Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga myślę że na zarodki jeszcze zdecydowanie za wcześnie będzie. Jutro na pewno powinnaś zobaczyć pęcherzyki
innamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Aga jutro bedą dwa piękne pecherzyki a za półtorej tyg serducha ♡♡
Jeśli się nie mylę to po 25dpt seduszka już widać ?Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aga będzie dobrze. Na zarodki jeszcze za wcześnie tak mi się wydaje przynajmniej, ale doktor na pewno Cię uspokoi pokazując Ci piękny obraz na USG jestem tego pewna
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja oddałam krew koło 13, wyniki będą wieczorem bo w lux med robiłam badania a nie bezpośrednio diagnostyce, co by nie płacić juz za badanie. wiem że wyników jeszcze nie ma, ba nawet mogła jeszcze Krew nie dotrzeć do labu, a ja głupia i tak juz odświeżam stronę z wynikami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 14:01
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Ja oddałam krew koło 13, wyniki będą wieczorem bo w lux med robiłam badania a nie bezpośrednio diagnostyce, co by nie płacić juz za badanie. wiem że wyników jeszcze nie ma, ba nawet mogła jeszcze Krew nie dotrzeć do labu, a ja głupia i tam odświeżam stronę z wynikami
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:uwielbiam male butki
Ja też, dobrze, ze mama dzierga na szydełku to od razu o takie będę wołać. Ja aż tak wprawiona w szydełku nie jestem nestetyAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zośkaaa wrote:I się wkrótce doczekają
Agniechaaaa, staraczka1111, Zośkaaa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Czarna ja czuję u ciebie fasolka !! Testuj!!
Agniechaaaa, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:wiem, wiem i dlatego sie boje. ja pusty pecherzyk juz widzialam i mam uraz
Znam to aż za dobrze
W tej ciąży też na pierwszej wizycie był sam pęcherzyk, a ja wyszłam z gabinetu przerażona, bo zbyt dobrze to znałam. A po 12 kolejnych dniach 1cm maluch z serduszkiem! -
Cześć Dziewczyny! U mnie nastrój super i jestem gotowa do działania! Właściwie to ostatnie moje działania w tym roku, no ale może akurat się uda.
Przyznam, że nie wiem na którym wątku pisać i czytać. Tutaj czy na listopadzie, a dwóch to ja przy moim maluchu na bank nie ogarnę Podczytuję w większości tutaj, bo kibicuję testerkom i tym zafasolkowanym, aby maluszki zdrowo rosły!
Chciałam Was spytać o parę rzeczy. Teraz będzie mój ostatni cykl z CLO. Potem lekarz zaleca inseminację i być może do niej podejdziemy, ale już na pewno nie w tym roku. Planuję przerwę od stymulacji i po Nowym Roku wrócimy do tematu. No więc zastanawiam się czy jest w ogóle szansa, że przez kolejne cykle w czasie przerwy wróci mi naturalna owulacja? Ostatnio miałam 1 miesiąc przerwy i z wykresu wynika, że owulka była o kilka dni pózniej, ale była. PRzez ile cykli najdłuzej słyszalyscie o tzw efekcie odbicia po CLO?
No i jeszcze zachodzę w głowę co dalej z lekami, ktore przyjmuję. Czy na czas przerwy ostawiać też Metformax, Dostinex? Z jednej strony oczywiste, że nie powinnam, ale z drugiej to nie wiem czy lekarz da mi tyle zapasu na recepcie żeby wystarczylo na kilka mcy (2-3 mce przerwy planujemy)? A chodzić po same recepty i płacić za wizytę to mi się nie uśmiecha... Jak mam odpocząć od stymulacji to chciałabym uniknąć wizyt przez jakiś czas, zanim podejdziemy do inseminacji.
Co o tym myślicie? Może Wy robiłyście takie przerwy w staraniach i jaki był u Was plan działania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 15:25