Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Wracając do testów Owu ja kupowałam na allegro (sprzedający obecnie nic nie sprzedaje to nie załączę Wam konkretnego linku). Hurtem 50 szt +5 ciążowe za 19,40 z dostawą. Nie mam problemów z długością cyklu więc wszystko ładnie pokazywały. Widziałam, że u dziewczyn z PCOS różnie to bywa wtedy lepiej kupić te z Rosmana domowe laboratorium. Ważne żeby trzymać się zasad: zawsze o tej samej porze, z popołudniowego moczu i nie pić 2-3 przed testem. Tak to u mnie wygląda (testy mają już rok więc lekko wyblakły):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87f7a0eb092d.jpg
P.s. potwierdzone monitoringiemto właśnie te różowe
one były super ale już ich nie ma
Za to niebieskie mi nie pokazują nic. Nigdy. Nawet jak inne np facelle były pozytywne na niebieskich jakiś cień którego trzeba z lupą szukać. -
Lunaris wrote:Wracając do testów Owu ja kupowałam na allegro (sprzedający obecnie nic nie sprzedaje to nie załączę Wam konkretnego linku). Hurtem 50 szt +5 ciążowe za 19,40 z dostawą. Nie mam problemów z długością cyklu więc wszystko ładnie pokazywały. Widziałam, że u dziewczyn z PCOS różnie to bywa wtedy lepiej kupić te z Rosmana domowe laboratorium. Ważne żeby trzymać się zasad: zawsze o tej samej porze, z popołudniowego moczu i nie pić 2-3 przed testem. Tak to u mnie wygląda (testy mają już rok więc lekko wyblakły):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87f7a0eb092d.jpg
P.s. potwierdzone monitoringiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 10:24
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Yos u nas dali maści dla całego personelu i zwiększyli obsadę przez 3 dni bo smarowaliśmy wszystkich pacjentów przebywających w oddziale. Nasz szpital nie moze pozwolić sobie na aferę a wiedzą że my (pielęgniarki) nie zostawiły byśmy tak tego. SZczególnie że ja jestem w zarządzie związków zawodowych
Boją się mnie
gdyby u nas byl normalny kierownik ktory jest lekarzem i mial jaja a nie tylko piekna mine to by zadbal o oddzial i personel, ale jak ma sie wsszystko w dupie i patrzy sie tylko na siebie to tak bedzie caly czas.. jesli kolezanka faktycznie ma swierzb i ma potwierdzone to to musialo to pojsc do sanepidu. Wiec moj przypadek i kolezanki i powinien sie zjawic sanepid. Chociaz raz juz byl i gowno zdzialal..bo lekarka ukryla prawde, pokazala dokumenty gdzie wpisala co innego a bylo co innego. Wiec KRYMINAL POWINIEN BYC!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 10:35
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jezu dziewczyny przypomniał mi się mój sen
z racji tego że wczoraj strasznie bolały mnie suty śniło mi się że karmie maleństwo piersią i tak strasznie głodne było i tak ssało myślałam że mi suty urwie
hehe chyba już mam syndrom jakiś hah
Bunia86, Lunaris, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Jezu dziewczyny przypomniał mi się mój sen
z racji tego że wczoraj strasznie bolały mnie suty śniło mi się że karmie maleństwo piersią i tak strasznie głodne było i tak ssało myślałam że mi suty urwie
hehe chyba już mam syndrom jakiś hah
Oj jak Ci się maluch dossie do cyca to będą czasami oczy z orbit wychodzićLunaris, staraczka1111, Bunia86, Aksamitna lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Oj jak Ci się maluch dossie do cyca to będą czasami oczy z orbit wychodzić
przywyczaisz się
Ja wiem dlaczego wszystkie rózowe testy zniknęły z allegro -wykupiły je forumowiczki i fabryka nie nadąża produkowaćha ha ha.
staraczka1111, Bunia86, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny proszę o moc ciepłych myśli i pozytywnych wibracji dla naszej berthy!! Okazało się, że jeden siłacz podjął walkę!!! Dzisiaj transfer
Właśnie czytam pamiętnik Berthato mały cud- JUPI !!! !!! Będzie córeczka silna jak mama
Lejka Wszystkie trudy są wynagrodzone a żółtaczka przejdzie ja też jako niemowlak miałam mocną. Ucałuj Wojtusia w stópki od e-cioć
Bunia ładnie ciemnieje kreska !!
staraczka1111 to nie możliwe jak u was zasuwa suwaczek !!innamorata88, Lunaris, staraczka1111, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Zaczyna sie strach przed jutrem
nie lubie tego uczucia
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Zaczyna sie strach przed jutrem
nie lubie tego uczucia
Zagraj w monopol i trochę przestaniesz myśleć a tak serio to mnie brzuch boli z nerwów "przez was". Ja się stresuje razem z wami. Z każdym razem pod gabinetem stoję przy WasAgniechaaaa, Bunia86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Zagraj w monopol i trochę przestaniesz myśleć a tak serio to mnie brzuch boli z nerwów "przez was". Ja się stresuje razem z wami. Z każdym razem pod gabinetem stoję przy Was
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość