Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a odpowie mi któraś na moje pytanie odnośnie zmiany czasu i leków ??
Amy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Sylwia bardzo mi przykro. Ale wiem że znajdziesz siłę do dalszej walki :*
Lena ja miałam plemienia lekkie brązowe jakby kawa z mlekiem Ale bardzo delikatne w dniu @ i dzień później z tym że mi dopiero wtedy wyszedł pozytywny test. Ale wiele dziewczyn pisze o płomieniach tak więc nie zamawiaj się, zwłaszcza że są delikatne
Aga ja lecę zgodnie z budzikiem, 8 14 i 20
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
sylwia198808 wrote:Transferu nie było. Zarodki przestały się rozwijać w 5 dobie. Lekarz chce poczekać do jutra, ale nadziei nie mam za grosz, nie ma co się łudzić.
Czeka nas badanie kariotypów i nie wiem co dalej.
Dziękuję za pamięć i wszystkie słowa wsparcia.
Ja nie mam już sił
tak mi przykro, a moze jeszcze nie wszystko stracone? moze jednak! trzymam kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Pilik pewnie ze chce! Ale to dopiero jak wydobrzejesz : )
Sylwia bardzo mi przykro, ale wkerze ze znajdziecie jeszcze sile żeby walczyć, bo jest o co : * jest ciężko, i moze nie masz juz nadzieji to gorsze dni mina i znowu wyjdzie słońce.
Ja wczoraj oglądana bardzo wzruszający film - cud z nieba, który pięknie pokazywał miłość rodziców do dziecka... Nie mogłam powstrzymać łez, nachodziły mnie myśli, czy my kiedyś będziemy mogli dożyć takiego cudu.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyA ja doczekałam sie chyba mdłości :p jakos mi tak dziwnie na żołądku
A i najwazniejsze mój wredny kaszel mija juz tylko czasami odkaszluje i tylko i wyłącznie na mokromalka, Czrna 81, pilik, Flowwer, madzia8lenka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:A ja doczekałam sie chyba mdłości :p jakos mi tak dziwnie na żołądku
A i najwazniejsze mój wredny kaszel mija juz tylko czasami odkaszluje i tylko i wyłącznie na mokro -
nick nieaktualny
-
Ja już 6kg + ale gdzieś maluszek musi mieć miejsce więc brzuchol urósł a reszta to w cycki poszła jak nic hihi ( chociaż tak sobie to tłumaczę)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 14:34
Czrna 81, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Nawet nie zauważycie, kiedy kilogramy znikną. Będziecie ćwiczyć konkurencje typu bieg z przeszkodami od jednego do drugiego, podnoszenie ciężarków tzn dzieciaczków, slalom podwójnym wózkiem w drodze do sklepu, stretching po tym jak będziecie zasypiać na stojaka w dziwnych pozycjach... sprint do łazienki, kiedy obydwoje zasną... tak to sobie wyobrażam. I też bym tak kiedyś chciała mieć, jeśli to wchodzi w 1 pakiet z dziećmi☺
Czrna 81, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Weszłam na swój wykres i znowu płakać mi się chce... Ale tym razem ze wzruszenia. Tyle ciepłych słów, tyle wsparcia Dziękuję że jesteście
Bocianiątko, Lena21, malka, Agniechaaaa, Aksamitna, staraczka1111, Flowwer, Paulina.G, Meśka, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Ja mam dalej ten okres faktycznie jest inaczej jak jest cykl owulacyjny. A wogole to biorę letrozol 1x2 wróciłam dziś po nocy i byłam śpiąca to chyba wzięłam 1 tabletkę bo jej nie było a potem 2 zazylam. Ładne Jaja zrobiłam. Biorę go jutro 5 dzień i za tydzień działamy
-
nick nieaktualny
-
KarolinaDe wrote:Dziewczyny, po 96h beta juz 1132!! To mozlowe, że aż tak dużo podskoczyła??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 16:56
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:w ciagu 24h sie podwaja... więc po 96 powinna sie 4-ro krotnie zwiększyć Ja jestem ciekawa mojej... bedzie tydzien różnicy
No wiem właśnie, powinnam mieć około 600, a tu nagle ponad tysiąc.
Czy możliwe, że to bliżniaki? Miałam dwa pęknięte pęcherzyki...Bocianiątko lubi tę wiadomość