Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Podobno fajny, moze w ten weekend wybierzemy sie z M tez
moj znajomy byl pare dni temu i mowil ze film swietnyMelevis lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:ja musze poczekać aż bedzie w inernetach. Zero łażenia
juz film "TO" jest na necie do ogladaniaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Lubie taki gatunek
tak lubie takie filmy
ogladalas film San Andreas? lecial ostatanio w tv nawet.. tez swietny film, katastroficznyBarbarka1984 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Pregnyl daje kopa że organizm ciązowo nakręcony
Kiedy testujesz ?
Oj do testowania jeszcze trochę, czasu bo u mnie owu była dopiero 5 dni po Pregnylu jesli była we wtorek po wizycie. Więc załóżmy, ze dzis jest góra 2 dni po owu. Test może cos około 7 listopada. Ogólnie powiem szczerze, ze jeśli sie udało to wolę nie mieć żadnych objawów ciazowopodobnych. Nie chce takich rewelacji jak w pierwszej ciąży straconej. Codzienne biegunki, silne skurcze, organizm juz od początku rozpoczął walkę z bobo. Wiec wolę miec spokojne 2 tygodnie. I dwie kreski oczywiscieFlowwer lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga, wiesz jaka olbrzymia będzie już jutro Twoja beta? Jeśli zamierzasz robić oczywiście jesli tak to gdy ją zobaczysz wszystkie troski odejdą na bok
Bocianiątko lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyZośkaaa wrote:Aga, wiesz jaka olbrzymia będzie już jutro Twoja beta? Jeśli zamierzasz robić oczywiście jesli tak to gdy ją zobaczysz wszystkie troski odejdą na bok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 13:40
-
Na pewno wszystko będzie ok, ale domyślam się jak się stresujesz. Mnie zwykła wizyta u gina by sprawdzać postęp z pęcherzykiem stresuje, a gdzie dalej.
nick nieaktualnyZośkaaa wrote:Na pewno wszystko będzie ok, ale domyślam się jak się stresujesz. Mnie zwykła wizyta u gina by sprawdzać postęp z pęcherzykiem stresuje, a gdzie dalej.
-
Agniechaaaa wrote:wlasnie nie wiem czy bede robic jutro czy w sobote czo wogole stresuje mnie to odswiezanie strony z wynimami a moze na usg cos juz lepiej bedzie widac??? Ja zwarjuje
Niby przy Twojej becie powinny już być widoczne pęcherzyki
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:ostatnio pecherzyk zobaczylam przy becie 1041
No więc o czym my tu rozmawiamy nie wiem tylko jak to będzie z zarodkami, czy coś juz zobaczysz
nick nieaktualny