Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję Dziewczyny!
To Clo mnie tak urządziło
a z takich obserwacji to pierwszy raz w życiu bolą mnie sutki jak jasna cholera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 14:29
KateHawke, Bocianiątko, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Amy !!! AAA!!! A nie mówiłam że jest owulka?! Ale się cieszę Jak eMek to usłyszy to od razu powiedz o badaniach. Kwotę powiedz dopiero później jak juz przetrawi
tak zrobie, najpierw dobra wiadomość,a potek malutkimi literkami, ta o pieniążkach;-)KateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Amy33 nie wiem skąd jesteś, ale jeśli z Warszawy, trójmiasta, katowic lub ich okolic, to właśnie w tym miesiącu są organizowane w tych miastach warsztaty, sprawdź na nieplodnirazem. Można dostać zniżkę na badanie nasienia 50% w invimedzie
Jestem z Wroclawia, kurcze ciekawe czy u nas tez to jest, daj Boze )
Dzieki Kochana za cynk, zaraz będę sprawdzać:* -
Frelcia a może ten drugi + to ciążowy a nie owulacyjny?
Frelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Jestem z Wroclawia, kurcze ciekawe czy u nas tez to jest, daj Boze )
Dzieki Kochana za cynk, zaraz będę sprawdzać:* -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Frelcia ale czad, coś musi z tego być! Trzymam kciuki
ale moja siostra też jest taka wyjątkowa. Leczymy się w tej samej klinice i ona zakrwawiła jako jedyna w karierze naszego lekarza po leku na stymulację to był jakiś lek który też przy chemii się daje a skutek uboczny to owulka. No i zaciążyła wtedy. -
Bociusiu naprodukowałaś jajek jak dobra nioska hihi! Życzę Ci abyś doczekała się z nich upragnionych bliźniaków
Amy ale niespodzianka! Chciała bym zobaczyć twoją minę jak Ci to lekarz powiedział. A jak mąż będzie marudził na koszty to powiedz mu że to może być już prezent na święta, bo Ty najbardziej pod choinkę to chcesz być w ciąży
Emilka ja też przy czterech pęcherzykach brałam ovitrelle (dwa zastrzyki). Niestety u mnie się nie udało Ale endo było grubości papieru... Powodzenia!Amy333, Bocianiątko, Emiilka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Ale mamy tu wysyp pęcherzyków, ktoś tu chyba ostro sypnął pęcherzykowymi wiruskami... Może któraś się ospy nabawiła i teraz tak tu miesza? O, to Yoselyn82 ostatnio jakieś wysypki miała, pewnie ona.
To ja też poproszę! chciałabym się tym razem załapać na przynajmniej 2. Ale by się mój piękny doktorek ucieszyłYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny M. sie zgodzil!! Idzie po week na to badanie Msome czy jakos tak i jeszcze drugie ale nie pamietam nazwy. Tak troche gin z grubej rury pojechal,no ale bedziemy miec to juz za soba:)
KateHawke, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, StaraczkaNika, staraczka1111, Kaczorka, Karma88, admiralka, Flowwer, Madżka89, Yoselyn82, Sarna84, Emiilka, Koteczka82, Lunaris, Agniechaaaa, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dziewczyny M. sie zgodzil!! Idzie po week na to badanie Msome czy jakos tak i jeszcze drugie ale nie pamietam nazwy. Tak troche gin z grubej rury pojechal,no ale bedziemy miec to juz za soba:)Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Amy super, że się zgodził, kolejne zmartwienie z głowy
Ktoś wie, co u Lucia ?Amy333 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Kochane, kiedy uznajemy skok temperatury ( o ile )?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 16:33
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu, książkowo to około 0,2 stopnia.
Amy, cieszę się z dobrych wieści
Dziewczyny nadrobiłam Was i przepraszam, ale dziś i w najbliższych dniach będę się mało udzielać, bo czeka mnie delegacja. Ale zaglądać będę na pewnoAmy333 lubi tę wiadomość