Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flo, co do trombofilii, czy miałaś jakieś objawy z tym związane?
Mnie praktycznie co cykl w okresie okoloowulacyjnym boli głównie prawa łydka, ale to nie mięsień, w moim odczuciu to coś siedzi głębiej. I w tym cyklu jest to nie do wytrzymania. Trwa nadal, a juz dawno powinno przestać boleć.
Po poronieniu zrobiłam przeciwciala antykardiolipinowe i było ok, d-dimery też ok, bie wskazują na jakikolwiek skrzep... Na nogach bez powodu wychodzą mi tez czasem siniaki, zrzucam wine na słabe naczynka, bo troche pajączków tez mam. Jak to wyglada u Ciebie?
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Lena21 wrote:Dziewczyny kiedy mogę iść na 1 usg żeby było cokolwiek widać ? Obiecywałam sobie ze dzielnie zaczekam, ale coś czuje ze nie wytrzymam do 18.11 kiedy mam wizytę w enelu...
Agniechaaaa, Paulina.G lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa beta kosmos
a suwaczek mmm zające rządzą
jak się czujesz?
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Agniechaaa beta kosmos
a suwaczek mmm zające rządzą
jak się czujesz?
kaszel baaaardzo ustąpił (nie zapeszajc) straram sie duzo chodzić bo wtedy odkrztuszamy jak sie położę to mam ataki bo wszystko spływa do gardła
cycuszki coraz bardziej pieką i stanik mały ale bardzo mnie to cieszy
byle maluszki rosły zdrowo
A Ty jak kochana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 17:45
staraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa suwaczek rewelacyjny! Jeszcze dwa mogły być te zające hehe! Pamiętaj o mokrym ręczniku na grzejnik
Dziewczyny @ nadal brakCzyli z rańca walnę sikańca
KateHawke, Paulina.G, Aksamitna, Flowwer, Bunia86, Bocianiątko, lamka, Agniechaaaa, Yoselyn82, blue00, Lunaris, Rucola, Maja84, Sarna84, Meśka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Gratuluję pięknych bet!
Czrna, będę kciuki od 6 rano i przesyłać dobrą energię _ kierunek bory, tak? - i czekać na wieści.
Ja właśnie stworzyłam piękną reklamację na badanie nk, bo skarga to dla mnie ciągle mało. Jakby mi wqurw przeszedł, to bym już sobie darowała, a tak to muszę cxynić jak mi dyktują uczucia (bardzo negatywne uczucia). Wyszła bardzo dobra reklamacja, nawet na paragrafy się powołałam.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Gratuluję pięknych bet!
Czrna, będę kciuki od 6 rano i przesyłać dobrą energię _ kierunek bory, tak? - i czekać na wieści.
Ja właśnie stworzyłam piękną reklamację na badanie nk, bo skarga to dla mnie ciągle mało. Jakby mi wqurw przeszedł, to bym już sobie darowała, a tak to muszę cxynić jak mi dyktują uczucia (bardzo negatywne uczucia). Wyszła bardzo dobra reklamacja, nawet na paragrafy się powołałam.
Staraczka, a co odwalili przy badaniu? -
StaraczkaNika wrote:Gratuluję pięknych bet!
Ja właśnie stworzyłam piękną reklamację na badanie nk, bo skarga to dla mnie ciągle mało. Jakby mi wqurw przeszedł, to bym już sobie darowała, a tak to muszę cxynić jak mi dyktują uczucia (bardzo negatywne uczucia). Wyszła bardzo dobra reklamacja, nawet na paragrafy się powołałam.
A co do dobrej energii, to tak, dobrze pamiętasz Bory TucholskieJak w tej piosence "bo ja jeeeeestem z lasu i już"
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Nika mam nadzieję że nigdy w życiu z Tobą nie zadrę hehehe!
A co do dobrej energii, to tak, dobrze pamiętasz Bory TucholskieJak w tej piosence "bo ja jeeeeestem z lasu i już"
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Czarna trzymam kciuki, w koncu mamy wiruski od Agusi
Agniechaaasuwaczek 1 klasa!
Ja bylam dzis z rodzicami na pyyysznych lodach
Odebralam Accofil bo zamiawalam z doz i lekarka musiala mi wypisac na R bo zaplacilam 7 zl zamiast 72 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 19:36
Czrna 81, Agniechaaaa, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bocianiątko ja polecam zrobić badania w kierunku trombofilii. Przy wszystkich badaniach które robimy to już nie jest taki duży koszt, badanie szybkie, bezbolesne i wszystko będziesz wiedziała
Zośka trombofilia może (choć nie musi) objawić się w ciąży. Np. Moje siostry mając leidena hetero - nie wiedząc o tym - przeszły ciąże, ale każda miała przeboje, szpitale i wcześniaki z wagą urodzeniową od 1800 do 2300 czyli malutkie.
Przy homo np. Można nie mieć tyle szczęście i pod koniec ciąży mieć zakrzep przez który dziecko umrze. To jest tak duże ryzyko przy niewiedzy, że te 350zł to naprawdę niska cena za spokojne sumienie i wiedzę czy wprowadzać leczenie w ciążyBocianiątko, Rucola, Bunia86, Sarna84 lubią tę wiadomość