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 22:24
Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, Agniechaaaa, Lunaris, lamka, Yoselyn82, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Zośkaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:To umawiamy się na wzajemną wymianę pozytywnych fluidów
Bocianiątko a mi lekarz w szpitalu powiedział "i w tym cyklu nie współżyjemy", czyli też jest z tej szkoły, że cykl z HSG trzeba odpuścić. Ja i tak odpuszczę, bo muszę się nawchłaniać folianów i zwalczyć homocysteinę, żeby potomkowi nie zaszkodzić. Najgorzej, że jak to ja, musiałam coś palnąć i się spytałam "Pan też?". Nie zaszczycił mnie odpowiedzią ;(
Staraczka, poplułam się ze śmiechu
A co do USG i rozśmieszania lekarza to u mnie jest na odwrót.. ja leżę na tym fotelu, zestresowana czekająca na werdykt a mój lekarz zawsze wtedy urządza sobie pogawędki wplatając w to żarciki.Flowwer, emi2016, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Lamka to JRT rasa ?
Emi cudny kot a kolor jego to N 09
Nie każdy kot lubi dzieci niestety to zależy jakie miał wczesniej doswiadczenia.
Ja pierwszego psa dostałam w prezencie urodzinowym ma 19 -tke od mojego M ( wtedy jeszcze chodziliśmy ze sobą ) wspaniały mix Polskiego Owczarka Nizinmego - cudowna rasa ♡ nie doceniana przez nas Polaków !
Rukola czekam na plan działania !!
Bunia bedzie dobrze!emi2016, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Lamka to JRT rasa ?
Emi cudny kot a kolor jego to N 09
Nie każdy kot lubi dzieci niestety to zależy jakie miał wczesniej doswiadczenia.
Ja pierwszego psa dostałam w prezencie urodzinowym ma 19 -tke od mojego M ( wtedy jeszcze chodziliśmy ze sobą ) wspaniały mix Polskiego Owczarka Nizinmego - cudowna rasa ♡ nie doceniana przez nas Polaków !
Rukola czekam na plan działania !!
Bunia bedzie dobrze!
Ona nie tylko nie lubi dzieci - w tym domu z którego ją zabraliśmy właśnie były dzieci i podejrzewam, że dlatego tak ich nie lubi.... - nie lubi też psów, z tego samego powodu.
Najważniejsze, że wreszcie wygląda jak normalny kot - przytyła, ma dobrą opiekę, robi się coraz bardziej ufna
A Twoje psy są przesłodkie Niestety wymagają dużo uwagi, przy naszym trybie życia to możemy mieć co najwyżej rybki Ale co jakiś czas zbieram porzucone zwierzęta (mam takie szczęście ;/) i szukam im domów. Moja siostra ma psa z takiej akcji - znalazłyśmy szczeniaki w worku nad rzeką, ktoś nas zobaczył, zostawił je i uciekł ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 22:36
-
I moja kocia morda mówi Wam dobranoc
Ps moja kocica nie znosiła dzieci- jak zaszłam w ciążę przywłaszczyła sobie wózek a potem łóżeczko syna... a jak się urodził i płakał to przybiegała i gryzła mnie w pięty aż do krwi -bo dziecko płacze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63f5215c589b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 22:37
emi2016, Bocianiątko, Flowwer, Yoselyn82, Jedna_z_Wielu, pilik, Bunia86, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlower - kundelek. Na 100% nie wiemy, bo to przygarnięty podrzutek, ale prawdopodobnie mieszaniec z JRT właśnie.
Emi, Lunaris - piękne istotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 22:38
emi2016, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ja po pracy , nie miałam kiedy zrobic skoczyć po test nawet a jutro z rana też nie bede.miala jak... zbliza sie drugi dzien bez @ i nic na nia nie wskazuje jak na razie... trzymajcie kciuki:)
Flowwer, emi2016, lamka, Bunia86, Jedna_z_Wielu, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Tynka96 wrote:Ja po pracy , nie miałam kiedy zrobic skoczyć po test nawet a jutro z rana też nie bede.miala jak... zbliza sie drugi dzien bez @ i nic na nia nie wskazuje jak na razie... trzymajcie kciuki:)