Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane,znów wam ponarzekam,tym razem ból jajnika to pikuś przy tym co teraz mi dolega.Otóż nie mogłam dziś wstać z łóżka,ogromny ból po lewej stronie krzyża promieniujący na nogę.Ani się przekręcić ani nic.Poszłam do sklepu(5min drogi),wróciłam mokra,noga dretwieje.Mam się martwić czy przejdzie?
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Kochane,znów wam ponarzekam,tym razem ból jajnika to pikuś przy tym co teraz mi dolega.Otóż nie mogłam dziś wstać z łóżka,ogromny ból po lewej stronie krzyża promieniujący na nogę.Ani się przekręcić ani nic.Poszłam do sklepu(5min drogi),wróciłam mokra,noga dretwieje.Mam się martwić czy przejdzie?
Wyglada mi to na rwę kulszową mi zazwyczaj po 2/3dniach przechodzi. Ale ból jest masakryczny wiec wspolczuje -
nick nieaktualny
-
Agniecha będzie wszystko dobrze,bo wiemy że innej opcji nie ma !
Ja mam wizytę o 15 więc jak któreś ciocie będą zainteresowane to mogę zostawić później jakaś wiadomośćAgniechaaaa, Flowwer, KateHawke, Bunia86, Karma88, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Bo Ty jestes Naszym Aniołem
innamorata88, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aga, będzie dobrze, bez nerwów!
Lejka piękny Wojtuś, tylko tulic i całować!
Bertha kciukasy zaciśnięte!
madzia8lenka, czekamy na wieści po wizycie
Paulina.G do poniedziałku zleci, tylko sie nie stresuj
U mnie chyba już po owu, piersi są pełniejsze, więc progesteron chyba ruszył czasem czuje jakby robiły się gorące, ale to raczej efekt Pregnylu. Teraz to okropne czekanie do wtorku aby sprawdzić czy pęcherzyk pękł i później czekanie na pozytywny test ciążowyFlowwer, KateHawke, Paulina.G lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Agniecha będzie wszystko dobrze,bo wiemy że innej opcji nie ma !
Ja mam wizytę o 15 więc jak któreś ciocie będą zainteresowane to mogę zostawić później jakaś wiadomość
Czekamy !!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zośkaaa wrote:
U mnie chyba już po owu, piersi są pełniejsze, więc progesteron chyba ruszył czasem czuje jakby robiły się gorące, ale to raczej efekt Pregnylu. Teraz to okropne czekanie do wtorku aby sprawdzić czy pęcherzyk pękł i później czekanie na pozytywny test ciążowy
Kiedy testujesz ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:No tak,tyle że ja dźwigam
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis ide na film GEOSTORM.. juz sie nie moge doczekac
Flowwer, KateHawke, Madżka89 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
blue00 wrote:Kochane,znów wam ponarzekam,tym razem ból jajnika to pikuś przy tym co teraz mi dolega.Otóż nie mogłam dziś wstać z łóżka,ogromny ból po lewej stronie krzyża promieniujący na nogę.Ani się przekręcić ani nic.Poszłam do sklepu(5min drogi),wróciłam mokra,noga dretwieje.Mam się martwić czy przejdzie?
ja bym wziela wolne jak sie zle czujesz.. nikt tobie nie podziekuje ze przyszlas do pracy a zle sie czujesz.. Tym bardziej ze dzwigasz.. olej prace, zdrowie najwazniejsze jestFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️