Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Wracając do testów Owu ja kupowałam na allegro (sprzedający obecnie nic nie sprzedaje to nie załączę Wam konkretnego linku). Hurtem 50 szt +5 ciążowe za 19,40 z dostawą. Nie mam problemów z długością cyklu więc wszystko ładnie pokazywały. Widziałam, że u dziewczyn z PCOS różnie to bywa wtedy lepiej kupić te z Rosmana domowe laboratorium. Ważne żeby trzymać się zasad: zawsze o tej samej porze, z popołudniowego moczu i nie pić 2-3 przed testem. Tak to u mnie wygląda (testy mają już rok więc lekko wyblakły):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87f7a0eb092d.jpg
P.s. potwierdzone monitoringiem
Za to niebieskie mi nie pokazują nic. Nigdy. Nawet jak inne np facelle były pozytywne na niebieskich jakiś cień którego trzeba z lupą szukać. -
Lunaris wrote:Wracając do testów Owu ja kupowałam na allegro (sprzedający obecnie nic nie sprzedaje to nie załączę Wam konkretnego linku). Hurtem 50 szt +5 ciążowe za 19,40 z dostawą. Nie mam problemów z długością cyklu więc wszystko ładnie pokazywały. Widziałam, że u dziewczyn z PCOS różnie to bywa wtedy lepiej kupić te z Rosmana domowe laboratorium. Ważne żeby trzymać się zasad: zawsze o tej samej porze, z popołudniowego moczu i nie pić 2-3 przed testem. Tak to u mnie wygląda (testy mają już rok więc lekko wyblakły):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87f7a0eb092d.jpg
P.s. potwierdzone monitoringiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 10:24
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Yos u nas dali maści dla całego personelu i zwiększyli obsadę przez 3 dni bo smarowaliśmy wszystkich pacjentów przebywających w oddziale. Nasz szpital nie moze pozwolić sobie na aferę a wiedzą że my (pielęgniarki) nie zostawiły byśmy tak tego. SZczególnie że ja jestem w zarządzie związków zawodowych Boją się mnie
gdyby u nas byl normalny kierownik ktory jest lekarzem i mial jaja a nie tylko piekna mine to by zadbal o oddzial i personel, ale jak ma sie wsszystko w dupie i patrzy sie tylko na siebie to tak bedzie caly czas.. jesli kolezanka faktycznie ma swierzb i ma potwierdzone to to musialo to pojsc do sanepidu. Wiec moj przypadek i kolezanki i powinien sie zjawic sanepid. Chociaz raz juz byl i gowno zdzialal..bo lekarka ukryla prawde, pokazala dokumenty gdzie wpisala co innego a bylo co innego. Wiec KRYMINAL POWINIEN BYC!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 10:35
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jezu dziewczyny przypomniał mi się mój sen z racji tego że wczoraj strasznie bolały mnie suty śniło mi się że karmie maleństwo piersią i tak strasznie głodne było i tak ssało myślałam że mi suty urwie hehe chyba już mam syndrom jakiś hah
Bunia86, Lunaris, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Jezu dziewczyny przypomniał mi się mój sen z racji tego że wczoraj strasznie bolały mnie suty śniło mi się że karmie maleństwo piersią i tak strasznie głodne było i tak ssało myślałam że mi suty urwie hehe chyba już mam syndrom jakiś hah
Oj jak Ci się maluch dossie do cyca to będą czasami oczy z orbit wychodzićLunaris, staraczka1111, Bunia86, Aksamitna lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Oj jak Ci się maluch dossie do cyca to będą czasami oczy z orbit wychodzić
Ja wiem dlaczego wszystkie rózowe testy zniknęły z allegro -wykupiły je forumowiczki i fabryka nie nadąża produkować ha ha ha.staraczka1111, Bunia86, Czrna 81, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny proszę o moc ciepłych myśli i pozytywnych wibracji dla naszej berthy!! Okazało się, że jeden siłacz podjął walkę!!! Dzisiaj transfer
Właśnie czytam pamiętnik Berthato mały cud- JUPI !!! !!! Będzie córeczka silna jak mama
Lejka Wszystkie trudy są wynagrodzone a żółtaczka przejdzie ja też jako niemowlak miałam mocną. Ucałuj Wojtusia w stópki od e-cioć
Bunia ładnie ciemnieje kreska !!
staraczka1111 to nie możliwe jak u was zasuwa suwaczek !!innamorata88, Lunaris, staraczka1111, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Zaczyna sie strach przed jutrem nie lubie tego uczucia
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Zaczyna sie strach przed jutrem nie lubie tego uczucia
Zagraj w monopol i trochę przestaniesz myśleć a tak serio to mnie brzuch boli z nerwów "przez was". Ja się stresuje razem z wami. Z każdym razem pod gabinetem stoję przy WasAgniechaaaa, Bunia86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Zagraj w monopol i trochę przestaniesz myśleć a tak serio to mnie brzuch boli z nerwów "przez was". Ja się stresuje razem z wami. Z każdym razem pod gabinetem stoję przy Was
Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość