Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna smutna a zarazem piękna historia!! łzy same aż lecą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 20:01
-
Inna brzuszek ahhh prześliczny ♡♡♡♡
Panan jak masz możliwość jutro możesz sprawdzić poziom estradiolu i LH
Tosia beta ładnie rośnie! W piątek dopiero powtórz.Anna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:http://www.moi-mili.pl/jestem-bo-jestes/#
Do poczytania... makabra
Czytałam tę historię ze 2 dni temu, i szczerze mówiąc żałowałam, że to zrobiłam, bardzo mnie to przygnębiło.
Innamorata, masz prześliczny awatar! Michaś już sobie mości miejsce na całego -
Do poczytania... makabra
Najsmutniejsza i zarazem piękna historia ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Oj dziewczyny zryczałam się strasznie, aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić siebie w takiej sytuacji. Spieszmy się kochać ludzi widać, że bardzo go kochała i aż pozazdrościć takiego partnera zwłaszcza przy długich staraniach, które często weryfikują trwałość związku...
staraczka1111 wrote:Inna kiedy odstawilas ultrageston??
Dziewczyny, w ostatnich dniach strasznie mnie wydęło Michaś zdecydowanie jest wygodnicki jak jego tataMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyLejka wrote:Frelcia, ja po bólach piersi się nie nastawiałam ani w pierwszej, ani w drugieja (poronionej), ani w trzeciej ciąży. Za to u mnie we wszystkich tych 3 razach pojawiły się 2 objawy, po których wiedziałam bez testów, że coś jest na rzeczy... A byly to:
- permanentne zmęczenie - zasypiałam codziennie koło 21, czasem już po 20-ej się ķładłam, gdzie ja zwyczajowo chodzilam spać baaaaardzo późno
- wrażliwość na zapachy - wystarczyło, ze w hipermarkecie przechodziłam przez część restauracyjną i mnie naciągało - to już wiedziałam, że trzeba kupować testy
Ale każda z nas jest inna - więc u każdej inaczej się to może objawiać. Ale życzę Ci, żeby te bóle co czujesz, to bylo właśnie dzieciątko!
Ja już nie wiem co myśleć nigdy mnie sutki nie bolały ale też nie wiem czy kiedykolwiek wcześniej miałam owulacjęLulame lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do poczytania... makabra
Przeczytałam to właśnie będąc w trasie.. łzy same płyną.
-
nick nieaktualny
-
Do poczytania... makabra
piekna a zarazem smutna historia.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Inna - masakra. Wczoraj czytałam wracając metrem do domu, ryczałam jak bóbr.
Złapałam jakiegoś doła dziewczyny... cholernie się boje, że nic u mnie znowu nie urośnie i jutro po usg tylko płacz będzie Mam nadzieję, że chociaż wredna torbiel już będzie mini mini i MOOOŻE dostanę clo w następnym cyklu.
Mój M jest śmieszny - zajarzył, że czekamy na pęcherzyk i dopytuje ciągle, czy jest już jakiś "bąbelek" i ciągle "nie martw się, w końcu jakieś jajko zniesiesz" hahaha ech ci faceci...
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:DZiewcYny mam pijacką czkawkę po 1 lampce wina
P.s Inna cudny brzusio
ty tyle nie pij bo zamiast na transfer zaprowadzimy ciebie do AA
Inna brzusio suuuperMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Oj dziewczyny zryczałam się strasznie, aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić siebie w takiej sytuacji. Spieszmy się kochać ludzi widać, że bardzo go kochała i aż pozazdrościć takiego partnera zwłaszcza przy długich staraniach, które często weryfikują trwałość związku...
W 12tc przeszłam na luteinę w takiej samej ilości co Utrogestan, potem stopniowo odstawiłam dupka, a obecnie, aż do odwołania biorę 4 tabletki luteiny dopochwowo. Staraczka, już niedługo prenatalne?
Dziewczyny, w ostatnich dniach strasznie mnie wydęło Michaś zdecydowanie jest wygodnicki jak jego tata
Piękny masz ten brzusio ja już 5 kg przytyłam będę kluską ale cóż ważne żeby zdrowe było mi dr kazała obstawiać pomału ultrageston dziś już nie biorę wogole acard odstawiony już dawno i prawdopodobnie 30 ostatnich zastrzyków neoparinu i koniec igieł prenatalne mam w poniedziałek 13tydz4dni więc już taki ostatni dzwonek żeby zrobić to badanie niech się tam ładnie roskroczy do usg hehe -
panan12 wrote:Będziecie trzymać kciuki?
Już trzymamy! Nie myśl sobie że tam tak sobie sama wejdziesz. Włazimy z tobą i pilnujemy żeby wszystko dobrze zrobiliBocianiątko lubi tę wiadomość