X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Czarna ja czuję u ciebie fasolka !! Testuj!!
    Nie dość że dobry such, to taki masz dobry węch? :-D Wczoraj zrobiłam jak ostatni głupek po południu i negatyw. Jutro termin @, jeśli by nie przyszła to ponowię test w sobotę rano. Ale ja już miałam tak że temp spadła dopiero 14 dpo. Jednak w tym cyklu czuję się trochę inaczej. Cycki pobolewają tak kłująco i w pachwinach jakby pobolewa czy ciągnie. Aż się boję że znowu się niepotrzebnie nakręcam.

Czarna81
    22 cs.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Nie dość że dobry such, to taki masz dobry węch? :-D Wczoraj zrobiłam jak ostatni głupek po południu i negatyw. Jutro termin @, jeśli by nie przyszła to ponowię test w sobotę rano. Ale ja już miałam tak że temp spadła dopiero 14 dpo. Jednak w tym cyklu czuję się trochę inaczej. Cycki pobolewają tak kłująco i w pachwinach jakby pobolewa czy ciągnie. Aż się boję że znowu się niepotrzebnie nakręcam.
    To uprasza się o uzupełnienie temperatury na wykresie :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lejka Wojtuś jest tak słodki że mogłabym go zjeść :-D Wiem że w szpitalu jest niefajnie, ale masz tam najpiękniejszy widok na świecie :-) Dasz radę, a za chwilę będziecie w domku całą rodziną.
    }b]Bunia86 [/b] gratuluję testu, ładniusia kreseczka. Czekamy razem z Tobą na wynik bety :-)
    Lunaris no ja myślę że się Ciebie w tej robocie boją, skoro nawet swoją przełożoną mobingujesz hahaha. Z tym się ta kobiecina wtedy popisała, nie ma co :-D
    bertha wszystkie tu trzymamy kciuki i wierzymy że siłacz da radę!
    Agniechaaaa Ty tu się w strachu nie pogrążaj tylko lepiej pooglądaj z Zajączkami jakąś fajną bajkę. Jutro zobaczysz dwa maleńkie, piękne pęcherzyki :-)

Bunia86, Lunaris lubią tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    To uprasza się o uzupełnienie temperatury na wykresie :)
    Ale jest uzupełniona, 36,94 :-) Uzupełniam zawsze rano przed pracą.

Czarna81
    22 cs.
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośkaaa wrote:
    Ja też, dobrze, ze mama dzierga na szydełku to od razu o takie będę wołać. Ja aż tak wprawiona w szydełku nie jestem nestety ;)
    Jak ja bym chciała umieć takie cuda robić! Niestety nie nam w ogóle cierpliwości i tak szybko się denerwuje że ciskam wszystkim i tyle z mojej chęci :P

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Jak ja bym chciała umieć takie cuda robić! Niestety nie nam w ogóle cierpliwości i tak szybko się denerwuje że ciskam wszystkim i tyle z mojej chęci :P

Ja serwetki, jakieś kurki, bałwanki do wypchania watą wydziergam, ale butki, skarpetki albo czapeczki piękne to juzwszystko nie mój level :)

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Ale jest uzupełniona, 36,94 :-) Uzupełniam zawsze rano przed pracą.
    Kurna chata ślepa jestem, myślałam, że dziś piątek i od rana patrzyłam, kiedy się piątek zapełni :) Piękna tempka!!! :)

Czrna 81, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wku****am się nie miłosiernie :/ ja pędze jak głupia,a tutaj okazuje się że mój lekarz ma urlop do jutra :/ sprawdzam czy dzwonił do mnie i faktycznie we wtorek dzwonił ale przez córkę nie zwróciłam uwagi na numer,który został przez nią usunięty :/ ale jestem wkurzona ja pier**** :(

Ehhhh.... także żadnych nowości Wam dzisiaj nie powiem :( płakać aż mi się chce

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Wiesz ze Cię kocham :) to mogę napisać ze te ovulaki są choooyowe :D życzę Ci żeby Twoje działały ;)

Wg mnie z testami z allegro zasada jest taka:
    - ovulacyjne są dobre z różowa i zieloną końcówka
    - ciążowe są dość czule z zieloną końcówka.
    Niebieskie są słabe i ciążowe i ovu. Teraz różowych ovu nikt nie ma i trzeba przepłacać za zielone :)
    Ja kupilam te rozowe w tamtym miesiacu 30 sztuk i dwa dni temu pieknie pokazaly mi owu. krechy takie grube,ze chyba sobin na pamiatke zostawie,hehe. Nigdy nie wiadomo,moze to jedynd dwie krechy jakie przyjdzie mi ogladac;)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie sprawdziłam sobie normy bety i wicie co według bety moja ciaza jest starsza o tydzień :O oby to było dobrze. Hmmmm :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 16:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia8lenka wrote:
    Dziewczyny wku****am się nie miłosiernie :/ ja pędze jak głupia,a tutaj okazuje się że mój lekarz ma urlop do jutra :/ sprawdzam czy dzwonił do mnie i faktycznie we wtorek dzwonił ale przez córkę nie zwróciłam uwagi na numer,który został przez nią usunięty :/ ale jestem wkurzona ja pier**** :(

