Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa
Głupio dałam się wkręcić... A to wszystko przez mój głupi organizm, jaja sobie ze mnie zrobił. Temp do wczoraj piękna, cycki bolą tak jakoś inaczej (kłująco albo szczypiąco) no i to pobolewanie w pachwinach spowodowało że uwierzyłam w to, że może być dobrze... Dzisiaj trochę dupsko boli, ale jutro poprawiam koronę, podaję Lunaris łapkę i atakujemy listopad! Jeszcze żeby tylko ta franca @ nie kazała na siebie za długo czekać...
Pilik będzie dobrze. Najważniejsze że z kropeczkiem wszystko o.k. a reszta to się daCzarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyTransferu nie było. Zarodki przestały się rozwijać w 5 dobie. Lekarz chce poczekać do jutra, ale nadziei nie mam za grosz, nie ma co się łudzić.
Czeka nas badanie kariotypów i nie wiem co dalej.
Dziękuję za pamięć i wszystkie słowa wsparcia.
Ja nie mam już siłWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 11:29
-
sylwia198808 wrote:Transferu nie było. Zarodki przestały się rozwijać w 5 dobie. Lekarz chce poczekać do jutra, ale nadziei nie mam za grosz, nie ma co się łudzić.
Ja nie mam już sił
Sylwia przykro mi trzymaj się dzielnie!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Izape mmmm szarlotka! Mam sporo zdrowych dań do polecenia, ale bez mięsnych :p jak się ogarnę a będziesz chciała to mogę coś podesłać
Lunaris nigdy właśnie nic... teraz jedynie po fakcie myśle że mnie czasami pobolewa ta prawa strona, śle nigdy aż tak No i zwalałam na przeciążenie bo dużo podnoszę w pracy...
czekam dalej na obchód...
Sylwia bardzo mi przykro
-
nick nieaktualnysylwia198808 wrote:Transferu nie było. Zarodki przestały się rozwijać w 5 dobie. Lekarz chce poczekać do jutra, ale nadziei nie mam za grosz, nie ma co się łudzić.
e istnieją
Ja nie mam już sił
Świat jest taki niesprawiedliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 11:40
-
nick nieaktualnysylwia198808 wrote:Transferu nie było. Zarodki przestały się rozwijać w 5 dobie. Lekarz chce poczekać do jutra, ale nadziei nie mam za grosz, nie ma co się łudzić.
Ja nie mam już sił -
sylwia198808 wrote:Transferu nie było. Zarodki przestały się rozwijać w 5 dobie. Lekarz chce poczekać do jutra, ale nadziei nie mam za grosz, nie ma co się łudzić.
Ja nie mam już sił
Tak bardzo mi przykro (( teraz wydaje się to niemożliwe, ale znajdziesz znów siłę jak my wszystkie -
Ja nie mam już sił -
Sylwia198808, tak mi przykro. Od 10 minut staram się wymyślić coś pocieszającego i nic. Mam nadzieję, że się trzymacie i znowu znajdziecie siłę, żeby znowu stanąć do walki
-
Ja nie mam już sił
Poczekaj do jutra może jak u Berthy jakiś siłacz podejmie walkę ?!!
Wypłacz swoje smutki póżniej popraw koronę i ruszaj dalej !!
Czarna jakie wkręcanie !! Taki łady wykres ehhhhh to kararuchy walczą dalej ?
Zielona !!!!!!!!!!!!! WOW!!!!! po cichu gratuluję ale to krecha jak byk !!!Zielona1911, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny właśnie zauważyłam na papierze lekko podbarwiony śluz, taki beżowy czy nie wiem jak to powiedzieć, dziś jest dzień w którym powinnam dostać miesiączkę, czy któraś z Was tak miała ? Bardzo się przestraszyłam, p doktor mówi ze mogę ewentualnie zwiększyć dawkę Duphaston do 6 na dobę, a jeśli plamienie będzie ciemne to podjechać do szpitala.
-
Ja nie mam już siłCzarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Dziewczyny właśnie zauważyłam na papierze lekko podbarwiony śluz, taki beżowy czy nie wiem jak to powiedzieć, dziś jest dzień w którym powinnam dostać miesiączkę, czy któraś z Was tak miała ? Bardzo się przestraszyłam, p doktor mówi ze mogę ewentualnie zwiększyć dawkę Duphaston do 6 na dobę, a jeśli plamienie będzie ciemne to podjechać do szpitala.
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Dziewczyny właśnie zauważyłam na papierze lekko podbarwiony śluz,spokój moze Nas taki beżowy czy nie wiem jak to powiedzieć, dziś jest dzień w którym powinnam dostać miesiączkę, czy któraś z Was tak miała ? Bardzo się przestraszyłam, p doktor mówi ze mogę ewentualnie zwiększyć dawkę Duphaston do 6 na dobę, a jeśli plamienie będzie ciemne to podjechać do szpitala.
Ja po aplikacji Crinone mam czarne grudki w śluzie ale mam sie tym nie przejmować.
Kochana tylko spokój moze nas uratować
-
Lena21 wrote:Dziewczyny właśnie zauważyłam na papierze lekko podbarwiony śluz, taki beżowy czy nie wiem jak to powiedzieć, dziś jest dzień w którym powinnam dostać miesiączkę, czy któraś z Was tak miała ? Bardzo się przestraszyłam, p doktor mówi ze mogę ewentualnie zwiększyć dawkę Duphaston do 6 na dobę, a jeśli plamienie będzie ciemne to podjechać do szpitala.
Lena ja mniej więcej w terminie @ miała dwudniowe plamienie. Summer z tego co wiem też. Nie martw się na zapas, ale dobrze, że jesteś w kontakcie z lekarzem.
-
nick nieaktualny
-
Sylwia198808, tulę Cię mocno, bo nic więcej nie mogę zrobić. To wszystko jest strasznie trudne i na pewno chwilę zajmie zanim sobie z tym poradzicie, ale wierzę że znajdziecie w sobie siłę do dalszej walki.
I tak jak pisze Flowwer, może chociaż jedna kruszyna postanowi walczyć.
Czrna, za co Ty nas kochana przepraszasz. Chyba każda z nas miała tutaj cykl, gdzie była przekonana, że się udało a paskuda @ przyszła jak zawsze. Trzymaj się dzielnie a ja trzymam kciuki za listopad
Lena póki nie ma krwi nie powinnaś się martwić. Ja miałam plamienia w terminie @ i myślałam, że idzie okres po prostu dopiero później wyszedł pozytywny test. Ale jeśli by się nasilały to jedź do lekarza lub na IP.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a odpowie mi któraś na moje pytanie odnośnie zmiany czasu i leków ??
Agniechaaa ja bym nie zmieniała godzin. Jedna godzina to nie jest duża różnica a za dwa dni się organizm przyzwyczai. Chyba, że ci wygodniej zmienić.