Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c28353b0b89.jpg
Boje sie ze to jakas biochemiczna,az sie boje dac plus na of
Owszem druga kreska wyszła w tych 5minutach no ale jakos niedowierzam ze to ciaza.
Który dpo?Zielona1911 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Czrna 81 wrote:Dziewczyny moje kochane możecie już puścić kciuki Temperatura spadła, test nie pokazał nawet cienia Przepraszam za zamieszanie związane z moją osobą. Muszę przyznać że wczoraj narobiłam sobie ogromnej nadzieji... Przypuszczam że program za szybko zaznaczył owulację. Teraz płakać mi się chce a trzeba iść do pracy :'(
Jesteście kochane i cieszę się że Was mam!
Kochana tule mocnoCzrna 81 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Zielona kreska jest różowiutka. Śliczny bladxioch gratuluje
Zielona1911 lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Zielona a ja bym się cieszyła : ) zamartwianiem się fasoli nie ppomozesz ! Gratuluje : ) kiedy beta?
Zielona1911 lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
czrna81 teraz jesteś w możliwie najgorszym punkcie cyklu staraczki, ale zaraz znowu będziesz pelna woli walki : ) jak nie październik to llistopad : )
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Owszem druga kreska wyszła w tych 5minutach no ale jakos niedowierzam ze to ciaza.
Gratuluję po cichutku
Wiem co czujesz... Ja mam testy i bete pozytywną ale jeszcze pęcherzyka nie widziałam. Wiec emocje mną miotają.
Zrób na spokojnie bete i wszystko będzie wiadomoZielona1911 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Zielona a ja bym się cieszyła : ) zamartwianiem się fasoli nie ppomozesz ! Gratuluje : ) kiedy beta?
-
Kreseczka jest ! Po cichu gratuluję !Zielona1911 lubi tę wiadomość
-
Cześć! Staramy się z mężem o dziecko 1 cykl i oboje jesteśmy z rocznika 91
Wy jesteście mega doświadczone, więc powiedzcie mi proszę: czy taki test ciążowy można uznać za pozytywny? W 5 min po teście kreska bardzo jasna, ledwo widoczna, a 10 min po już taka trochę bardziej i taka się utrzymuje... W ulotce było napisane, że po 10 minutach nie powinno się odczytywać testu. Czy możliwe, że mimo to jest pozytywny? Test robiony 10dpo.
Poniżej link do testu, nie wiem jak inaczej go dodać trzeba wkleić link do przegladarki.
cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/5f32626bc3103139025f6daa2a4c16ee.jpg
❤Ada&Pola❤
-
Dzień dobry Wszystkim, Aga wybacz, że dopiero dziś pisze, choć wiem oczywiście od wczoraj rana, już któraś to pisała, a ja to powtorze- zdjęcie Zajaców po prostu wzrusza Bardzo się ciesze, ze wczesniejsze smutki zostały Wam podwojnie wynagrodzone, będę trzymać kciuki przez całe 8 miesięcy, a teraz niecierpliwie czekać na dwa pięknie bijące serduszka. Zdrówka dla Was! :*
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Czrna tulę mocno, bardzo liczyłam na Twojego sikanca z rańca :*
Lena nawet sobie nie chce wyobrażać co wczoraj przeżyłas, dobrze, że wszystko miało taki finał, a beta fantastycznie przyrosła! Teraz już musi być wszystko dobrze :*
Zielona to klasyczny bladzioch, a kreska z każdym dniem będzie teraz ciemniala, trzymam kciuki, aby tym razem spełniło się Twoje marzenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 07:48
Zielona1911, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola wysłałam Ci zaproszenie. Chciałabym podpytać o kilka rzeczy, jeżeli mogę..👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nalia wrote:Cześć! Staramy się z mężem o dziecko 1 cykl i oboje jesteśmy z rocznika 91
Wy jesteście mega doświadczone, więc powiedzcie mi proszę: czy taki test ciążowy można uznać za pozytywny? W 5 min po teście kreska bardzo jasna, ledwo widoczna, a 10 min po już taka trochę bardziej i taka się utrzymuje... W ulotce było napisane, że po 10 minutach nie powinno się odczytywać testu. Czy możliwe, że mimo to jest pozytywny? Test robiony 10dpo.
Poniżej link do testu, nie wiem jak inaczej go dodać trzeba wkleić link do przegladarki.
cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/5f32626bc3103139025f6daa2a4c16ee.jpg
Ewidentnie jest tam 2 kreska. Al masz wątpliwości to zrób beta hcg z krwi.
Gratulacje
@bunia86 dziękuję za odpowiedz, na betę pójdę po weekendzie oczywiście jestem pełna strachu, czy to na pewno ciąża, czy się utrzyma, czy będzie z nią wszystko ok, ale to chyba normalne na początku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 08:09
Paulina.G lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Czrna tulę
Zielona, po cichutku gratuluję
Pilik, dzięki za wyjaśnienie
Flo, wysłałam zapro do przyjaciółek, chcialabym sie dowiedzieć jeszcze kilku rzeczy odnośnie trombofilii jeśli będziesz miała chwilkę
U mnie chyba Pregnyl nie zadzialal i owu znów nie bylo Z wykresu robią się warczące zęby, M ma ogromną nadzieję, a ja wiem, ze to bedzie kolejna porażkaZielona1911, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Nalia wrote:@bunia86 dziękuję za odpowiedz, na betę pójdę po weekendzie oczywiście jestem pełna strachu, czy to na pewno ciąża, czy się utrzyma, czy będzie z nią wszystko ok, ale to chyba normalne na początku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 08:17