Ehhhh.... także żadnych nowości Wam dzisiaj nie powiem :( płakać aż mi się chce
    Buuuu :/ No faktycznie można sie wkurzyć

• madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny,że taka ostra wypowiedz ale teraz tak mnie brzuch mnie boli,że masakra :/

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myssss wrote:
    Cześć Dziewczyny! U mnie nastrój super i jestem gotowa do działania! :) Właściwie to ostatnie moje działania w tym roku, no ale może akurat się uda.

Przyznam, że nie wiem na którym wątku pisać i czytać. Tutaj czy na listopadzie, a dwóch to ja przy moim maluchu na bank nie ogarnę :P Podczytuję w większości tutaj, bo kibicuję testerkom i tym zafasolkowanym, aby maluszki zdrowo rosły! :)

Chciałam Was spytać o parę rzeczy. Teraz będzie mój ostatni cykl z CLO. Potem lekarz zaleca inseminację i być może do niej podejdziemy, ale już na pewno nie w tym roku. Planuję przerwę od stymulacji i po Nowym Roku wrócimy do tematu. No więc zastanawiam się czy jest w ogóle szansa, że przez kolejne cykle w czasie przerwy wróci mi naturalna owulacja? Ostatnio miałam 1 miesiąc przerwy i z wykresu wynika, że owulka była o kilka dni pózniej, ale była. PRzez ile cykli najdłuzej słyszalyscie o tzw efekcie odbicia po CLO?
    No i jeszcze zachodzę w głowę co dalej z lekami, ktore przyjmuję. Czy na czas przerwy ostawiać też Metformax, Dostinex? Z jednej strony oczywiste, że nie powinnam, ale z drugiej to nie wiem czy lekarz da mi tyle zapasu na recepcie żeby wystarczylo na kilka mcy (2-3 mce przerwy planujemy)? A chodzić po same recepty i płacić za wizytę to mi się nie uśmiecha... :( Jak mam odpocząć od stymulacji to chciałabym uniknąć wizyt przez jakiś czas, zanim podejdziemy do inseminacji.
    Co o tym myślicie? Może Wy robiłyście takie przerwy w staraniach i jaki był u Was plan działania?
    Mysss ja myślę że jak powiesz lekarzowi że chcesz dopiero po nowym roku wrócić do tematu to da ci zapas na te 2 miesiące. Jesli o owulkę chodzi to różnie. Każdy organizm reaguje indywidualnie. Ale coś mi się zdaje że owulki będą :)

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia kciukasy trzymam i na pewno wpadne wieczorem obejrzec wynik:)

Czarna mysle,ze @ wyjechala od Ciebie na dobre:)

Bertha ale wiesci,bedzie dobrze!;)

Agnechaa,Inna nie denerwujemy sie. oddychajcie gleboko,no juz ;))

Czrna 81 lubi tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia8lenka wrote:
    Przepraszam dziewczyny,że taka ostra wypowiedz ale teraz tak mnie brzuch mnie boli,że masakra :/
    Bo nie Wilno sie denerwowac kochana!!!

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Bo nie Wilno sie denerwowac kochana!!!
    Widzisz, coś ta Litwa ostatnio Ci się o sobie przypomina. Najpierw beta jak unia lubelska z księstwem litewskim, teraz Wilno... przypadek.? Nie sądzę

Bunia86, Meśka, Sarna84 lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Widzisz, coś ta Litwa ostatnio Ci się o sobie przypomina. Najpierw beta jak unia lubelska z księstwem litewskim, teraz Wilno... przypadek.? Nie sądzę
    Hahahahaha :D!!!!!

Wysłany: 26 października 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha, najpopularniejsze imiona w Litwie to Dominykas i Lyepa. Może ktoś chce tu być małym Dominikiem i daje Ci sygnaly

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Agniecha, najpopularniejsze imiona w Litwie to Dominykas i Lyepa. Może ktoś chce tu być małym Dominikiem i daje Ci sygnaly
    Kurczę No peszek Dominika na pewno nie bedzie bo nie lubie tego imienia :p

Wysłany: 26 października 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kurczę No peszek Dominika na pewno nie bedzie bo nie lubie tego imienia :p
    To nic na siłę

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