Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flo, co do trombofilii, czy miałaś jakieś objawy z tym związane?
Mnie praktycznie co cykl w okresie okoloowulacyjnym boli głównie prawa łydka, ale to nie mięsień, w moim odczuciu to coś siedzi głębiej. I w tym cyklu jest to nie do wytrzymania. Trwa nadal, a juz dawno powinno przestać boleć.
Po poronieniu zrobiłam przeciwciala antykardiolipinowe i było ok, d-dimery też ok, bie wskazują na jakikolwiek skrzep... Na nogach bez powodu wychodzą mi tez czasem siniaki, zrzucam wine na słabe naczynka, bo troche pajączków tez mam. Jak to wyglada u Ciebie?
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Lena21 wrote:Dziewczyny kiedy mogę iść na 1 usg żeby było cokolwiek widać ? Obiecywałam sobie ze dzielnie zaczekam, ale coś czuje ze nie wytrzymam do 18.11 kiedy mam wizytę w enelu...
Agniechaaaa, Paulina.G lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa beta kosmos a suwaczek mmm zające rządzą jak się czujesz?
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Agniechaaa beta kosmos a suwaczek mmm zające rządzą jak się czujesz?
A Ty jak kochana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 17:45
staraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa suwaczek rewelacyjny! Jeszcze dwa mogły być te zające hehe! Pamiętaj o mokrym ręczniku na grzejnik
Dziewczyny @ nadal brak Czyli z rańca walnę sikańcaKateHawke, Paulina.G, Aksamitna, Flowwer, Bunia86, Bocianiątko, lamka, Agniechaaaa, Yoselyn82, blue00, Lunaris, Rucola, Maja84, Sarna84, Meśka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Gratuluję pięknych bet!
Czrna, będę kciuki od 6 rano i przesyłać dobrą energię _ kierunek bory, tak? - i czekać na wieści.
Ja właśnie stworzyłam piękną reklamację na badanie nk, bo skarga to dla mnie ciągle mało. Jakby mi wqurw przeszedł, to bym już sobie darowała, a tak to muszę cxynić jak mi dyktują uczucia (bardzo negatywne uczucia). Wyszła bardzo dobra reklamacja, nawet na paragrafy się powołałam.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Gratuluję pięknych bet!
Czrna, będę kciuki od 6 rano i przesyłać dobrą energię _ kierunek bory, tak? - i czekać na wieści.
Ja właśnie stworzyłam piękną reklamację na badanie nk, bo skarga to dla mnie ciągle mało. Jakby mi wqurw przeszedł, to bym już sobie darowała, a tak to muszę cxynić jak mi dyktują uczucia (bardzo negatywne uczucia). Wyszła bardzo dobra reklamacja, nawet na paragrafy się powołałam.
Staraczka, a co odwalili przy badaniu? -
StaraczkaNika wrote:Gratuluję pięknych bet!
Ja właśnie stworzyłam piękną reklamację na badanie nk, bo skarga to dla mnie ciągle mało. Jakby mi wqurw przeszedł, to bym już sobie darowała, a tak to muszę cxynić jak mi dyktują uczucia (bardzo negatywne uczucia). Wyszła bardzo dobra reklamacja, nawet na paragrafy się powołałam.
A co do dobrej energii, to tak, dobrze pamiętasz Bory Tucholskie Jak w tej piosence "bo ja jeeeeestem z lasu i już"Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Nika mam nadzieję że nigdy w życiu z Tobą nie zadrę hehehe!
A co do dobrej energii, to tak, dobrze pamiętasz Bory Tucholskie Jak w tej piosence "bo ja jeeeeestem z lasu i już"Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Czarna trzymam kciuki, w koncu mamy wiruski od Agusi
Agniechaaasuwaczek 1 klasa!
Ja bylam dzis z rodzicami na pyyysznych lodach
Odebralam Accofil bo zamiawalam z doz i lekarka musiala mi wypisac na R bo zaplacilam 7 zl zamiast 72 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 19:36
Czrna 81, Agniechaaaa, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bocianiątko ja polecam zrobić badania w kierunku trombofilii. Przy wszystkich badaniach które robimy to już nie jest taki duży koszt, badanie szybkie, bezbolesne i wszystko będziesz wiedziała
Zośka trombofilia może (choć nie musi) objawić się w ciąży. Np. Moje siostry mając leidena hetero - nie wiedząc o tym - przeszły ciąże, ale każda miała przeboje, szpitale i wcześniaki z wagą urodzeniową od 1800 do 2300 czyli malutkie.
Przy homo np. Można nie mieć tyle szczęście i pod koniec ciąży mieć zakrzep przez który dziecko umrze. To jest tak duże ryzyko przy niewiedzy, że te 350zł to naprawdę niska cena za spokojne sumienie i wiedzę czy wprowadzać leczenie w ciążyBocianiątko, Rucola, Bunia86, Sarna84 lubią tę wiadomość