Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Czarna ja czuję u ciebie fasolka !! Testuj!!Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Nie dość że dobry such, to taki masz dobry węch? Wczoraj zrobiłam jak ostatni głupek po południu i negatyw. Jutro termin @, jeśli by nie przyszła to ponowię test w sobotę rano. Ale ja już miałam tak że temp spadła dopiero 14 dpo. Jednak w tym cyklu czuję się trochę inaczej. Cycki pobolewają tak kłująco i w pachwinach jakby pobolewa czy ciągnie. Aż się boję że znowu się niepotrzebnie nakręcam.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lejka Wojtuś jest tak słodki że mogłabym go zjeść Wiem że w szpitalu jest niefajnie, ale masz tam najpiękniejszy widok na świecie Dasz radę, a za chwilę będziecie w domku całą rodziną.
}b]Bunia86 [/b] gratuluję testu, ładniusia kreseczka. Czekamy razem z Tobą na wynik bety
Lunaris no ja myślę że się Ciebie w tej robocie boją, skoro nawet swoją przełożoną mobingujesz hahaha. Z tym się ta kobiecina wtedy popisała, nie ma co
bertha wszystkie tu trzymamy kciuki i wierzymy że siłacz da radę!
Agniechaaaa Ty tu się w strachu nie pogrążaj tylko lepiej pooglądaj z Zajączkami jakąś fajną bajkę. Jutro zobaczysz dwa maleńkie, piękne pęcherzykiBunia86, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Zośkaaa wrote:Ja też, dobrze, ze mama dzierga na szydełku to od razu o takie będę wołać. Ja aż tak wprawiona w szydełku nie jestem nestety
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Jak ja bym chciała umieć takie cuda robić! Niestety nie nam w ogóle cierpliwości i tak szybko się denerwuje że ciskam wszystkim i tyle z mojej chęci
Ja serwetki, jakieś kurki, bałwanki do wypchania watą wydziergam, ale butki, skarpetki albo czapeczki piękne to juzwszystko nie mój level
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Czrna 81 wrote:Ale jest uzupełniona, 36,94 Uzupełniam zawsze rano przed pracą.
Czrna 81, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny wku****am się nie miłosiernie ja pędze jak głupia,a tutaj okazuje się że mój lekarz ma urlop do jutra sprawdzam czy dzwonił do mnie i faktycznie we wtorek dzwonił ale przez córkę nie zwróciłam uwagi na numer,który został przez nią usunięty ale jestem wkurzona ja pier****
Ehhhh.... także żadnych nowości Wam dzisiaj nie powiem płakać aż mi się chce -
Hopeless wrote:Wiesz ze Cię kocham to mogę napisać ze te ovulaki są choooyowe życzę Ci żeby Twoje działały
Wg mnie z testami z allegro zasada jest taka:
- ovulacyjne są dobre z różowa i zieloną końcówka
- ciążowe są dość czule z zieloną końcówka.
Niebieskie są słabe i ciążowe i ovu. Teraz różowych ovu nikt nie ma i trzeba przepłacać za zielone -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Dziewczyny wku****am się nie miłosiernie ja pędze jak głupia,a tutaj okazuje się że mój lekarz ma urlop do jutra sprawdzam czy dzwonił do mnie i faktycznie we wtorek dzwonił ale przez córkę nie zwróciłam uwagi na numer,który został przez nią usunięty ale jestem wkurzona ja pier****
Ehhhh.... także żadnych nowości Wam dzisiaj nie powiem płakać aż mi się chce -
myssss wrote:Cześć Dziewczyny! U mnie nastrój super i jestem gotowa do działania! Właściwie to ostatnie moje działania w tym roku, no ale może akurat się uda.
Przyznam, że nie wiem na którym wątku pisać i czytać. Tutaj czy na listopadzie, a dwóch to ja przy moim maluchu na bank nie ogarnę Podczytuję w większości tutaj, bo kibicuję testerkom i tym zafasolkowanym, aby maluszki zdrowo rosły!
Chciałam Was spytać o parę rzeczy. Teraz będzie mój ostatni cykl z CLO. Potem lekarz zaleca inseminację i być może do niej podejdziemy, ale już na pewno nie w tym roku. Planuję przerwę od stymulacji i po Nowym Roku wrócimy do tematu. No więc zastanawiam się czy jest w ogóle szansa, że przez kolejne cykle w czasie przerwy wróci mi naturalna owulacja? Ostatnio miałam 1 miesiąc przerwy i z wykresu wynika, że owulka była o kilka dni pózniej, ale była. PRzez ile cykli najdłuzej słyszalyscie o tzw efekcie odbicia po CLO?
No i jeszcze zachodzę w głowę co dalej z lekami, ktore przyjmuję. Czy na czas przerwy ostawiać też Metformax, Dostinex? Z jednej strony oczywiste, że nie powinnam, ale z drugiej to nie wiem czy lekarz da mi tyle zapasu na recepcie żeby wystarczylo na kilka mcy (2-3 mce przerwy planujemy)? A chodzić po same recepty i płacić za wizytę to mi się nie uśmiecha... Jak mam odpocząć od stymulacji to chciałabym uniknąć wizyt przez jakiś czas, zanim podejdziemy do inseminacji.
Co o tym myślicie? Może Wy robiłyście takie przerwy w staraniach i jaki był u Was plan działania? -
Bunia kciukasy trzymam i na pewno wpadne wieczorem obejrzec wynik:)
Czarna mysle,ze @ wyjechala od Ciebie na dobre:)
Bertha ale wiesci,bedzie dobrze!
Agnechaa,Inna nie denerwujemy sie. oddychajcie gleboko,no juz )Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Bo nie Wilno sie denerwowac kochana!!!
Bunia86, Meśka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny